hahaha süpersin kuzumToparlanıyoruzzz kızçelere hadiiiiiii !!!!!!! Gelmeyinim ağzına yılanlar girsin
hep öyle bebeğiim iyiyim ben de iş güç devam ya pofuduk ne yapar başkaAynenn canım görüşemiyoruzzz denk gelemiyoruzz hiç iyiyim çok şükür düşe kalka yolumuza devam ediyoruz :) Sen nasılsın nasıl gidiyor
İnşallah bebeğim yaaa.. Çok azıcık kalmış zatennnn az daha sabırrr sonra hepsi geçiceeek, geride kalıcak ve aşkınaaa bi daha ayrılmamal üzere kavuşucaksıııın
Bende üzülüyorum bebeğim.. O en kötü zamanları burda daha rahat atlatabildim.. Sanırım buyüzden buraya büyük anlamlar yüklemişimSaçma belki ama şuan böyle olması incitti beni
Kendin çal kendin oyna olmuyo be kuzummm.. Herkesler whatsappa geçmiş kimsecikler kalmamış buradaaanereye gidion
Yaaaaa artıkkk öyle olmıcakkk hopppp hoplandıkkk :)İnşallah bebeğim yaaa.. Çok azıcık kalmış zatennnn az daha sabırrr sonra hepsi geçiceeek, geride kalıcak ve aşkınaaa bi daha ayrılmamal üzere kavuşucaksıııın
Bende üzülüyorum bebeğim.. O en kötü zamanları burda daha rahat atlatabildim.. Sanırım buyüzden buraya büyük anlamlar yüklemişimSaçma belki ama şuan böyle olması incitti beni
kizlarrrr bn geldim.:) atarsa 199200 lere veda ettikk yihuuuu
hep öyle bebeğiim iyiyim ben de iş güç devam ya pofuduk ne yapar başkasevdicek nasıll kuzum?
Önemli olan o zaten bebeğim.. Gönüller bir olsuuuuunnn gerisini boşveeeeeeeerBende pek olumlu bakmıyorum canım bu konuya ama olsunnn gönüllerimiz bir olsun beee
Ayy yerim sizi ya denizim özgemm canlarım çok haklısınız, kendi adıma konuşayım telden girince kasıyor diye whatsapp a yüklendimsizi küstürmeyelim ama çok üzülürüm
Yerim ben seni yaaa tatlı duhacıkYaaaaa artıkkk öyle olmıcakkk hopppp hoplandıkkk :)
bebeğim bn varimmmKendin çal kendin oyna olmuyo be kuzummm.. Herkesler whatsappa geçmiş kimsecikler kalmamış buradaaa
Küstük bilemmm çok geç hıhhh
Ye ye bitmem denizim zaten maşallahım varYerim ben seni yaaa tatlı duhacık
Aaaah yeşommm ahhhh oysa ben seni ne kdr çok svmiştiiimAyy yerim sizi ya denizim özgemm canlarım çok haklısınız, kendi adıma konuşayım telden girince kasıyor diye whatsapp a yüklendimsizi küstürmeyelim ama çok üzülürüm
inşallah balim o gunlerde gelicek...hoşbulduk. .nasilsin pofimhadi bebeğiimm darısı 100lere veda etmenin başınaaa hoşgeldiin
ayyy ewett bebegimmm cok sukur bitti yaaaa..yasasinnnBaşağımmmmm atarsa 199 çok şükür yedik 200leri
doğrudur kuzum şafak azaldıkça sabır da azalır diyorlar ya.. neyse tez zamanda bu sorunların kat kat mükafatını alcaksınız Allahın izniyle kuzum yaaa, biz iyiyiz çok şükür kuzum bakalım bu hafta izine gelebilme ihtimali var beklemedeyizzzKuzucum ya zaman daraldıkça bizim sinirlerimiz çok gerildi sabırsızlandıkça tartışmalarımız artıyor ortada bi sorun yokken birbirimizi kırıyoruz ne yazıkkiBu ara bu sebepten biraz durgunum bir şey yapasm geliyor içimden Siz nasılsınızz
inşallah canısıı, iyiyim kuzum iş güçç sen nasılsın nasıl gidiyorrr?inşallah balim o gunlerde gelicek...hoşbulduk. .nasilsin pofim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?