Yazık oldu bu güzel topike desene kuzuWhatsapp kurubu kurulduğundan beri kimse piyasada yokkkk kimse uğramıyor burayaaa
Yazık oldu bu güzel topike desene kuzu
Aaa ne güzeeelBana memleket, bana su, bana tat, bana uyku, bana rüzgar gibi gelen sevgilim
Gülüşünü küçük bir çocuktan alan yastıkta başının bıraktığı ize kurban olduğum
Eser durursun hafızamda ve orda hiçbir şey yok senden önceme ve sana ait olmayan
Son hayalim ne güzel şey seni sevmek..
çok özledim kızçeler çook
bakalım Perşembe veya Cuma olabilir kuzum çok uzun süreliğine değil ama çok şükür yine de..Aaa ne güzeeelne zmn gelicek peki tatlım? İnşallah gelirde kavuşursunuz bi an evvel..
whatsappta herkes kuzumNerde bu devleeeet? Nerde bu milleeet? Nerdesiniz kızlaaaaar
Körrrrr ossun tabiiiAynen kuzucum teknolojinin gözü kör olsunnn
Körrrrr ossun tabiiiSizinde az kalmıştır bebeğim dimi?
Ben işte whatsapp olayını buyüzdende istemiyodum biliyomusun fıstık? Ne güzel bi topikti burası, her akşam dertleşiyoduk gülüyoduk eğleniyoduk ama yazık oldu yaniwhatsappta herkes kuzum
Kıyamam yaaa doğrudur bebeğim.. Biz şimdi 200lerdeyiz daha hızlı geçiyo gibi hissediyorm ben.. Son zamanlarda tahammül gücün îyice zayıflıyodur, özlem çekilmez oluyodur yaaAz kaldı canım 43 günümüz var ama inan son zamanlar hiç ama hiç geçmiyor 1 gün 1 yıl gibi geliyorrrr
Kıyamam yaaa doğrudur bebeğim.. Biz şimdi 200lerdeyiz daha hızlı geçiyo gibi hissediyorm ben.. Son zamanlarda tahammül gücün îyice zayıflıyodur, özlem çekilmez oluyodur yaa
Kıyamam yaaa doğrudur bebeğim.. Biz şimdi 200lerdeyiz daha hızlı geçiyo gibi hissediyorm ben.. Son zamanlarda tahammül gücün îyice zayıflıyodur, özlem çekilmez oluyodur yaa
kuzu bayadır görüşemiyoruz nasılsınn?Whatsapp kurubu kurulduğundan beri kimse piyasada yokkkk kimse uğramıyor burayaaa
haklısın bebeğim ama sürekli elde olduğu için telefon kullanımı daha rahat oluyor tabiki. ay ne demek kalmam kuzum söz toparlayacağız en kısa zamandaaaBen işte whatsapp olayını buyüzdende istemiyodum biliyomusun fıstık? Ne güzel bi topikti burası, her akşam dertleşiyoduk gülüyoduk eğleniyoduk ama yazık oldu yaniTabiiki whatsapptada gülüyosunuzdur dertleşîyosunuzdurda.. Amaaaan neyse yaa hayırlısı bebeğim.. Çok kalmam bende buralarda..
İnşallah bebeğim yaaa.. Çok azıcık kalmış zatennnn az daha sabırrr sonra hepsi geçiceeek, geride kalıcak ve aşkınaaa bi daha ayrılmamal üzere kavuşucaksıııınZaman daraldıkça sabırlar tükeniyor bir an önce bitsin istiyosun ve bu yüzden ikimizde bu aralar çok fevri davranıyoruzİnşallah göz açıp kapayınca biterde hepimiz kavuşuruzzz
Bende üzülüyorum bebeğim.. O en kötü zamanları burda daha rahat atlatabildim.. Sanırım buyüzden buraya büyük anlamlar yüklemişimKatılıyorum kuzucum şuan işe başladığımdan beri çok sık giremiyorum ama daha askere gitmeden burrda bir şeyler paylaşmaya başladım ve böyle olmasına üzülüyorum açıkçası
nereye gidionBen işte whatsapp olayını buyüzdende istemiyodum biliyomusun fıstık? Ne güzel bi topikti burası, her akşam dertleşiyoduk gülüyoduk eğleniyoduk ama yazık oldu yaniTabiiki whatsapptada gülüyosunuzdur dertleşîyosunuzdurda.. Amaaaan neyse yaa hayırlısı bebeğim.. Çok kalmam bende buralarda..
hadi bebeğiimm darısı 100lere veda etmenin başınaaa hoşgeldiinkizlarrrr bn geldim.:) atarsa 199200 lere veda ettikk yihuuuu
kuzu bayadır görüşemiyoruz nasılsınn?
haklısın bebeğim ama sürekli elde olduğu için telefon kullanımı daha rahat oluyor tabiki. ay ne demek kalmam kuzum söz toparlayacağız en kısa zamandaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?