2014 Yarenleri! :)

cokk dertliyimmm cokkk
Gel içelim ozaman başağımm Niden dertlendin bakiyim sen
Bnmde pek keyfm yok annem yarn amlyt.olck.kuzum sende ne skyn canini bos yere ortada bse yokken. Kz bde yazmssn gordm 200ler.hemen gecio dion ne hemen gecio.be gecmio:)
Rabbim şifasını versin annenin damlammm.. Geçiyo valla kız yani bana öyle geliyooo çok alıştım artkkk Bugün çağlarada didim aşkım bu 200ler çabuk geçiyomuş 289 olduk bile dedim hadi yaa harbiden aşkım diyo Snrada izinleri çıkarmaya karar verdik izne geldiğinde şafak mafak saymıcam hooop 275e iniverdikkk 10 nımero olduu..

Bişe olmadı bebegm zaten alısamadı sanrm ondan neyse arasn bakaceyzzzz,:)) ben pek trıp atmyrm kız arada dyrm senın olmayan saclarını yolacam dıye :) senden naber bakalmm
Ahahaha bende diyorm bazen senin olmayan saçlarını yolarım diye Ben iyiyim fıstığım yaa bi tuhafım aslında.. Keyifsiz gibiyim, uykum geldi gibi, canım sıkıldı Nedeni yok amaaa hamdolsun herşey yolundada bi tuhaf oldum Gelenler geldi sanırsam bana

Aaa süper mantıkkkk bayıldım bu fikrinize Biz de öyle yapalımmm söyliyim aşkitoma 200 ler gerçekten hızlı geçiyor fıstığımmm

icelim valla denizimm..

ya bu mezhebini değiştirir mi diye bisi söylemişti bnm kayinvalide.cok kırılmistim hala da kirginim..gokselin babaannesi vefat etti bas sagligi dilemeye bile gitmk icimden gelmiyo,inanılmaz sogudum..gokselle az once konustuk illa bize git fln dedi,gecistirdim konuyu,farketti sanirim usteledi bnde anlattim..o laftan sonra gidesim gelmiyo dedim,o da annm kotu amaçla soylemiyo,sadece etraf ne der diye diyo fln dedi..bnde bn kirildim etraf ne der diye bisey mi var..kimseyi ilgilendirmez. .ayrica ayni seye inaniyoruz neyi degistiricem,nereye gelicem..ayni tarafta degil miyiz yani..demkki annene gore değiliz dedim...o da bna destek olmk yerine ii tamam bn yatıyorum dedi kapatti..normlde ustelerim onu bile yapamadım tmm dedim sadece

Aaa süper mantıkkkk bayıldım bu fikrinize Biz de öyle yapalımmm söyliyim aşkitoma 200 ler gerçekten hızlı geçiyor fıstığımmm
Bibiğim zaten yanındayken şafak saymaya gerek yokkiiiii dimi ama Psikolojik olarak rahatlatıyo yaa Kaç gün izniniz vardı bebeğimm ?

Ehehe arada olur aslında su an bende oyleyım bı tuhaf sıkıldım fln bıse yapasım yok e uykum da yok :S Mal mal otryrm yani su an :))

Kuzucum benim yaaa haklısınnn çok haklısınnn Kayınvalidenin yaptığının savunuluck bi tarafı yok.. El alem ne der diye diye hayatı yaşayamıyorux yaa.. Din, vicdan meselesidir.. Sen 7/24 ibadet etmişsin ama hiç düşünmeden kalp kırnışsın ne anlamı kaldıki Ayrıca türbanlı olup sünni yada hanefi olup bi sürü sahtekarlık yapan insanlar var Allah vicdan versin, göğsüne merhamet versin ve akıl gikir versin kayınvalidene..

Bi konuda göksele kkatılıyorum bebeğim.. Ne olursa olsn ölüm bu.. Büyüklük sende kalsın baş sağlığını dile bence bitanem..

yaa hic içimden gelmiyo. .bn hep bi hevesle gittim oraya, hep mutlu ciktim o evden..sandim ki onlarda oyle ama arkamdan soylenilene cok kirildim..sirf etraf ne derr diye bnm inancimi hice saydilar

yaa hic içimden gelmiyo. .bn hep bi hevesle gittim oraya, hep mutlu ciktim o evden..sandim ki onlarda oyle ama arkamdan soylenilene cok kirildim..sirf etraf ne derr diye bnm inancimi hice saydilar

Ben bu konuyu anlamadım kaçıncı sayfada atlattın fıstığımm iyimisin ya kıyamam sana ben

Bitanemmm sonuna kadar haklısın.. Ben git sarıl onlara güzel güzel zaman geçir demiyorum.. Üstüne düşeni yap.. Çok değil bi 15dakika otur ondan snra kalk git.. Tavrını belli et bebeğim onlarda anlasınlar.. Ama büyüklükte sende kalsın.. Ölüm olduğunda insan bi başın sağolsun denmesini istiyo.. Bende 2sene önce babanemi kaybettim.. Hassas bi kou anlatabiliyomuyum fıstığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…