2014 Yarenleri! :)

tepkinde çok haklısın seni bastırmasına izin vermemelisin bence.. kendi hatalarını (hata derken başkasıyla konuşmaktan bahsetmiyorum tatlım yanlış anlama sana karşı davranışlarından bahsediyorum) üstünde baskı kurmaya çalışarak olağan görüntüsü çizmek istiyor olabilir.. tekrar bu konuları açman faydasız olucaktır, sana yine '' bana güvenmiyorsun dimi başkasıyla konuştuğumu düşünüyorsun dimi '' şeklinde tepki verebilir..
gerçekten çok sinir bozucu bi durum.. hani demiştin ya ondan ayrılmayacağımı biliyor benim sınırlarımı zorluyor diye.. bence seni kaybedebileceğini biraz biraz hissettirmen gerekiyor

hmmm niye öyle düşünüyor kii? Psikolojik bir tepki olmuştur canım sms dayanmaz yaa öyle mesajlaşıyorsa :)

Uykucu takımız uyansakkk iyi olur gibi sankiii

yo yo yo bedenim masabaşında ama ruhum yatağımda sevdicek de Urfa ya gidiyormuşş bak bak gezebilirmiş çarşıda.. bulsun da bi suriyeli o zaman sorarım ben ona

Yavrum ilk başta her şey başkaydı hani nasıl olaylar ona döndü bu sefer o üstün oldu. Bak şimdi ben tekrardan yazdım uzunca bir mesaj 4 5 tane yazdım tavrına bakcam ılımlı olursa ılımlı olcam. Ama gene çok büyük tepkiler verir saçma sapan tripler atarsa bu sefer durcam. Çünkü kimsenin egosunu şişiremem sevdiğim insan olsa dahi. Hayatımda bunu bir kere yaptım ve kendimi toparlamam tam 2 yılımı aldı. Şimdi aynı şeyleri yapmıcam üzülsem dahi durmam gerek kendimi tutmam gerek. Bu sefer dank eder Burcu'ya ne oldu diye, etmezse de zaten yapacak bir şey yok.

inan bana sen elinden geleni yapıyorsun.. çok doğru düşünmüşsün, eğer yine baskı kurmaya çalışır sana çevirirse olayları artık bi durman gerekir.. önce can sonra canan..
merak etme eğer kendini çekersen hemen farkedicektir sendeki değişikliği, önemli olan farkettikten sonra tavrı

Bacım bazen düşünüyorum tamam seviyorsunda hep sen mi fedakarlık yapcan. Canım acıyor acımasa aslında bu saatten sonra hiç uğraşmam. Farkettikten sonra umursamaz umursayacağını zannetmiyorum.

Bacım bazen düşünüyorum tamam seviyorsunda hep sen mi fedakarlık yapcan. Canım acıyor acımasa aslında bu saatten sonra hiç uğraşmam. Farkettikten sonra umursamaz umursayacağını zannetmiyorum.

kesinlikle tek taraflı fedakarlık olmazki, tamam bazı şeyleri bir beklentiyle yapmıyorsun ama en azından kıymet bilinsin istiyor insan.. seviyorsun canın acıyor çok normal ama kesinlikle üstünde baskı kurmasına izin verme önünü alamazsın tatlımm..
umursayıp umursamamak onun bileceği iş, daha fazla üzülüp kırılma valla çok üzülüyorum bacım yaaa
ne sanıyor bu erkekler kendniiiiii

Canım dayadım mesajı şimdi yazdım gönderdim telefon kapalı gerçi açınca bakar.
Beni enayi yerine koyma başkası mı var falan açık açık söyle sıkıldım dedim... Bakalım ne olacak

oyy kuzum üzülme başkası olsa sana neden oyalasın seni başkası var bırak demez miydi? ama başkasıyla mı konuşuyon demesi sana çok incitici bir durum bunu da dile getir..

yo yo yo bedenim masabaşında ama ruhum yatağımda sevdicek de Urfa ya gidiyormuşş bak bak gezebilirmiş çarşıda.. bulsun da bi suriyeli o zaman sorarım ben ona

hahahha bendee bendeee dünde evdeydim bugun çalışmak bi zor geldi kuzum:)) oooo çiğ köfte, dürüm oohhh miss :) Suriyeli mi Allah seniii şekerim :) Suriyeliler bırakmassa peşini

Yeri geliyor üzerine düşen şeyi yapıyor ama bu ara iyice dengesiz. Yıldönümümüz bugün kendi normalde konusunu açtı günü çok iyi biliyor ama unuttu gene, normalde unutmaz gece 00.01 de mesaj atar askere gitti gideli unutkan bir garip kendi de söylüyor her şeyi unutuyorum diye ben anlamadım bir şey. Normalde belli etmez ama her şeyi kafaya takar geçen gün dedi ki saçlarım iyice beyazladı. Orda kendine neyi bu kadar stres yapıyorda böyle dalgın unutkan ben anlamadım.
Onu da söyledim bizle ilgili her şeyi unut başkasıyla ilgileniyorsun kesin dedim. Bakalım ne diyecek.

açsın bir telefonu ne olacak bakalım

perşembe sendromu yaşıyorsun fıstığımm sakin ol geçecek başlarımm Suriyeli sine yaaa valla çarpacam kıskanıyorum yaaa
bi arkadaşı Urfa dan kız bulmuş evlenicekmiş askerden sonra bunu duyduğumdan beri tetikteyim

Sinirlere hakim ol tatlım haklıyken haksız duruma düşme

Sinirlere hakim ol tatlım haklıyken haksız duruma düşme

Ya artık kabullenemiyorum ne kadar sevsemde bendeki bazı şeyleri tüketiyor yavaş yavaş. Evet çok seviyorum ama her şeyi ben alttan almak zorunda değilim ki her fedakarlığı ben yapmak zorunda değilim. Sinirleniyor saçma sapan hareket ediyor. 1000 smsi bitiren benim sanki

aynen sarı şekerim öyle:) aaaaa kıskanman çok normal canımm hele ki önünde böyle bir örnek varkene kız sureli mi yoksam canım maşşalh yaa

bak iyi bir konuya geldin bebeğim.. sorununuz herşeyi açık açık konuşamamak da olabilir..
benim sevdicek de başlarda hiçbir şeyini anlatmazdı, ben de deli olurum öyle yani herşeyi bilmek isterim çok mu meraklıyım ne
onu biraz açabilirsin bunu nasıl yapabilirsin sürekli tatlı dilli olarak sürekli ağamsın paşamsın diyerek

aynen sarı şekerim öyle:) aaaaa kıskanman çok normal canımm hele ki önünde böyle bir örnek varkene kız sureli mi yoksam canım maşşalh yaa

ay bilemedim canım Urfa lı dedi kız için herhalde Suriyeli değildir Urfalıyaammm ezeldennn gönlüm geçmezzz güzelden oyy

Canım onun sana böyle bağırması tipik üste çıkmaya çalışam erkek tipi oluyo,he demek istemiyorum ki evet kızla konuşuyo sen ona hep başkası mı var başkasıyla mı knşuyosun diyosan o da bunaldı bu zamana kdr ve seni bağırarak bastıracağını sanıyor. Biraz da susarak denemeye çalış bakalım ozaman ne olucak. Yeşimin dediği gibi biraz ağamsın,paşamsın,sensin de bakalım o zaman sonuç ne olucak. Ama alltan almayı bırakma bence. Şöyle ki bırakıp sen de bağırırsan iş içinden çıkılmaz bir hâl alır. Gerekirse sus günlerce haftalarca sus susarak ders ver ama sen de yangına körükle gitme sakın..

Saçlarım iyice beyazladı dediğinde sordum işte neden gene ne takıyorsun kafaya dedim. Seni beni bizi ne olucaz dedi nasıl olacak askerden gelince falan dedi, sonra işleri takıyorum dedi. Ya bilmiyorum bu ne yapmaya çalışıyor ben sana söylim. Sevdiğini biliyorum o konuda sıkıntı yok ama kendini uzaklaştırmaya çalışıyor bir dönem daha yapmaya çalıştı. Olmayacağını biliyor acı çekeceğini de biliyor o yüzden kendince saçma sapan çabalıyor bende vazgeçebilmek için. Ha bir de şimdi askerde onun da söylediği gibi uzaktayken bitirmeye çalışıyor

Ya bir de bende kavga anında sürekli şey var beni sevmiyorsun zaten sevmedin hiç falan, başkasıyla konuşuyorsun tarzı şeyler söylüyorum. O da bu yüzden sinirlenmiş olabilir evet başkasıyla konuşuyorum kimle konuşcam ya sinirlendiriyorsun dedi, birde telefonu hemen açmışım telefon elimde miymiş askere gitti kafayı yedi çocuk

Çok haklısın canm tükenmek bambaşka bişi zaten o olmadan gitmiyor ki :\ Zorlu bir süreçtesiniz tabiki de hep sen fedakarlık yapıcaksın diye bir şey yok ama sevdiceğininde bunun farkına varması gerek işte de oda askerdeyim ben deyip duruyor demi? Benim sevdicekte öyle işine gelmediği şeylere askerdeyim ben bilmem ne diyo ben artık kavga ediyorum ama yetti çünkü canıma bende burda askerlik yapıyom üleeeen

seviyor benim de anladığım bu yoksa 4526512 kere vazgeçerdi yani.. ama bu davranışları gerçekten normal değil ya 17 18 yaşında çocuk değilkiiiii

Aynen diyorki sanki sivildeyim ben burda askerdeyim anlamıyor musun müsait olamıyorum yok bilmem ne. Müsait olamayan adam bin smsi nasıl bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…