2014 Yarenleri! :)

Selam kzlaaar napıosunz ay saatlerdir uyuyodum yeni uyandım desem geri nasıl uyucam acaba bugun e okulla fln ugrastm ..
Beybimmmmmm hoşgeldinnnnnn.. Ne uyksu kız buuuuuuu Gece nasıl uyuyucaaaannn acebaaa Nasılsın bakalımmm? Aşkitonla arayı ılıttınız mı?

Kızz ben okuldan gelınce uyuyrm genelde :))) Ana bu sefer gec uyudum 5 gibi gece nasıl uyuyacagm konusunda hiç fikrim yok ( aramadı desem henüz
Müsait olamamıştır bebeğimmm anca arıycaktır merak etme sen

Alaam yareppim yaa kızdaki havaya bak ohhhhh okuldan gelince uyurmuşş geneldeee Biz gariban hastane personelleride çalış babam çalış.. Ezikmiyiz neyiz allahııım

Napim kankeytom 12 de işim bitiooo :))) Seneye öglencı olacam ama ıyyyy sevmıyrm oglencılıgı ama yarım gun calısma acısından iyi tabi :) Uykusuz yapamam kz ben alıskanlk oldu bıraz da :) vala canm bosum fln dıyodu ararsa sorarm artk :))

Çok şükür bu haftayı da bitiriyoruz şekerimmmm
Bebiş bugün çağlartoyla konuştumda şafağı ne ettik biliyomusun? İzinleri düştükkkk İzne geldiğinde saymıycam hiç askerdeyken sayıcam.. Dolayısıyla şafak bi anda hoooop 275 oluverdi Accayip iyi hissettirdiii bana Bu 200ler harbi çok hızlı geçiyomuş

Kz bn kskancm haa o kadr bde cok samimi olmayn kuzum untrmym kz seni hic deli n e yapyn naslsn
İyiyim allaha şükür bebeğim yaa uzandım öyle.. Pek keyfim yok gibi bugün sıkıldım.. Sen nasılsınn?
harbi dayaklıksın kız sen Yarım gün çalışıp öğlenci olcak bide ıyyy diyooo.. Biz napakkk amale amale haftaiçi her gün 8 - 4 hastanedeyizz

Kankeytommm ararsa sor artıkkkk ama uzatmayın gariiii.. Ne oldu bilmiyorum bebeğim ama senin ona, onunda sana ihtiyacınız var Küçük şeyler için trip atmayınnnn şu dönemde.. Alışsınn bi tribin alasını atarsın kız Hele bide döndüğündere saç baş girişirsinnnn, bende gelirim yardımaaa

Bnmde pek keyfm yok annem yarn amlyt.olck.kuzum sende ne skyn canini bos yere ortada bse yokken. Kz bde yazmssn gordm 200ler.hemen gecio dion ne hemen gecio.be gecmio:)

Bişe olmadı bebegm zaten alısamadı sanrm ondan neyse arasn bakaceyzzzz,:)) ben pek trıp atmyrm kız arada dyrm senın olmayan saclarını yolacam dıye :) senden naber bakalmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…