of kuzum ya sabah ayrı bir dert akşam gitmesi ayrı bir dert dimibende takılıorum öyle araştırma yapıyorum iş ile ilgili
İyiyim bende tatlım çok şükürhafta sonları ben giremiyorum tatlım hafta içi işte ekleşelim konuşuruk senle de
Of sorma ya bu aralar çok abarttım bi deAynen kuzumm yaa( araştırmacı gazeteci gibisin yavrm
iyiyiiiim kusuuuuum sen nasilsiiingünaydın canımlarrrr
günaydın fıstığımm nasılsınnn
yaklasiyoSevgililer günü yaklaşıyor yarenlerrrr
iyiyiiiim kusuuuuum sen nasilsiiin
yaklasiyobiz kutlamiyozzz kii pis erdi karsi oyle gunlere
Herkese selammmm olur olmaz zamanlarda hortlak gibi çıkıyorum yaa
Tatlmm napıyosunnay ben her gün sayamıyorum ya içim şişiyor 1 hafta iki haftada bir işaretliyorum tabloyu olup bitiyor
Topramm ahhah dumanla da olsa ayrılmayak be gülüm
Selam canım gözün aydın senindeiçin rahat olsun bundan sonra rahatsın valla emin ol benimki kantine adım attığımla çay kahve önümde oluyor diyor
Aynen canım süper olduUzun dönem Ağrı da canım Seninki nerde
bende ozledim kusuuuumm :) napiyosunçok şükür bebeğimm iyiyim ben deayy özledim seniiii
iyiyiiiim kusuuuuum sen nasilsiiin
yaklasiyobiz kutlamiyozzz kii pis erdi karsi oyle gunlere
istanbulda canm
Biz kutluyoruz canım tabi öyle hediye yağmuru için değil telefonda bile olsa sevgililer günün kutlu olsun demesi yeterlidir bizdeAskerde olduğu için kutlamak isterim yine
oo iyiymiş tatlımm
Yeşoooommmmmm burdayımmm güzellikkkkdenizimmmm nerdesin fıstığıııııııııımmmmm
aynen kuzum :) biz 14u degil 4 subat kutlicaz insallahh :) ben istedigim gun sevgililer gunu yaparim diyo bizimki niye herkesin yaptigini yapayim ki diyoBiz kutluyoruz canım tabi öyle hediye yağmuru için değil telefonda bile olsa sevgililer günün kutlu olsun demesi yeterlidir bizdeAskerde olduğu için kutlamak isterim yine
oo iyiymiş tatlımm
baliiim hosgeldiiiiinYeşoooommmmmm burdayımmm güzellikkkkBütün gün giremedim hiiiiçç.. Nasılsııııın bebeğimmmmm? Özledim seniiiii
NİDAKUUUŞŞŞŞŞŞ SAĞLIKLI GÜNLERDEEE ŞIK SOFRALAR KURUP AŞKİTONLA KARŞILIKLI MUTLU MUTLU NİCE YEMEKLER YİYİN İNŞALLAHHHHHselam canlarrr.. bugun çeyiz alışverişine çıktıkk
Hoşbuldum beeğimmmmmm.. Napeeeeerrr? Naposun bakalııııımmmmbaliiim hosgeldiiiiin
napaaaam beybiiiii yemek yedim simdi dusa giricem birazdan aldigim vucut yagini denicemmHoşbuldum beeğimmmmmm.. Napeeeeerrr? Naposun bakalııııımmmm
çok şükür kuzummsizede maşallah kuşum plakalara az kalmışşş
Napiyim tatlımmmm bende yemeğimi yidimmm duşa giricemmmmnapaaaam beybiiiii yemek yedim simdi dusa giricem birazdan aldigim vucut yagini denicemmsen naaaabiyon tatlimmmm :)
bebeğimmmm canım cok teşekkür ederim.. inşallah güzel dileklerin kabul olsunNİDAKUUUŞŞŞŞŞŞ SAĞLIKLI GÜNLERDEEE ŞIK SOFRALAR KURUP AŞKİTONLA KARŞILIKLI MUTLU MUTLU NİCE YEMEKLER YİYİN İNŞALLAHHHHHHayırlı uğurlu olsun bebeğimmmmm güle güle aşkla kullan yeni cicileriniîi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?