- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Canım benim üzme kendini. Gör bak aşkiton gelince her şey çözülücek burda istemeni,nişanını konuşucaz inşallah güzelim. Yeter ki sen iyi düşünnİnşallah canım ama zannetmiyorum. Ben şimdiden ayrılık psikolojisine girdim nasıl atlatcam diye düşünüyorum dün hiç uyuyamadım.
şuan sadece kendini üzüyorsun kuzum hele bi gelsin bakalım :)
Canım benim üzme kendini. Gör bak aşkiton gelince her şey çözülücek burda istemeni,nişanını konuşucaz inşallah güzelim. Yeter ki sen iyi düşünn
bn geldim
Yeşommmmmm, sarı bombammm napan be yaa? Herkeşler nereye gitmiş acepİyi akşamlar canlarımmmmm nerdesiniz yahuuuu kimse yok çıt çıkmıyor
Kuzitommm nasılsınnnn? Hoşgeldin bibiğimmmbn geldim
hb balim..iyiyim cok şükür sen nasılsın :)Hoşgeldinnnn nasılsın bebeğimmmm
iiim bebekim..sizi gördüm daha ii oldum:) sen nasilsin bakimKuzitommm nasılsınnnn? Hoşgeldin bibiğimmm
İyiyim bebeğim bende yaa azıcık yorulmuşum bugüniiim bebekim..sizi gördüm daha ii oldum:) sen nasilsin bakim
yazik kiyamam kuzuma..uzat ayaklarini dinlen balimmİyiyim bebeğim bende yaa azıcık yorulmuşum bugün
Uzandım öyle fıstığımmm.. Tşk ederim:) bugünde çok sakin burası yaa demet ve damla nerde acaba? Merak ettim onları.. Dün akşamda yoklardı..yazik kiyamam kuzuma..uzat ayaklarini dinlen balimm
demet oglen uğramış balimUzandım öyle fıstığımmm.. Tşk ederim:) bugünde çok sakin burası yaa demet ve damla nerde acaba? Merak ettim onları.. Dün akşamda yoklardı..
Allah allaaaaah nerelere kaybolmuş bu damlademet oglen uğramış balim
.ama damla iki gündür yok
Yeşommmmmm, sarı bombammm napan be yaa? Herkeşler nereye gitmiş acep
hb balim..iyiyim cok şükür sen nasılsın :)
Bende yorulmuşum bugün uzanıyorum öyle tatlım..Napıyımmmm fıstığım dinleniyorum uzattım ayaklarımı sen napıyosunnnKızlarla whatsapp gruptayız
Kııızzzz kaçakkkkKizllaaar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?