Bnmde pek keyfm yok annem yarn amlyt.olck.kuzum sende ne skyn canini bos yere ortada bse yokken. Kz bde yazmssn gordm 200ler.hemen gecio dion ne hemen gecio.be gecmio:)
oyy damlamm özledim seni yaaaBasagimmmmmmmmmm
Gel içelim ozaman başağımmcokk dertliyimmm cokkk
Rabbim şifasını versin annenin damlammm.. Geçiyo valla kız yani bana öyle geliyooo çok alıştım artkkkBnmde pek keyfm yok annem yarn amlyt.olck.kuzum sende ne skyn canini bos yere ortada bse yokken. Kz bde yazmssn gordm 200ler.hemen gecio dion ne hemen gecio.be gecmio:)
Ahahaha bende diyorm bazen senin olmayan saçlarını yolarım diyeBişe olmadı bebegm zaten alısamadı sanrm ondan neyse arasn bakaceyzzzz,:)) ben pek trıp atmyrm kız arada dyrm senın olmayan saclarını yolacam dıye :) senden naber bakalmm
Bebiş bugün çağlartoyla konuştumda şafağı ne ettik biliyomusun? İzinleri düştükkkkİzne geldiğinde saymıycam hiç askerdeyken sayıcam.. Dolayısıyla şafak bi anda hoooop 275 oluverdi Accayip iyi hissettirdiii bana Bu 200ler harbi çok hızlı geçiyomuş
icelim valla denizimm..Gel içelim ozaman başağımmNiden dertlendin bakiyim sen
Rabbim şifasını versin annenin damlammm.. Geçiyo valla kız yani bana öyle geliyooo çok alıştım artkkkBugün çağlarada didim aşkım bu 200ler çabuk geçiyomuş 289 olduk bile dedim hadi yaa harbiden aşkım diyo Snrada izinleri çıkarmaya karar verdik izne geldiğinde şafak mafak saymıcam hooop 275e iniverdikkk 10 nımero olduu..
Bibiğim zaten yanındayken şafak saymaya gerek yokkiiiii dimi amaAaa süper mantıkkkk bayıldım bu fikrinizeBiz de öyle yapalımmm söyliyim aşkitoma 200 ler gerçekten hızlı geçiyor fıstığımmm
Ahahaha bende diyorm bazen senin olmayan saçlarını yolarım diyeBen iyiyim fıstığım yaa bi tuhafım aslında.. Keyifsiz gibiyim, uykum geldi gibi, canım sıkıldı Nedeni yok amaaa hamdolsun herşey yolundada bi tuhaf oldum Gelenler geldi sanırsam bana
Bibiğim zaten yanındayken şafak saymaya gerek yokkiiiii dimi amaPsikolojik olarak rahatlatıyo yaa Kaç gün izniniz vardı bebeğimm ?
Kuzucum benim yaaa haklısınnn çok haklısınnnicelim valla denizimm..
ya bu mezhebini değiştirir mi diye bisi söylemişti bnm kayinvalide.cok kırılmistim hala da kirginim..gokselin babaannesi vefat etti bas sagligi dilemeye bile gitmk icimden gelmiyo,inanılmaz sogudum..gokselle az once konustuk illa bize git fln dedi,gecistirdim konuyu,farketti sanirim usteledi bnde anlattim..o laftan sonra gidesim gelmiyo dedim,o da annm kotu amaçla soylemiyo,sadece etraf ne der diye diyo fln dedi..bnde bn kirildim etraf ne der diye bisey mi var..kimseyi ilgilendirmez. .ayrica ayni seye inaniyoruz neyi degistiricem,nereye gelicem..ayni tarafta degil miyiz yani..demkki annene gore değiliz dedim...o da bna destek olmk yerine ii tamam bn yatıyorum dedi kapatti..normlde ustelerim onu bile yapamadım tmm dedim sadece
Şafak kaçtı bibiğimmm? Saydığınız şafak?Hadi benim yerime bi hesap yapıver kuzucumm hiç kafam basmıyor sözde muhasebeciyim12 gün izin 4 gün yol izni var bebişimmmm
O kadar uyursan bi tuhaf olursun tabiiii beybiiiEhehe arada olur aslında su an bende oyleyım bı tuhaf sıkıldım fln bıse yapasım yok e uykum da yok :S Mal mal otryrm yani su an :))
Şafak kaçtı bibiğimmm? Saydığınız şafak?
O kadar uyursan bi tuhaf olursun tabiiii beybiiiBen erkencikten uyim bari hemencik yarın olsun yaa Uffff
12den sonra şafakınız 187 olucak yeşommmAtarsa 204, 12den sonra atarsa 203
yaa hic içimden gelmiyo. .bn hep bi hevesle gittim oraya, hep mutlu ciktim o evden..sandim ki onlarda oyle ama arkamdan soylenilene cok kirildim..sirf etraf ne derr diye bnm inancimi hice saydilarKuzucum benim yaaa haklısınnn çok haklısınnnKayınvalidenin yaptığının savunuluck bi tarafı yok.. El alem ne der diye diye hayatı yaşayamıyorux yaa.. Din, vicdan meselesidir.. Sen 7/24 ibadet etmişsin ama hiç d üşünmeden kalp kırnışsın ne anlamı kaldıki Ayrıca türbanlı olup sünni yada hanefi olup bi sürü sahtekarlık yapan insanlar var Allah vicdan versin, göğsüne merhamet versin ve akıl gikir versin kayınvalidene..
Bi konuda göksele kkatılıyorum bebeğim.. Ne olursa olsn ölüm bu.. Büyüklük sende kalsın baş sağlığını dile bence bitanem..
Noldu bize bu akşam bebeğim yaaaSorma cok uyudum( Canm da kahve vs ıstıo agzım bos durmasn dıe ama ıcemyrm daha da uyuyamam dıye . Aynen bugun bitsinnnnnnnnnnnnnnnn
12den sonra şafakınız 187 olucak yeşommmYolun yarısııııııı
yaa hic içimden gelmiyo. .bn hep bi hevesle gittim oraya, hep mutlu ciktim o evden..sandim ki onlarda oyle ama arkamdan soylenilene cok kirildim..sirf etraf ne derr diye bnm inancimi hice saydilar
Bitanemmm sonuna kadar haklısın.. Ben git sarıl onlara güzel güzel zaman geçir demiyorum.. Üstüne düşeni yap.. Çok değil bi 15dakika otur ondan snra kalk git.. Tavrını belli et bebeğim onlarda anlasınlar.. Ama büyüklükte sende kalsın.. Ölüm olduğunda insan bi başın sağolsun denmesini istiyo.. Bende 2sene önce babanemi kaybettim.. Hassas bi kou anlatabiliyomuyum fıstığımyaa hic içimden gelmiyo. .bn hep bi hevesle gittim oraya, hep mutlu ciktim o evden..sandim ki onlarda oyle ama arkamdan soylenilene cok kirildim..sirf etraf ne derr diye bnm inancimi hice saydilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?