- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Harikasın bebeğim yaa bnmde göbişe bi çare bulmam lazım azıcık çıktııBrnde bu hafta vardiyadayım kuzu :)) iş güç aynı birde spora başladım sıkı gireyim diyorum balım :)
İyim kuşum napiim yaa çalışıyorum hastanedeyimmm.. Sen naporsun beybiiitoooo?ben de seni özledimmm bebeğimmmnapıyorsunnnnn
belli olmuş muuuuu? Hani yeni yarenler nerdeee hani gelmemiş mi dahaaa? Gelmiycekler miii? Gelsinler beeeKuzucuklar günaydııııınnn hatta tünaydıııın :) bugün 2015 in ilk askerlerinin yerleei belli olduuu :) bana noluyo bilmem amaa heyecanlandm ben de :) aşkitomun yerini öğrendiğimiz günü hatırladımm :)
yok canim ben 31 ocak gidiyorum ama safagimiz 8Ohh ne güzel canımmama o gün bunun tüm sevenlerin birleştiği günle kutlamak da var
4 şubat da mı gelior yanına canımm
Sen nerde oturuyorsun ki tatlım
Kuzum aynen öyle biliyo musun ben ilk sene 6 ders bırakmış insanım şu an 2 dersten düşük not alma ihtimalim var diye kederleniyorumne hallere geldik tillililililililili
İyidir tatlıııımmmm çalışıyorumm hastanedeyimmmm sen naposunnnn:)Günaydn kızlar nasılsınız napıyosunuzzz
Hehehehehesaol babyy bı nutella pıçagm eksıktı onu da aldm tamamlandı ahahahah :)))))
bizede gosteer baaal :)HeheheheheBende bugün gittim keçe aldım çeyizime süslü mandal yapıcam bibişşşş Bi mandalım eksikti ya benimde
Olmuş bebeğim olmuş ama yeni yarenler yoklar yahuuıu,gelseler de onlarda motive olsak biz de :)Harikasın bebeğim yaa bnmde göbişe bi çare bulmam lazım azıcık çıktııAyva ayva duruyo yaa
İyim kuşum napiim yaa çalışıyorum hastanedeyimmm.. Sen naporsun beybiiitoooo?
belli olmuş muuuuu? Hani yeni yarenler nerdeee hani gelmemiş mi dahaaa? Gelmiycekler miii? Gelsinler beee
Günaydn kızlar nasılsınız napıyosunuzzz
Harikasın bebeğim yaa bnmde göbişe bi çare bulmam lazım azıcık çıktııAyva ayva duruyo yaa
İyim kuşum napiim yaa çalışıyorum hastanedeyimmm.. Sen naporsun beybiiitoooo?
belli olmuş muuuuu? Hani yeni yarenler nerdeee hani gelmemiş mi dahaaa? Gelmiycekler miii? Gelsinler beee
Tamam fıstığımmmm yapiyimde gösteririiiiimmm.. Ben emeği herşeyi çoook severim ve kendim uğraşmayıda severimbizede gosteer baaal :)
Aşkın geliyo mu fıstıkben de çalışıyorum fıstığımm aynen devammm
Bu dönemki askerlerimizin hiç yarene mi yok mu yazıııııııkOlmuş bebeğim olmuş ama yeni yarenler yoklar yahuuıu,gelseler de onlarda motive olsak biz de :)
Aşkın geliyo mu fıstıkKesinleşti mi?
bende seni severiiiiimTamam fıstığımmmm yapiyimde gösteririiiiimmm.. Ben emeği herşeyi çoook severim ve kendim uğraşmayıda severim
Aynennn yaaa yazık askerciklere :)Bu dönemki askerlerimizin hiç yarene mi yok mu yazııııııık
Hayırlısı olsun kuzucum yaa azcık daha sıkarız dişimiziiiiisana söylemedim dimi iptal oldu kuzucum o
bakalım komutanımız ben izinden geleyim sen gidersin demiş biraz daha beklicez bebeğimmm
Hîhihihihihibende seni severiiiiim
Al benden de okadar be kuzucuuukkkBana memleket, bana su, bana tat, bana uyku, bana rüzgar gibi gelen sevgilim
Gülüşünü küçük bir çocuktan alan yastıkta başının bıraktığı ize kurban olduğum
Eser durursun hafızamda ve orda hiçbir şey yok senden önceme ve sana ait olmayan
Son hayalim ne güzel şey seni sevmek..
çok özledim kızçeler çook
Nerde bu devleeeet? Nerde bu milleeet? Nerdesiniz kızlaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?