2014 Yarenleri! :)

evet hayatimm merhamett cok cok onemli.. allaha sukur erdim de cok merhametlidir ama aglamaz :)

Bebek nasl gecti napysn:)

Okurken ağladım fıstığımmm çok sevindim çok cicisiniz maşallah size
Biraz daha sabır bebeğimmm yine arada gider görürsün sevdiceğini, doyamıyor tabiki insan ama biraz olsun rahatlatır

İyi akşamlar yavrular :)

Beyefendi bugün nete girdi konuştuk. Dedim sen yıldönümünü unuttun, pff evet aşkım unuttum falan dedi sonrada tabii ki tarihi biliyordum ama tarih geldiğinde unutuyorum ışte buraya geldim geleli salaklastim dedi. Faceden saçma sapan şeyler paylaştı. Yok ışte herkes degistigimi söylüyor bundan sonra herkese hakettiği deger, yok dert falan. Dedim unuttugunu söylüyorum kalkipta güzel bir çift soyleyemiyorsun aklima güzel bir şey gelmiyor dedi, sonra iyi değilim her şeyden bunaldim hayattan tat almıyorum dedi. tek kelime cevaplar falan ben anlamadim bu çocuğa ne oldu sizce ?

kzzzzz senin bundan çektgn nedir :) sankı fazla alttan alıosun bugun bı soz okudum cok hosuma gıttı bak .. Fazla fedakarlık cok vefasızlık getırır.. Onun ıcın dok da ustune dusme . unutma olamaz telafı edecek o zaman .. Psıkolojısı bozulablr canm cok normal orada ..

Iyi aksamlar tatlm. Sen daha iyi anlarsn seninkini ne yapmaya calstgni ama ordan bunalmstr belki blmyrm ne desem ki smdo

Aynen ya çok alttan alıyorum sorma. Ama yani bir garip ben hiçbir şey anlamadım bu işten, kendine gel su sacmalkklari bırak artık diyorum ne yapiyorumki ne var taviarimda diyor.Zaten bir kaç gün görevde olacak bende ararsa telefonunu acarsa mesafeli olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…