2014 Yarenleri! :)

Ayy yerim sizi ya denizim özgemm canlarım çok haklısınız, kendi adıma konuşayım telden girince kasıyor diye whatsapp a yüklendim sizi küstürmeyelim ama çok üzülürüm

Bende pek olumlu bakmıyorum canım bu konuya ama olsunnn gönüllerimiz bir olsun beee

Yaaaaa artıkkk öyle olmıcakkk hopppp hoplandıkkk :)

hep öyle bebeğiim iyiyim ben de iş güç devam ya pofuduk ne yapar başka sevdicek nasıll kuzum?

Kuzucum ya zaman daraldıkça bizim sinirlerimiz çok gerildi sabırsızlandıkça tartışmalarımız artıyor ortada bi sorun yokken birbirimizi kırıyoruz ne yazıkki Bu ara bu sebepten biraz durgunum bir şey yapasm geliyor içimden Siz nasılsınızz

Yeşime de katılıyorummm ayrıca ben de. Ama artık eskisi gibi oluyoruzz ve sorun ortadan kalkıyooooreeeeee

Ayy yerim sizi ya denizim özgemm canlarım çok haklısınız, kendi adıma konuşayım telden girince kasıyor diye whatsapp a yüklendim sizi küstürmeyelim ama çok üzülürüm
Aaaah yeşommm ahhhh oysa ben seni ne kdr çok svmiştiiim Oldu mu bu yaptığın Git sen kasmayan vatsapına hıh

Tinkiminkiiiiii
Dipsiiiiii
Lalaaaaaaa
Pooooooo
SARILALIMMM SIKI SIKIIIIIIII

doğrudur kuzum şafak azaldıkça sabır da azalır diyorlar ya.. neyse tez zamanda bu sorunların kat kat mükafatını alcaksınız Allahın izniyle kuzum yaaa, biz iyiyiz çok şükür kuzum bakalım bu hafta izine gelebilme ihtimali var beklemedeyizzz
inşallah balim o gunlerde gelicek...hoşbulduk. .nasilsin pofim
inşallah canısıı, iyiyim kuzum iş güçç sen nasılsın nasıl gidiyorrr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…