gunaydin ballllarimmmmm
gece gece herkes bi bunalima girmis okudummm olmaazzzz yepyeni bi guneee muhtesem uyaninnnn allahaaaa sukrederekkkk uyaninnn enerjik uyaninnnn sevgi pitircigi halinde uyaninnnn
hadi birazzz kendimize gelelimmmnn
Canlar her şey o kadar kolay değil maalesef. Biz evlenemeyiz önümüzde birsüru engel var ve hiçbiri çözülmeyecek şeyler.
günaydınnnn canlarımmmmdün gece sevdicekle konuşurken pek mutlu bir haber aldım inşallah kesinleşir dualarınızı eksik etmeyinn
en üst devrem yardım edecek iznimi böldürmem için dedi.. eğer böldürürse en geç şubat başı gelecek yarimmmo ocak sonu gelmek istiyor ama izin alamam malumm ayın son haftası işler yoğun.. bakalım inşallah gönlümüzden geçen olur da şubatta burda olur sevdiceğimmm
İnşallah olur balımmm :) annemmm sevdşcek yanında olacak he:)
Yepyeni bir güneeee merhaaaaaabaaaaKızlaaaaaaar allah nasip ederse yarın aşkımın yanına gidiyoruuuuuuuummmmmm Öğlen gidip otobüs biletimi alıcam allahııım rüya gibiiii Dün gece konutanına sormuş komutanım nişanlım gelmek istiyo haftasonuna ama iznim yok ctesi fln demiş komutanda sağolsun oğlum nolucak ayarlarız çıkarsınız demişşş Halil ibram komutanı çoooook seviyorum Çok heycanlıyım fıstıklar
Evet bibiğimmmmm içimiz kıpır kıpıııırşekerimmm bugün ikimizin de içi kıpır kıpıreğer Rabbim nasip ederse biz de ya haftaya ya da şubat başı görüşeceğizz çok heyecanlıyım inşallah gönlümüze göre olur çok heyecanlanma sonradan üzülmeni istemiyorum dedi ama ister istemez heyecanlandım
çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor Füsunümmminşallah inşallahh Rabbim nasip ederse
Yepyeni bir güneeee merhaaaaaabaaaaKızlaaaaaaar allah nasip ederse yarın aşkımın yanına gidiyoruuuuuuuummmmmm Öğlen gidip otobüs biletimi alıcam allahııım rüya gibiiii Dün gece konutanına sormuş komutanım nişanlım gelmek istiyo haftasonuna ama iznim yok ctesi fln demiş komutanda sağolsun oğlum nolucak ayarlarız çıkarsınız demişşş Halil ibram komutanı çoooook seviyorum Çok heycanlıyım fıstıklar
Günaydın kızlarr
Evet bibiğimmmmm içimiz kıpır kıpıııırİnşallah rabbim gönlümüze göre verir, işlerimiz rast gider ve aşklarımızı görebiliriz yeşommmm Aşkım benden istediğin bişey var mı dedim dün gece.. Aşkım atlet istiyom diyo Çok romantiksin aşkım didim yaa
İnşallah kuzum inşallahhh:) ayyy sizleri böyle görünce ben görücekmişim gibi heyecanlandım:)
anammm bir güzel haber dahaaa :) denizim çok mutlu oldumm :) askeriyede iyi insanlarda varmışş demekkii:) sımsıkı sarıl sevdiğinee :)) birde normalde çarşısı yok mu ki anlamadım ben
gunaydin ballllarimmmmm
gece gece herkes bi bunalima girmis okudummm olmaazzzz yepyeni bi guneee muhtesem uyaninnnn allahaaaa sukrederekkkk uyaninnn enerjik uyaninnnn sevgi pitircigi halinde uyaninnnn
hadi birazzz kendimize gelelimmmnn
Çağların 2haftada 1 oluyo çarşı izni bebeğimmm geçen hfta vardı bu hfta olmuycaktı.. Hadi bi şansımı deniyim demiş srmuşşş caaanım halil ibommm izin vermişşşİnşallah kuzum inşallahhh:) ayyy sizleri böyle görünce ben görücekmişim gibi heyecanlandım:)
anammm bir güzel haber dahaaa :) denizim çok mutlu oldumm :) askeriyede iyi insanlarda varmışş demekkii:) sımsıkı sarıl sevdiğinee :)) birde normalde çarşısı yok mu ki anlamadım ben
yeşimimmmmmm inşallah sizde şubat başında kavuşcaksınıııızz rabbimin üzniyleeeinşallah bebeğimmm sizinki kesin Allah nasip ederse izin almışsınızbakalım bu akşam kesinleşir bizimki de herhalde ayyy umutlanmıyım diyorum engel olamıyorum kendime atlet ahahhah 50 yıllık çiftler gibi olduk şekerimmm atlet don muhabbet bunlar
Çağların 2haftada 1 oluyo çarşı izni bebeğimmm geçen hfta vardı bu hfta olmuycaktı.. Hadi bi şansımı deniyim demiş srmuşşş caaanım halil ibommm izin vermişşşİşte öyleeee füsunummm..
yeşimimmmmmm inşallah sizde şubat başında kavuşcaksınıııızz rabbimin üzniyleeeAynen kuzu haa bildiğin 50 yıllık çiftler gibi atlet don muhabetine giriyoz Başka aşkım diyorum? Çorap olabilit aşkım diyo Hehehehehe
Günaydın canıııımmmm.. Nerelerdesin sen yaaagünaydın kızlar :)
Aynen beybimmmmm donunun en ince ayrıntısına kadar bilipduruummm dahaa ni olsnnninşallah fıstığımmmmçoook romantiksinizzz boşverr böylesi daha iyi bebeğimm adamın donundan bile haberin var daha ötesi var mı beeeee
Günaydın canıııımmmm.. Nerelerdesin sen yaaa
Aynen beybimmmmm donunun en ince ayrıntısına kadar bilipduruummm dahaa ni olsnnn
Gün doğmadan neler doğar tatlım :) o çözülmeyecekler hakkında öyle şeyler düşünme..
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ
İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).
O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: "Ol!" demektir. O, hemen olur.
Bundan ötürü olumsuz düşünme ve bunun hakkında örnekte vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?