2014 Yarenleri! :)

daha baslamadim kuzum..bi askerden gelsinde:)

Iyi cok sukur suan babamiz sn naslsn seker

Kıııız bende dayanamadım kafamı çevirdim başka yerlereee güldüüüüm Şimdi size anlatırken bi daha yaşadım o anı gözlerimden yaş geldi vallaaaTövbe yarepppiiim allah korudu yine kıııızzx ya bi yerlerini kıraydııı eyvah eyvah.. Bnm kayınvalide kiloludur bebeğim tipik bir türk kadınıdır o kalçalar varya hava yastığı görevi gördü benceYumuşacık dötünün üstüne düştüğünden bişi olmadıı

Allah sağlık sıhhat versin iyi olsun bebeğim aman. iyiyiz işte bildiğin gibi kuzum ya hep aynı takılmaca
AMIN kuzum cumlemize saglk versn ay kaynanayi aradm bana hayrsz diyp.duruyo kz ne gelyn ne bse dedi kadn haklda aslnda mortizmort.oldum.d.d

Damlaaam
hallederiz kusum yaa genelde tanidigim herkes aynisini dedi 1 aya bile tamamlaniyo ceyiz hatta daha iyi oluyo ne aldigini yakin tarih oldugu icin biliyosun falan :) ama biz bos duramayizzz guzel seyler gordukmu alasimiz geliyo demi hayatimmm

Ee kadini kaldrmamissn zahir dustm demiste kaldirsin die.d.d
Kaldırmaz mıyız kııııız.. İlk görmedikkii o arkadan geliyoduu yavaş yavaş yürüyoduu eneee aslında yürümüyomuşş kaldırıma yatmış bizi bekliyomuşKaldırmakta zor oldu vallaaa Ayy yeter gülmücem arttıııkk valla gülme komşuna gelir başına demişler yaa Yarın bi düşersem görücem günümüüü. Gerçi ondada oturur kendime gülerimki beeen

Napiyorsn bebegim ay can msj atti uyuurdum uyandgmda yazdm teli kaptms herlde iletlmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…