Kızz üniversite sınavı 24 25 ocakta değilmiydilise degil.balim universite bnmki.kuzuu zordu ya ing de zorlandim,gerci calismamistim hic
daha baslamadim kuzum..bi askerden gelsinde:)ohh iyi iyi maşallah kuzumya ben çok yorgun hissediyorum yarın mesai istemiyorum pek vallahi
aman bir yandan da köpürdüm durdum benim ortada daha bir şey yok diyee..
aa geçmiş olsun kuzum şuan nasıl babanızz?
alışırsın bebeğim kafanda soru işareti olursa danış bak bizlere :)
Iyi cok sukur suan babamizohh iyi iyi maşallah kuzumya ben çok yorgun hissediyorum yarın mesai istemiyorum pek vallahi
Kıııız bende dayanamadım kafamı çevirdim başka yerlereee güldüüüümAyyy o anı gözümün önüne getrdm de vala bende guluyorum bak su an ayyyy ben karlı memlekette yasamıyrm bende kesın pat duserımmm :))))) Vala ben gulerım hıc tutamam patlatrdm kahkahayııı :) Neyse önemli bişe olmams allahtan bı tarafı kıraydı gorurdun o zaman :))
orası öyle kuzum, siz sözlü müsünüz sevgili mi nişanlı mı hep unutuyorum kusura bakma yadaha baslamadim kuzum..bi askerden gelsinde:)
bebeğim bn Atatürk aof okuyorum..eskisehirden farklı galiba.Kızz üniversite sınavı 24 25 ocakta değilmiydiAyy sınavımıkaçırdımm
Allah sağlık sıhhat versin iyi olsun bebeğim aman. iyiyiz işte bildiğin gibi kuzum ya hep aynı takılmacaIyi cok sukur suan babamizsn naslsn seker
sevgiliyiz kuzum. .keske nisanli olsaydikorası öyle kuzum, siz sözlü müsünüz sevgili mi nişanlı mı hep unutuyorum kusura bakma ya
Kuzucuk bnm nişanlımın abisi sağlık kurumları işletmeciliği okuyo 4ncü senesi onunda bu haftasonuydu.. Sadece liselerin değil sanırım..Nasıl geçti canım. aöf lise bu hafta sonuydu sanırım demi kuzu
ayy evet baktım şimdii nası korktummm kızzzbebeğim bn Atatürk aof okuyorum..eskisehirden farklı galiba.
AMIN kuzum cumlemize saglk versn ay kaynanayi aradm bana hayrsz diyp.duruyo kz ne gelyn ne bse dediAllah sağlık sıhhat versin iyi olsun bebeğim aman. iyiyiz işte bildiğin gibi kuzum ya hep aynı takılmaca
kuzum akedemik takvime baktım benimki 24 25 ocak ta ay nası korktum gızzzKuzucuk bnm nişanlımın abisi sağlık kurumları işletmeciliği okuyo 4ncü senesi onunda bu haftasonuydu.. Sadece liselerin değil sanırım..
Ayy allaym delimisn kz .d.d.d hahahah ezberle snav tarhni .d.dayy evet baktım şimdii nası korktummm kızzz
Ayy allaym delimisn kz .d.d.d hahahah ezberle snav tarhni .d.d
DamlaaamDemetiiiiim
hallederiz kusum yaa genelde tanidigim herkes aynisini dedi 1 aya bile tamamlaniyo ceyiz hatta daha iyi oluyo ne aldigini yakin tarih oldugu icin biliyosun falan :) ama biz bos duramayizzz guzel seyler gordukmu alasimiz geliyo demi hayatimmmohh iyi iyi maşallah kuzumya ben çok yorgun hissediyorum yarın mesai istemiyorum pek vallahi
Kaldırmaz mıyız kııııız.. İlk görmedikkii o arkadan geliyoduu yavaş yavaş yürüyoduu eneee aslında yürümüyomuşş kaldırıma yatmış bizi bekliyomuşEe kadini kaldrmamissn zahir dustm demiste kaldirsin die.d.d
korkma korkma kizBi an şoklar geçirdimm gızzz
Napiyorsn bebegim ay can msj atti uyuurdum uyandgmda yazdm teli kaptms herlde iletlmediDamlaaam
hallederiz kusum yaa genelde tanidigim herkes aynisini dedi 1 aya bile tamamlaniyo ceyiz hatta daha iyi oluyo ne aldigini yakin tarih oldugu icin biliyosun falan :) ama biz bos duramayizzz guzel seyler gordukmu alasimiz geliyo demi hayatimmm
Kıııız bende dayanamadım kafamı çevirdim başka yerlereee güldüüüümŞimdi size anlatırken bi daha yaşadım o anı gözlerimden yaş geldi vallaaa Tövbe yarepppiiim allah korudu yine kıııızzx ya bi yerlerini kıraydııı eyvah eyvah.. Bnm kayınvalide kiloludur bebeğim tipik bir türk kadınıdır o kalçalar varya hava yastığı görevi gördü bence Yumuşacık dötünün üstüne düştüğünden bişi olmadıı [/QUOTE
hahahahhaa :)))) bencede öyledir canm yoksa gazi olurdu vala allah korumus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?