- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Aynen yeşomm izideyken saymak yokAyyyy çok sevdim ben bu işi yarılamışız kızzzSeni bir kez daha sevdim fıstığımmm çooook teşekkür ederimmm İzindeyken şafak saymak yook
Noldu bize bu akşam bebeğim yaaaBiz enerji dolu hatunlardıkkk nazar mı değdi nedir anlamadım
hic iyi degilim kuzum yaBen bu konuyu anlamadım kaçıncı sayfada atlattın fıstığımm iyimisin ya kıyamam sana ben
biliyorum tatlim..gokselde annm ztm kayınvalidesini pek sevmezdi ..sen babama git dedi..ama babasiyla da pek bi muhabbetimiz yok..ztn goksel bas sagligi icin demiyo..git bize otur,zamn gecir diyo..bn anlatincca trip yapip bn yatıyorum demesine de ayrica sinir oldumBitanemmm sonuna kadar haklısın.. Ben git sarıl onlara güzel güzel zaman geçir demiyorum.. Üstüne düşeni yap.. Çok değil bi 15dakika otur ondan snra kalk git.. Tavrını belli et bebeğim onlarda anlasınlar.. Ama büyüklükte sende kalsın.. Ölüm olduğunda insan bi başın sağolsun denmesini istiyo.. Bende 2sene önce babanemi kaybettim.. Hassas bi kou anlatabiliyomuyum fıstığım
Aynen yeşomm izideyken saymak yokBende seni sevdimmm bi kez daha güzellikk Rica ederimmmm ni demekkk
hic iyi degilim kuzum ya
kuzum baya oldu bu olay olali da ..bida patlat verdi..sayfa 2591 de var bebekimAnlat fıstığımm kayınvaliden mi arkandan konuşmuş
Bende severim dekorasyon işlerini bebeğim hatta yatak odasını ve banyoyu dizayn ettim aklımdaaaKanımca bebegm :)) bende dekorasyon için nette gezınıyrm evım dergısını almstm onu okurum bıraz sorada yatıss zorrrla :)))
Moralim bozul değil allaha şükür fıstığımmm sadece nedenini bilmediğim bi keyifsizlik var, canım sıkıldııı.. Neden yokk ama.. Gelenler geldi sanırımmm.. Yatıyimde hemencik yarın olsun bariBebeğimmm sana noldu moralim bozuk demişsin üstte
Bende severim dekorasyon işlerini bebeğim hatta yatak odasını ve banyoyu dizayn ettim aklımdaaaGüzel olucak inşallahhh çoook güzeeeellll Fıstığımmmm çok çok öpüyorum seniiii.. Ben yatemde enerji toplıyım bu olmucak bööle.. İyi geceleeerrrrrr yarın grş inşallahhh
Bugün hepimizin enerjisi düşük ve keyfi yok.. Bende yattım bebeğim.. Yarın konuşuruz detaylı tamam mı? Ben başsağlığı için diyo zannediyodum enişte beyi ama keyfi git otur diyice işler değişiyo tabi.. İyi geceler başağımm allah rahatlık versin..bn yatıyorum artk kizlar. .sizinde canini sıkmiyim daha fazla..herseyin hayırlısı. .
Insallah kuzum yarın enerjılerı toplayıp gelelım ıyı geceler canmm
iyi geceler balim sanada..Allah rahatlık versin. .optum kocamnn:)Bugün hepimizin enerjisi düşük ve keyfi yok.. Bende yattım bebeğim.. Yarın konuşuruz detaylı tamam mı? Ben başsağlığı için diyo zannediyodum enişte beyi ama keyfi git otur diyice işler değişiyo tabi.. İyi geceler başağımm allah rahatlık versin..
icelim valla denizimm..
ya bu mezhebini değiştirir mi diye bisi söylemişti bnm kayinvalide.cok kırılmistim hala da kirginim..gokselin babaannesi vefat etti bas sagligi dilemeye bile gitmk icimden gelmiyo,inanılmaz sogudum..gokselle az once konustuk illa bize git fln dedi,gecistirdim konuyu,farketti sanirim usteledi bnde anlattim..o laftan sonra gidesim gelmiyo dedim,o da annm kotu amaçla soylemiyo,sadece etraf ne der diye diyo fln dedi..bnde bn kirildim etraf ne der diye bisey mi var..kimseyi ilgilendirmez. .ayrica ayni seye inaniyoruz neyi degistiricem,nereye gelicem..ayni tarafta degil miyiz yani..demkki annene gore değiliz dedim...o da bna destek olmk yerine ii tamam bn yatıyorum dedi kapatti..normlde ustelerim onu bile yapamadım tmm dedim sadece
Bende memnun oldun tatlım sağol :)Memnun oldm tatlm gzl bi meslek hayrlsi olsn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?