2014 Yarenleri! :)

kuzzzuuummm nasıl oldunuz ?

kuzucummm çok teşekkür ederim inanki birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu sanki, aynı şeyleri ben de hissetmiştim size iznimiz kesinleşti demek istiyorummm

İnşallahhh kuzum çok çok güzel haberlerini bekliyorum:))

hmmm anladım tatlım:) komutannna iyi baksın ozaman canım hehehe:)

zor işler kuzu seninki dua etmekten ve gelmesini beklemkten başka bir şey yok gibi

çok şükür iyiyim bebeğimmmm enişte de iyi çok şükür, ondan hayırlı haberler bekliyorum bugün izin konusunda heyecan dorukta siz nasılsın bebikimmm
iznemi geliyorrr inşşallllahhhhh
bizde iyiyiz canımm 180lerde takılıp kaldık zaman geçmiyor sankiii

bilipdurunnnnu yerimmmm evci iznine de izin verir belki komutan şekerimm kalma ihtimalin olur mu
ayyy izin verirse komutanı kalırım valla bebeğimmmm ama izin vermez evciye büyük ihtimalle.. belki ileriki zamanlarda
tam ben geliyorum siz yoksunuz bebeğim asıl sizler nirdesiniz :)
ben çalışıpdurum bebeğim yaa bildiğin gibi iş güç.. sen napan be yavrukuşşş
İnşallahhh kuzum çok çok güzel haberlerini bekliyorum:))

hmmm anladım tatlım:) komutannna iyi baksın ozaman canım hehehe:)

zor işler kuzu seninki dua etmekten ve gelmesini beklemkten başka bir şey yok gibi
ivit kuzucukkkk halil iboma iyi baksınnnn

kızlaaaar an itibariyle çarşıdan gelmişş, biletlerimi almışş bulunmaktayımmmmmm ayyyyyy hala inanamıyorum ben yaa gidicek olmamaaa o otobüse binipte burdur otogarına inmedende inanamıycam sanırım

kızlaaaar an itibariyle çarşıdan gelmişş, biletlerimi almışş bulunmaktayımmmmmm ayyyyyy hala inanamıyorum ben yaa gidicek olmamaaa o otobüse binipte burdur otogarına inmedende inanamıycam sanırım
yuppiiiiiiii yarenimiz askerine gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr dolu dolu geçir bak her dakikayı taam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…