2014 Yarenleri! :)

İyidir boncuk gözünmmmmnnn.. Harika havadislerim vaaaaar Ben yarın aşkitomun yanına gidiyoruuuuuymmmmm allahın izniyleeee sen nasılsın bitanemmmmmm?
Ayy super bi haber bebegm yaaa cok sevndm adina kuzum bnm:) skcaa sarl emi. Bnm iyiym cok sukr bugn annem amlyt oldu iste ckti dha iyiym :)

Ayy super bi haber bebegm yaaa cok sevndm adina kuzum bnm:) skcaa sarl emi. Bnm iyiym cok sukr bugn annem amlyt oldu iste ckti dha iyiym :)
Rabbim dahada iyi etsin inşallah damlacanımmmmm Hamdolsun annen iyiymişşş okumuştum yukarıda.. Şimdi evde mi annişin fıstığım?

Çoooook güzel bi fotoğraf bebeeğiiiimmmm.. Daha önce hiç dikkatli bakmamışımmm.. Ay içim bi tuhaf oldu ağlıcam nerdeysee Benim aşkımın sırtında da şanlı türk bayrağı vardı öyleee

Oyyy bebeğim kıyamam sana ağlama canm sakın yarın kavuşacağın günü düşün :)) ooo süper canımm sende koysana kuzım :)

Ayyyy ben pazar sanıodum supeeeeeeeeeer :)
Aşık kıııızzzzz Sevdalı mısın kız sennnn Hihihihihi Heycanlıyım bebeğim yaa hala inanamıyorum.. Ben haftaya giderim diye düşünüyodun çnkü haftaya izni vardı normalde.. Dün gece komutanına demiş nişanlım gelmek istiyo komutanım ama iznim yok diye komutanda sağolsun oğlum tamam ayarlarız çıkarsın ctesi demiş Pat diye gece aşkım ben izin aldım ctesi hadi gel didi Uyku tepeme çıktı kıııız.. Dün gece kötüydük ya senle.. Bi an önce uyumaya çalışıyokennn böyle bi haber aldım işte kuşum

Evet dun ıgrenctı ben uyuyamadm gece 1 de fln zorla uyumaya calıstm sabah bas agrsyla okula gttm kotuydu yanı. Super olmus kzuucum ya cok sevındım senın adına :) yakın olması da cok ıyı ne guzel

Evet dun ıgrenctı ben uyuyamadm gece 1 de fln zorla uyumaya calıstm sabah bas agrsyla okula gttm kotuydu yanı. Super olmus kzuucum ya cok sevındım senın adına :) yakın olması da cok ıyı ne guzel
Çok şükür bebeğim yaaa allahın bi lütfu bizeee yakın olmasııı Kıyamamki sana yaaa bu gece erken yat kuzucukkk gerçi yarın tatil yaaa uf unuttum bi an.. Iykusuz kalma hasta olursun snraaa Vücut direncin düşeeeer

Denizinnn uykusu nerdesiiiiinnnnn
Benimm aşkito da bi sürpriz ayakları var sanki ama daha çözemedim
Ooooowwwww hadi bakalım yeşommmm beklerim senin koca danadan bi süprizzzzz Bakalım neler yaoıcakkkkk
Kiz erken uyu uykunu al alarmida kurmayi untma denizim:)
Aynen bebeğimmm alarmı kurarumda erken yatma konusunda söz verememm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…