Ben yazıcı olsun paçayı kurtarır diye düşünüyordum kuzu en sonunda da oldu vallaOhhh biz şanslıyız o zaman tatlım telefon giderken verdim ben ona kuzu onla konuşuyoruz mesajlaşıyoruz bile herkez rahatmış orda komutanlar felan da sıkmıyormuş nasıl rahatladım anlatamam yaa
bizimki de yazıcı olsun diye az istemedi çok şükür oldu, uzaktalar ama mühim olan rahat etmeleribaaak sana ne dedim cicim çok rahat hiç aklın kalmasın, herkesin elinde telefon varmış arkadaşım da öyle anlatıyordu çoook sevindim valla
En rahat olan yazıcılarmış zaten canım öyle anlatıyorlar hep. Ayy cidden adam benden rahat yaa ordaSağol tatlım bende çok sevindim içim rahatladı valla ahh ahhh mayıs ayına gelsek de başlasak şafak saymaya
Topram günaydın burdayım ben gel hemeenn ahahaha en sonunda dumanla haberleşicez evlerde yaa
Günaydın yarenlerrrrr
Sevdicek aradı keyfi yerindeymiş yazıcı olmuş nasıl rahatladım anlatamam yaa
Yeşommmmm aşkitoyla ayrıldım şimdiii o gazinosuna gitti ben otogardayımgünaydın canlarımmmmmm
bebeğimmm herhalde artık varmışsındır veya az yolun kalmıştır, sana çooook güzel bir cumartesi diliyorumm fıstığımmm akşama cici cici anlatırsın bize, çook öptümmAllah a emanetsin fıstığımm iyi yolculuklar
Kızlaaaar harika bi gün geçirdimmmRüya gibiydi yaa hala inanamıyorummmm.. Şimdi otogarda dönüş için otobüsün gelmesini bekliyorumm
Kızlaaaar harika bi gün geçirdimmmRüya gibiydi yaa hala inanamıyorummmm.. Şimdi otogarda dönüş için otobüsün gelmesini bekliyorumm
kuzuummmmmmmm cok sevndm naptnz bakımmmm
Demetimmm araba kullanırken tlfla meşgul olunmassss çom ayıpppa
ayyyy denizimmmm harikasinizzzzzhadi anlaaattt detayina kadaaarrrre araba suruyorum ama gozum teldee
Uffff ne kdr çok arttı şu tartışıp birbirini vuran asker haberleri.. Allah korusun yaaAy kızlar smdı okudum hakkarıde bı asker nobette tarstıgı arladasını vurmus ölmüş((((
Demetimmm araba kullanırken tlfla meşgul olunmassss çom ayıpppKuzular kuzulaarrrrr sabah işte otobüse bindimm ayyy heycandan bi çişim geldi bi çişim geldiii Yolun nasıl geçtiğini anlamadım taaa ki son 15km kalana kadar.. O 15 km geçmek bilmedi ayyy Neyse o 15 kmyide geçtikkk aşkitoda buarada çarşıya çıktı hemen hemen aynı saatlere denk geldi Otogar şehirdışınfa oldğu için ve ben gelene kdr aşkito anca çıktığı için otogara gelmedi sevdicek,çarşıda buluştukkk Ayyy aşkım benim yaaa miss kokulummm ben sehiriçinden inip tlf onu ararken aşkım arkandayım demesin miii.. Bnm elim ayağım titredi yaa sarıldık ettik Zaman su gibi akıp geçti sanki yaa.. Çok güzel bi gündüüü Rabbime hamdolsunn.. Burduru dolaştık azıcık, aşkımın nerde kaldığını gördüm İşte bööyle kızlar.. Ayrılık vaktinde beni otogara bıraktı, o geri gitti.. Ben iyiydim ama aşkım az önce aradı hüngür hüngür ağlıyo manyak yaa doyamadım sana diye Bnde sakinleştirdim birazcık sevdiceğimiii.. Uff uf bitsin bi an evvel şu ayrılıkkkkk
oyy oyyyy kiyamam yaaaa yerim siziiii :) bu size artik baya gider kuzumm bidaha ki kavusmaya kadar :) kiz senin ki ne kadar duygusal oylee benim ki hayattttta aglamaz :)Demetimmm araba kullanırken tlfla meşgul olunmassss çom ayıpppKuzular kuzulaarrrrr sabah işte otobüse bindimm ayyy heycandan bi çişim geldi bi çişim geldiii Yolun nasıl geçtiğini anlamadım taaa ki son 15km kalana kadar.. O 15 km geçmek bilmedi ayyy Neyse o 15 kmyide geçtikkk aşkitoda buarada çarşıya çıktı hemen hemen aynı saatlere denk geldi Otogar şehirdışınfa oldğu için ve ben gelene kdr aşkito anca çıktığı için otogara gelmedi sevdicek,çarşıda buluştukkk Ayyy aşkım benim yaaa miss kokulummm ben sehiriçinden inip tlf onu ararken aşkım arkandayım demesin miii.. Bnm elim ayağım titredi yaa sarıldık ettik Zaman su gibi akıp geçti sanki yaa.. Çok güzel bi gündüüü Rabbime hamdolsunn.. Burduru dolaştık azıcık, aşkımın nerde kaldığını gördüm İşte bööyle kızlar.. Ayrılık vaktinde beni otogara bıraktı, o geri gitti.. Ben iyiydim ama aşkım az önce aradı hüngür hüngür ağlıyo manyak yaa doyamadım sana diye Bnde sakinleştirdim birazcık sevdiceğimiii.. Uff uf bitsin bi an evvel şu ayrılıkkkkk
Yapı meselesi bitanem benim sevdicek azcık duygusal.. Ben ağlamamışımdır onun ağladığı kadrayyyyy ne guzel kuzucum cok sevndm sızın adınıza.. benmkı 40 yıl kalsa aglamaz heralde blmıyrm :)) kız bugun aradı ınadından aramamıs bılıomsn:))) bıda hata yaparsan 3 gun aramam 4 gun aramam dıo :))) sorada cenesı acıldı konustuda konustu :))
Yapı meselesi bitanem benim sevdicek azcık duygusal.. Ben ağlamamışımdır onun ağladığı kadrBen atandığım zmn aydndan gidicem diye karşılıklı ağlamıştıkkkk Birbirîmizin omzunda ağladıkkkkk 1,5sene sonra dayanamayıp yanıma geldi
Bak yaaa senin bu herif tam dayaklıkkkk inadından mı aramamış kız
Öyle bebeğim yaaa:) seviyorum ama bu huyunu.. Gözyaşı merhametin göstergesidir çnkü..oyy oyyyy kiyamam yaaaa yerim siziiii :) bu size artik baya gider kuzumm bidaha ki kavusmaya kadar :) kiz senin ki ne kadar duygusal oylee benim ki hayattttta aglamaz :)
alllaaaah benimki duygusal ama inattır kız.. Sarı inadı bi tuttu mu eyvah eyvah:) davranış konusunda haklı olabilir beeğimm çnkü çook acayip insanlar varmış askerdeee:) psikopatı mı ararsın 2 kelimeyi bi araya getiremeyeni mi ararsın.. Öyleymiş yani:)Benımkıde azck duygusal olaydı ne var taş kalplı aramamıs goruonmu kzzz inat ya ben bunun inadndan cekecem vala :)) bide bana ne dıo burdakı erkeklerı toplasan davranıs konusunda ilk 10 a girerm hala konusuon dıo :))))
Öyle bebeğim yaaa:) seviyorum ama bu huyunu.. Gözyaşı merhametin göstergesidir çnkü..
alllaaaah benimki duygusal ama inattır kız.. Sarı inadı bi tuttu mu eyvah eyvah:) davranış konusunda haklı olabilir beeğimm çnkü çook acayip insanlar varmış askerdeee:) psikopatı mı ararsın 2 kelimeyi bi araya getiremeyeni mi ararsın.. Öyleymiş yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?