Ayy super bi haber bebegm yaaa cok sevndm adina kuzum bnm:) skcaa sarl emi. Bnm iyiym cok sukr bugn annem amlyt oldu iste ckti dha iyiym :)İyidir boncuk gözünmmmmnnn.. Harika havadislerim vaaaaarBen yarın aşkitomun yanına gidiyoruuuuuymmmmm allahın izniyleeee sen nasılsın bitanemmmmmm?
Hayııııııııııııırrrrrrrrrr bibikiiiim yarın gidiyorummm beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnumarm bebegm dedgn gibidir . sen pazar gıdıodun dımı
Hayııııııııııııırrrrrrrrrr bibikiiiim yarın gidiyorummm beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn
Rabbim dahada iyi etsin inşallah damlacanımmmmmAyy super bi haber bebegm yaaa cok sevndm adina kuzum bnm:) skcaa sarl emi. Bnm iyiym cok sukr bugn annem amlyt oldu iste ckti dha iyiym :)
AMIN bebegim cok teskr ederm iyi cok sukur evde smdi:) ayy heycandn uyuyaman sen smdi bugn.d.dRabbim dahada iyi etsin inşallah damlacanımmmmmHamdolsun annen iyiymişşş okumuştum yukarıda.. Şimdi evde mi annişin fıstığım?
Çoooook güzel bi fotoğraf bebeeğiiiimmmm.. Daha önce hiç dikkatli bakmamışımmm.. Ay içim bi tuhaf oldu ağlıcam nerdeyseeBenim aşkımın sırtında da şanlı türk bayrağı vardı öyleee
Aşık kıııızzzzzAyyyy ben pazar sanıodum supeeeeeeeeeer :)
Demetiiiiim hos geldin balimmmiyi aksamlar canlarimmmmnasilsinizz??
Aşık kıııızzzzzSevdalı mısın kız sennnn Hihihihihi Heycanlıyım bebeğim yaa hala inanamıyorum.. Ben haftaya giderim diye düşünüyodun çnkü haftaya izni vardı normalde.. Dün gece komutanına demiş nişanlım gelmek istiyo komutanım ama iznim yok diye komutanda sağolsun oğlum tamam ayarlarız çıkarsın ctesi demiş Pat diye gece aşkım ben izin aldım ctesi hadi gel didi Uyku tepeme çıktı kıııız.. Dün gece kötüydük ya senle.. Bi an önce uyumaya çalışıyokennn böyle bi haber aldım işte kuşum
Bilmiyom damlam yaaa şuan uykudan eser yok zatenAMIN bebegim cok teskr ederm iyi cok sukur evde smdi:) ayy heycandn uyuyaman sen smdi bugn.d.d
Yaaaaaaa uykum gokkiiiiiiiGelmiyooo uykuuuu bugünnn gezmeye gitmişşşş
Sizinki gibi foto çekilelimde koyarım beeğim.. Hem gizemli çok afişe olmuyo hemde çok güzeeeell.. Aşk kokuluuu:)Oyyy bebeğim kıyamam sanaağlama canm sakın yarın kavuşacağın günü düşün :)) ooo süper canımm sende koysana kuzım :)
Kiz erken uyu uykunu al alarmida kurmayi untma denizim:)Bilmiyom damlam yaaa şuan uykudan eser yok zatenSabahta 06.30da kalkıcam kızzz..
Çok şükür bebeğim yaaa allahın bi lütfu bizeee yakın olmasıııEvet dun ıgrenctı ben uyuyamadm gece 1 de fln zorla uyumaya calıstm sabah bas agrsyla okula gttm kotuydu yanı. Super olmus kzuucum ya cok sevındım senın adına :) yakın olması da cok ıyı ne guzel
hosbuldum hayatimmmmm :)Demetiiiiim hos geldin balimmm
Nasilsin balimm:)hosbuldum hayatimmmmm :)
Ooooowwwww hadi bakalım yeşommmm beklerim senin koca danadan bi süprizzzzzDenizinnn uykusu nerdesiiiiinnnnn
Benimm aşkito da bi sürpriz ayakları var sanki ama daha çözemedim
Aynen bebeğimmm alarmı kurarumda erken yatma konusunda söz verememmKiz erken uyu uykunu al alarmida kurmayi untma denizim:)
iyiyimmm damlammmm ama cok yorgunummmm işten sonra annemle alisverise gittik gene tutamadim kendimi biseyler aldimmmmmmmNasilsin balimm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?