Sorma kıııız o çok kötü oluyoSabahtan öğlene kadar en az 4 kere gidiyorum tuvalete.. Az daha gitsem tuvalette kanka olucammm Tööövne esağfirullah
Heoimizin olsun kuzum :)saol kuzum daha guzellerı senın olsun
Beybiiiiiiişşş bunlar çok minnooooşşşşşşşşşş.. Yirim bunları beeenHadı acıdım yavrum sana gösterem bari :)denizlililili
Beybiiiiiiişşş bunlar çok minnooooşşşşşşşşşş.. Yirim bunları beeenAşk dolu günlerde kullan bebeğimmmm..
Bebeğim yaaa ben böyle mutluyum, heycanlıyım sizin yaranıza tuz basar gibi oluyorumPeki canım benm ama inşallah herşey güzel olur :) benmde aynı şekilde birde spor yapıyorm kuzu burada bir topik var orada videolar var onları yapıyorum inşallah incelerim:)
Iyi yavrum ben seni akşam binicen sandım ne hikmetse Aklımda uzakmışsınız gibi kalmış :) oyyy kuzum yaa kıyamamm Nasılsa Heyecanlı Ceylan gibiii:) sımsıkı sarıl sevdiceğine tatlım Oyy oyy askerimi ÖZLEDİMMMM
Yazma ha sen bana hic..Bebeğim yaaa ben böyle mutluyum, heycanlıyım sizin yaranıza tuz basar gibi oluyorumÖzür dilerim yaa
Kuzucum ilk haftası ya müsait olamamış olabilir.. Orda neyle uğraştığını bilmiyoruz sonuçta bitanem.. Yarın akşama kadar aramazsa ozmn sen ararsın askeriyeyi acil aramasını istersin.. Gönlünü ferah tut kuzucukkSaol kuzummm bılıooom mınooslar tabisiiii... benımkı aramadı kız bugunde of :S
Bebeğim yaaa ben böyle mutluyum, heycanlıyım sizin yaranıza tuz basar gibi oluyorumÖzür dilerim yaa
Çoooook güzel bi fotoğraf bebeeğiiiimmmm.. Daha önce hiç dikkatli bakmamışımmm.. Ay içim bi tuhaf oldu ağlıcam nerdeyseeYok kuzum senin mutluluğunla mutlu oluyorm :) yalnış anlama yavrum resimimdeki otogar anına gitti de Aklım hey gidi heyy:)
Kuzucum ilk haftası ya müsait olamamış olabilir.. Orda neyle uğraştığını bilmiyoruz sonuçta bitanem.. Yarın akşama kadar aramazsa ozmn sen ararsın askeriyeyi acil aramasını istersin.. Gönlünü ferah tut kuzucukk
Yirim ben seni yaa
Mütevazi sarı bombammmm benimmm
Kuzitommmm tlf boş olabilir ama sevdiceğin boş değildir.. Bak annesinide aramamış işteee.. Yarın arıycaktır mutlakaaa.. Eminim sesini duymayı çooook özlemiştir seniiiiinnnCanm telefonlar bos fln dıyodu bı yolunu bulup arardı o trıp yapıo sanrm ama annesınıde aramamıs sordum .. neyse yarın arar ıns da konsrz
Bende seni yiyim zeytn gozum naslsn ne var ne yokYirim ben seni yaa
yok kuzum dun tartistik ya inada aramiyo
Yaaaaaaa uykum gokkiiiiiiiSen daha uyumadın mııııı
İyidir boncuk gözünmmmmnnn.. Harika havadislerim vaaaaarBende seni yiyim zeytn gozum naslsn ne var ne yok
Kuzitommmm tlf boş olabilir ama sevdiceğin boş değildir.. Bak annesinide aramamış işteee.. Yarın arıycaktır mutlakaaa.. Eminim sesini duymayı çooook özlemiştir seniiiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?