2014 Yarenleri! :)

Aaaah yeşommm ahhhh oysa ben seni ne kdr çok svmiştiiim Oldu mu bu yaptığın Git sen kasmayan vatsapına hıh

Bence bana olan sevginn bu aramızdaki soğukluğu kapatırrr yanılmıyorum dimi denizimmm Bak inanki sizin için babamın elinden tableti çektim aldım daha napayım

bnde oyle tatlim ya is ev arasi napalim..askerim gelcek subatta sabırsızlıkla onu bekliyorum:)

Aaa süpermiş canımm kaç günlüğüne geliyor iznee

İnşallah 100ler de çabucacık geçer bebeğimmm Bu arada izin işiniz kesinleşti mi ? biz sanırım sevgililer gününde falan yanyana olabilicezzz ayy bu sefer hevesim kursağımda kalsın istemiyorum
kuzumm kayınvalidem aramis komutani anlatmış gelsin istiyoruz,babaannesinin 40 i var falan diye. .dun gokselle konusamadik aramadi. .ama subatin 2 sinde gondericek komutan bni diye msj yazmis..tam bilmiyorum balim bnde.sizin degisti galiba dimi izin

Ya kızlar neden 95/1 lerim yarenleeri yokkk hooofff. Gelseler de azcık rahatlsak :)

Biz de 4 şubat için istemiştik bebeğimm ama komutanımız izne çıkıcakmış o nidenle sıramızı bekleyecez Buna şükür.. Sevdicek de geleyim de yeşim bekleriz biraz daha diyor ben de haklısın aşkitom dedim Başağımmm birşey kalmamış ya 10 güncükk

Ben en çok güneşteli bebişi ve de onların süpürge makinalarını seviyodum hoho :)
Heeee o süpürge makineleri çok şapşiydi yaaa ses çıkartıyodu denişik denişik dimi kız Kız senide seviyom ben.. Yeşim hanımı sevmiyorum işte hıh Gitsin kasmayan vatsapmıdır matsapmıdır ne karın ağrısıysa onda mutlu mesut yaşasınŞımardım bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…