yiriimm ben onuu yirimmm yaaaAyyyyyy enişteye bak beeeeRomantikaaaaa Kıııız kayınvalideciğînle nasılsınııız anneciğimmm diyebildin miiii Neydi kız adı sen bişi demişin ya bi gün konuşurken aklıma geldi şimdi gülceğim geldii
aynen kuzum :) biz 14u degil 4 subat kutlicaz insallahh :) ben istedigim gun sevgililer gunu yaparim diyo bizimki niye herkesin yaptigini yapayim ki diyo
Yani fena degl ıste canm bana daha yakın bı yer terch ederdm ama bunada sukur tabi :)
hahahaha topraam ünide bu kadar çalışmamıştım derslere beçalışsaydım eminim ki başka yerdeydim
Merhabaa canımmm :)
Denizim kuşum nasılsın yaaa göreşmediknasıl geçti yolculuk anlat bakeemm :)
Merhaba şekerrrimmm:)
BebeğimmmmmmmmRüya gibiydiiiiiiiiii Yolculuğum iyi geçti çok şükür son 15km geçmek bilmediiiiiiiiii Ayyy o ilk karşılaşmamızı hiç unutmuycaaaammmm.. Pis zaman çabucak geçiverdi onunlayken Dönüşte iyiydi kuşum ama benimki sana doyamadım diye ağladı tlfda yaa aşkım beniiiiiim.. Rolleri değiştik ben ona moral verdim bebeğim
selam tatlm
Ohh ne güzel canımmama o gün bunun tüm sevenlerin birleştiği günle kutlamak da var
4 şubat da mı gelior yanına canımm
Sen nerde oturuyorsun ki tatlım
Kuzum aynen öyle biliyo musun ben ilk sene 6 ders bırakmış insanım şu an 2 dersten düşük not alma ihtimalim var diye kederleniyorumne hallere geldik tillililililililili
Senin nutella pıçağnı yirim lenpıçağımda bu canm :)denizlililili
yiriimm ben onuu yirimmm yaaaKuzum çok şükür aramız çok iyi Allahım bozmasın hiçbirimizin ağızımızın tadını Anne çok rahat diyorum artık kuzum çok sevindii oda bana hep annemm kızım diyorr Hihihiiiii fadik teyseee
Git bebeğim gittt harika olur vallaaa elele geri dönersiniiiiiizzz ayyy ne güzel yaaaoyyyy kıyamam yaaa sizee:) o ilk karşılaşmalar hiç unutulmazz heyy gidiii:)) sevindim kuzum hasret giderdinizz ohh:) bende ramazanın yanına gitmek istiyorum ama sırf dönüşte üzüleceği için gelmemi istemiyor( ama teskere alacağı gün gidicem banane bananeeee süpriz yapıcam hahahaha :))
Nasılsın canım:) senin keki hala yapamadım bir fırsat buluptayapınca paylaşacağım seninle:)
annemmmmm lilililili :) halimiz harap desenee kuzucum
Git bebeğim gittt harika olur vallaaa elele geri dönersiniiiiiizzz ayyy ne güzel yaaa
İyi bebeğimm allaha çok şükür yaa.. Bu vardiya bizi bayaa hafiflettiaynen kuşum:) kızacak ama o özlemle beni görünce affeder belki
İşler nasıl canım görüşemedik bayadır:)
İyi bebeğimm allaha çok şükür yaa.. Bu vardiya bizi bayaa hafiflettiBuhafta sonuda nöbetçi olucam arkadaşla değiştik haftaya sökeye gidicem ailemin yanına Ankaradan teyzem gelicek hep birlikte olucaz Sende ne var ne yok bebeğim?
Aminnn kuzucummmm Dört bir yanımız Aşkla dolsunSenin nutella pıçağnı yirim lenÇok güzelmiş bebeğimmm sağlıklı günlerde kullanın inşallah
Maşşallah kuzucuk.. Rabbim hiç birimizin huzurunu mutluluğuu bozmasın.. Hep güzel şeylerle sınanıp şükredenlerden olalım inşallah Bu askerlik bizimkilere yaradıııı çoook şükür Aşk pıtırcıkları oldular iyice Aşk onlar yaaaa AŞKKKK
Yeşoooommmmmm burdayımmm güzellikkkkBütün gün giremedim hiiiiçç.. Nasılsııııın bebeğimmmmm? Özledim seniiiii
Ahahahah çok fenayım yaaa öyle böyle değil watsapp da attığın resmi yaşıyorum toopppraaaaaggggmmmmoyyyy kıyamam yaaa sizee:) o ilk karşılaşmalar hiç unutulmazz heyy gidiii:)) sevindim kuzum hasret giderdinizz ohh:) bende ramazanın yanına gitmek istiyorum ama sırf dönüşte üzüleceği için gelmemi istemiyor( ama teskere alacağı gün gidicem banane bananeeee süpriz yapıcam hahahaha :))
Nasılsın canım:) senin keki hala yapamadım bir fırsat buluptayapınca paylaşacağım seninle:)
Günaydın yavrukuşlaaaar.. Hayırlı sabahlaaaar
günaydın canlarımmmmçoook şükür 200 den düştük,, atarsa 199
Ohh ne güzel canımmama o gün bunun tüm sevenlerin birleştiği günle kutlamak da var
4 şubat da mı gelior yanına canımm
Sen nerde oturuyorsun ki tatlım
Kuzum aynen öyle biliyo musun ben ilk sene 6 ders bırakmış insanım şu an 2 dersten düşük not alma ihtimalim var diye kederleniyorumne hallere geldik tillililililililili
Senin nutella pıçağnı yirim lenÇok güzelmiş bebeğimmm sağlıklı günlerde kullanın inşallah
Maşşallah kuzucuk.. Rabbim hiç birimizin huzurunu mutluluğuu bozmasın.. Hep güzel şeylerle sınanıp şükredenlerden olalım inşallah Bu askerlik bizimkilere yaradıııı çoook şükür Aşk pıtırcıkları oldular iyice Aşk onlar yaaaa AŞKKKK
oyyyy kıyamam yaaa sizee:) o ilk karşılaşmalar hiç unutulmazz heyy gidiii:)) sevindim kuzum hasret giderdinizz ohh:) bende ramazanın yanına gitmek istiyorum ama sırf dönüşte üzüleceği için gelmemi istemiyor( ama teskere alacağı gün gidicem banane bananeeee süpriz yapıcam hahahaha :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?