2014 Yarenleri! :)

merhaba kızlar nasılsınız :) ben bayağı arayı açtım ama kullanamıyorum siteyi kiminle ne konuştuğumu karıştırıyorum f

Çınar ağacının altında yakamda kırmızı karanfil olacak
Tamam canımm 8deeeeeeee

ahh sevdiceğim o kadar mesudum ki şuaaan

Bir video geldi onu paylaşacam kuzuu

hayy canım benim seni öpeceğimm

sevdicekle mesajlaşırken telden giremedim kuzucummm.. evde elektronik aletlerde bana sıra gelmiyor tablet babamda, masaüstü kardeşimde beni mi özledinnnn

ahaha ahh yavrumm sende benim gibisin babam bilgisayarda, annemle kardeşim sırasıyla tablette Allah'tan telefonlarımız akıllı yoksa hiç gelemicem buralaraa eveetttt canımmm özledimmm tabikidiii

,,

Ahahahha benim sevdicek arada diyor yiiieermm yiierim ahaha Gelse ben yicem çocuğuuuu

seni yeni görüyorum ve yeni tanışıyoruz :) daha öncede geldim ben buraya ama muhabbetleri kaçırıyorum canım ya..

Aslında hep buralardayım canım:) denk gelemedik demekki çık çık gel neden kaçırıyon ki muhabbetleri

ya okuyorum tatlım da dahil oldum mu karıştırıyorum devamlı sayfa yenilemek gerekiyo öyle olunca da sinir oluyorum işte facede yada whatsappta grup kurmalıyız bence daha kolay olur

tek değilmişimm huhuhu çok şükür iyiki telefonlar akıllı kuzucummm haklısın yoksa mümkün değil giremezdik akşamları,, sevdiceği beklerken girebiliyorum da whatsappta çevrimiçi olduğu anda benim telefonda bi tek whatsapp çalışıyorr ben de seni özledimkiii napıyorsunnn ne ediyorsunnn

ya okuyorum tatlım da dahil oldum mu karıştırıyorum devamlı sayfa yenilemek gerekiyo öyle olunca da sinir oluyorum işte facede yada whatsappta grup kurmalıyız bence daha kolay olur

anladım canım haklısın o yüzden konuyu takip ediyorum mecbur yoksa unuturum aynen canım ama çoğu kişi face kullanmıyor ama whtsapp mantıklı bir seçenek:)

benm asker telefon kullanmıyor kii telefon anca kk girmek için kullanuyorum birde sosyal medya işte
ooyyyy kuzum sarı şekerim :) napiiim işteyim bende 4te çıkıcam oyalanuyom burada

kesinlikle whatsappta grup kurmalıyız böyle herkese zor oluyodur tek ben değilimdir muhakkak su duruma bı el atalım kızçeler ya :) senin askerin nerde canım tezkereye ne kadar var :)

aaa ben telefonunuz var zannediyordum bebeğimmm olsunn buna şükür 4 te miii ne kadar erken çıkıyorsun sen öyle ne işiymiş buuu

Geldiğinde 5 aydır görüşmüyor olacaz dile kolay 5 ay Öpcemm bırakmıcam offffffff

aboo çok olmuş canım bende en son yanına gittim Ekimde ozamandır ancaaa çarşıdan çarşıya görüşüyoruz sevdicekle zoordurrrr offf libodolar tavannn haydee

kesinlikle whatsappta grup kurmalıyız böyle herkese zor oluyodur tek ben değilimdir muhakkak su duruma bı el atalım kızçeler ya :) senin askerin nerde canım tezkereye ne kadar var :)

kızçelerrrrrr duyunnn biziiii ahaliii whtspp grubu istiyokkk biz
Benim askerim kütahyada canım 96 gün kaldıı şükürler olsn:)
Senin askerin nerede :) şafak kaç:)

aaa ben telefonunuz var zannediyordum bebeğimmm olsunn buna şükür 4 te miii ne kadar erken çıkıyorsun sen öyle ne işiymiş buuu

yok kuzuuu sokmadı askerliği uzamasın diyee sinir oluyorummm ama
Evett kuzu vardiyalı çalışıyorum ama bennn cumartesi işe gelicem pffff
Özel bir şirkette mikrobiyoloji labındayım mikrop salarım her yereee

Ben çıkıyrumm şimdik kızçelerr öpüldünüzzz geleceğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…