- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Hihihihihihihi bende dinlenip dinlenip yirim kızYe ye bitmem denizim zaten maşallahım var
Ayyneeennn öyle başağımmmm.. Aynı hisleri paylaşıyprum seninlebebeğim bn varimmmbn whatsapp kullanmıyorum balim..en zor zamanlarimi burda atlattım bn..buranin tadi olmaz baska yerde
Alırız ki gönlünüzü hemencecikkkkYirim siziii Nasıl geçiyor bebeğimm günler
Aaaah yeşommm ahhhh oysa ben seni ne kdr çok svmiştiiimOldu mu bu yaptığın Git sen kasmayan vatsapına hıh
Aaaah yeşommm ahhhh oysa ben seni ne kdr çok svmiştiiimOldu mu bu yaptığın Git sen kasmayan vatsapına hıh
bnde oyle tatlim ya is ev arasi napalim..askerim gelcek subatta sabırsızlıkla onu bekliyorum:)doğrudur kuzum şafak azaldıkça sabır da azalır diyorlar ya.. neyse tez zamanda bu sorunların kat kat mükafatını alcaksınız Allahın izniyle kuzum yaaa, biz iyiyiz çok şükür kuzum bakalım bu hafta izine gelebilme ihtimali var beklemedeyizzz
inşallah canısıı, iyiyim kuzum iş güçç sen nasılsın nasıl gidiyorrr?
doğrudur kuzum şafak azaldıkça sabır da azalır diyorlar ya.. neyse tez zamanda bu sorunların kat kat mükafatını alcaksınız Allahın izniyle kuzum yaaa, biz iyiyiz çok şükür kuzum bakalım bu hafta izine gelebilme ihtimali var beklemedeyizzz
inşallah canısıı, iyiyim kuzum iş güçç sen nasılsın nasıl gidiyorrr?
Bizi sevmedin demek deniztoşşşşşAaaah yeşommm ahhhh oysa ben seni ne kdr çok svmiştiiimOldu mu bu yaptığın Git sen kasmayan vatsapına hıh
en buyukkkkHihihihihihihi bende dinlenip dinlenip yirim kız
Ayyneeennn öyle başağımmmm.. Aynı hisleri paylaşıyprum seninle
Teletapiiiisss teletabiiiiiisssssTinkiminkiiiiii
Dipsiiiiii
Lalaaaaaaa
Pooooooo
SARILALIMMM SIKI SIKIIIIIIII
ayyy ewett bebegimmm cok sukur bitti yaaaa..yasasinnn
Denizim affetmeyelim kız bunlarıBizi bırakıp gitmek neymiş görsünlerrr
Ben en çok güneşteli bebişi ve de onların süpürge makinalarını seviyodum hoho :)Teletapiiiisss teletabiiiiiisssssBen en poo'yu seviyodum kız tinkivinkiyle dipsiye gıcık oluyodum
kuzumm kayınvalidem aramis komutani anlatmış gelsin istiyoruz,babaannesinin 40 i var falan diye. .dun gokselle konusamadik aramadi. .ama subatin 2 sinde gondericek komutan bni diye msj yazmis..tam bilmiyorum balim bnde.sizin degisti galiba dimi izinİnşallah 100ler de çabucacık geçer bebeğimmmBu arada izin işiniz kesinleşti mi ? biz sanırım sevgililer gününde falan yanyana olabilicezzz ayy bu sefer hevesim kursağımda kalsın istemiyorum
Affetmeyelim kuzucummmDenizim affetmeyelim kız bunlarıBizi bırakıp gitmek neymiş görsünlerrr
Bence bana olan sevginn bu aramızdaki soğukluğu kapatırrr yanılmıyorum dimi denizimmmBak inanki sizin için babamın elinden tableti çektim aldım daha napayım
ay ne güzel kuzum bizimki de bu haftaiçi gelecek bir aksilik çıkmazsaaa yaaa yaşasınnbnde oyle tatlim ya is ev arasi napalim..askerim gelcek subatta sabırsızlıkla onu bekliyorum:)
4+2 kuzum ama çok bunalmış gelme diyemedik az aslında amaAaa süpermiş canımm kaç günlüğüne geliyor iznee
kuzumm kayınvalidem aramis komutani anlatmış gelsin istiyoruz,babaannesinin 40 i var falan diye. .dun gokselle konusamadik aramadi. .ama subatin 2 sinde gondericek komutan bni diye msj yazmis..tam bilmiyorum balim bnde.sizin degisti galiba dimi izin
95/1 ay çok acayibime gitti böyle diyince yaaaaaaYa kızlar neden 95/1 lerim yarenleeri yokkk hooofff. Gelseler de azcık rahatlsak :)
Heeee o süpürge makineleri çok şapşiydi yaaa ses çıkartıyodu denişik denişik dimi kızBen en çok güneşteli bebişi ve de onların süpürge makinalarını seviyodum hoho :)
Affetmeyelim kuzucummmBurunları sürtsün azıcık
ohh harika balim gelir inşallah:)ay ne güzel kuzum bizimki de bu haftaiçi gelecek bir aksilik çıkmazsaaa yaaa yaşasınn
4+2 kuzum ama çok bunalmış gelme diyemedik az aslında ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?