2014 Yarenleri! :)

Sizinki gibi foto çekilelimde koyarım beeğim.. Hem gizemli çok afişe olmuyo hemde çok güzeeeell.. Aşk kokuluuu:)

Çok sağol balımmm :) Çekilin tabi canım çöl seviyorm bu fotoyu her yerde bu var:) ben gidiyom kuzım iyi geceler canımmm:)

iyiyimmm damlammmm ama cok yorgunummmm işten sonra annemle alisverise gittik gene tutamadim kendimi biseyler aldimmmmmmm sen nasilsin kusum
Iyi yaptn kusum yaa bnmde ckp deeli gbi alsvers yapmam lazm :)) bnde iyiym sukur kuzum annem amlyt oldu bgun kostrmaca gecti

aynen baby uyku duzenım bozulunca bende bozuluyrm :))) ben yavastan yatacagmm bebegm ıyı geceler opuyrm cok yarın aksam gorusurukkkkkkk :)))

aynen baby uyku duzenım bozulunca bende bozuluyrm :))) ben yavastan yatacagmm bebegm ıyı geceler opuyrm cok yarın aksam gorusurukkkkkkk :)))
Yarın görüşürüüüüzzz bibikimmmm bende yatıyomm artıkkkk.) çok çok öpüyorummm svdiceğini görürsün rüyanda işşallaaaaah :)

Güzelliklerrrr ben yatıyprummmm.. Çok çok çok öpüyorum siziiiii.. İyi geceler fıstıklaaar.. İnşallah rüyamızda aşklarımızı görürürüüüüüz:)
iyi geceler denizimmm bende kocamaaan optum seniiii :) iyi geceler kusummm sende askini gor insallahhhhh ruyada gormene de gerek yok yarin canli canliiii gorrr insaaalllaaaah :)

Kızlaaar herkese iyi haftasonlarııııı Ben şuanda burdur-bucak-antalya otobüsünün içindeyimmmm Sanrım gerçekten gidiyorum ben burdura yaaaa Hepiniiiziii çok fazla, büssürü öpüyommm.. Akşama görüşürüz inşalah güzellikler

günaydın canlarımmmmmm

bebeğimmm herhalde artık varmışsındır veya az yolun kalmıştır, sana çooook güzel bir cumartesi diliyorumm fıstığımmm akşama cici cici anlatırsın bize, çook öptümm Allah a emanetsin fıstığımm iyi yolculuklar

Günaydın yarenlerrrrr
Sevdicek aradı keyfi yerindeymiş yazıcı olmuş nasıl rahatladım anlatamam yaa

Günaydın kuzumm aaa gidiyorsun ciddennnnn ne güzel yaaaaa bizde seni öpüyoruzz kuzucummmm

Günaydın tatlımmmmmm napıyosunn

Topram günaydın burdayım ben gel hemeenn ahahaha en sonunda dumanla haberleşicez evlerde yaa

Günaydın yarenlerrrrr
Sevdicek aradı keyfi yerindeymiş yazıcı olmuş nasıl rahatladım anlatamam yaa

Günaydın kuzumm aaa gidiyorsun ciddennnnn ne güzel yaaaaa bizde seni öpüyoruzz kuzucummmm

Günaydın tatlımmmmmm napıyosunn

günaydınn canımmm
ohh misss, inan bana çok rahat edecek, benim sevdicek de yazıcı telefon işini naptınız bebeğimm eğer telefonu yoksa yakında o da olur

günaydınn canımmm
ohh misss, inan bana çok rahat edecek, benim sevdicek de yazıcı telefon işini naptınız bebeğimm eğer telefonu yoksa yakında o da olur
Ben yazıcı olsun paçayı kurtarır diye düşünüyordum kuzu en sonunda da oldu valla Ohhh biz şanslıyız o zaman tatlım telefon giderken verdim ben ona kuzu onla konuşuyoruz mesajlaşıyoruz bile herkez rahatmış orda komutanlar felan da sıkmıyormuş nasıl rahatladım anlatamam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…