2014 Yarenleri! :)

[QUOTE="denizlililili, post: 38982605, member: 632811"]Al benden de okadar be kuzucuuukkk Bende çoooooook özlediiiiimmmm[/QUOTE]
kuzu bakalım ya bizimkinin izine gelme ihtimali var inşallah gelir

Aaa ne güzeeelne zmn gelicek peki tatlım? İnşallah gelirde kavuşursunuz bi an evvel..

whatsappta herkes kuzum
Ben işte whatsapp olayını buyüzdende istemiyodum biliyomusun fıstık? Ne güzel bi topikti burası, her akşam dertleşiyoduk gülüyoduk eğleniyoduk ama yazık oldu yani Tabiiki whatsapptada gülüyosunuzdur dertleşîyosunuzdurda.. Amaaaan neyse yaa hayırlısı bebeğim.. Çok kalmam bende buralarda..

Az kaldı canım 43 günümüz var ama inan son zamanlar hiç ama hiç geçmiyor 1 gün 1 yıl gibi geliyorrrr
Kıyamam yaaa doğrudur bebeğim.. Biz şimdi 200lerdeyiz daha hızlı geçiyo gibi hissediyorm ben.. Son zamanlarda tahammül gücün îyice zayıflıyodur, özlem çekilmez oluyodur yaa

Kıyamam yaaa doğrudur bebeğim.. Biz şimdi 200lerdeyiz daha hızlı geçiyo gibi hissediyorm ben.. Son zamanlarda tahammül gücün îyice zayıflıyodur, özlem çekilmez oluyodur yaa

Zaman daraldıkça sabırlar tükeniyor bir an önce bitsin istiyosun ve bu yüzden ikimizde bu aralar çok fevri davranıyoruz İnşallah göz açıp kapayınca biterde hepimiz kavuşuruzzz

Katılıyorum kuzucum şuan işe başladığımdan beri çok sık giremiyorum ama daha askere gitmeden burrda bir şeyler paylaşmaya başladım ve böyle olmasına üzülüyorum açıkçası

Whatsapp kurubu kurulduğundan beri kimse piyasada yokkkk kimse uğramıyor burayaaa
kuzu bayadır görüşemiyoruz nasılsınn?

haklısın bebeğim ama sürekli elde olduğu için telefon kullanımı daha rahat oluyor tabiki. ay ne demek kalmam kuzum söz toparlayacağız en kısa zamandaaa

Maşallahınızzz geldiiiiiiiiiiiiii baskül ailesinde bi kapcı vardı onuunla geleyim dedimm sizeee

Zaman daraldıkça sabırlar tükeniyor bir an önce bitsin istiyosun ve bu yüzden ikimizde bu aralar çok fevri davranıyoruz İnşallah göz açıp kapayınca biterde hepimiz kavuşuruzzz
İnşallah bebeğim yaaa.. Çok azıcık kalmış zatennnn az daha sabırrr sonra hepsi geçiceeek, geride kalıcak ve aşkınaaa bi daha ayrılmamal üzere kavuşucaksıııın
Katılıyorum kuzucum şuan işe başladığımdan beri çok sık giremiyorum ama daha askere gitmeden burrda bir şeyler paylaşmaya başladım ve böyle olmasına üzülüyorum açıkçası
Bende üzülüyorum bebeğim.. O en kötü zamanları burda daha rahat atlatabildim.. Sanırım buyüzden buraya büyük anlamlar yüklemişim Saçma belki ama şuan böyle olması incitti beni

nereye gidion

Toparlanıyoruzzz kızçelere hadiiiiiii !!!!!!! Gelmeyinim ağzına yılanlar girsin

kuzu bayadır görüşemiyoruz nasılsınn?

haklısın bebeğim ama sürekli elde olduğu için telefon kullanımı daha rahat oluyor tabiki. ay ne demek kalmam kuzum söz toparlayacağız en kısa zamandaaa

Aynenn canım görüşemiyoruzzz denk gelemiyoruzz hiç iyiyim çok şükür düşe kalka yolumuza devam ediyoruz :) Sen nasılsın nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…