Heeee o süpürge makineleri çok şapşiydi yaaa ses çıkartıyodu denişik denişik dimi kızKız senide seviyom ben.. Yeşim hanımı sevmiyorum işte hıh Gitsin kasmayan vatsapmıdır matsapmıdır ne karın ağrısıysa onda mutlu mesut yaşasın Şımardım bakk
Biz artık abii abla olduk95/1 ay çok acayibime gitti böyle diyince yaaaaaa
ayy inşallah kuzum Allahın izniyleeohh harika balim gelir inşallah:)
hahah ay deli kızz yaaa 95liyim yaa ben anam bir acayibime gitti şimdi benim ilkokul arkadaşlarımdan falan illa gidenler olacaktır anam ne çabuk büyüdük yaBiz artık abii abla oldukacaba neyim havasını yapıyosam askeriye de en alt bîzizz şuan hahaha
Tamam len tamam gel hadiSevin beniii öpün beniii hadi öpüşelimm sevişelimm
Hüüüüüpp yapıp çekiyodu hepsiniiHeeee o süpürge makineleri çok şapşiydi yaaa ses çıkartıyodu denişik denişik dimi kızKız senide seviyom ben.. Yeşim hanımı sevmiyorum işte hıh Gitsin kasmayan vatsapmıdır matsapmıdır ne karın ağrısıysa onda mutlu mesut yaşasın Şımardım bakk
ewet bitanem gelsinde 10 gun once 10 gun sonra farketmez, az daha sabir sari şekerimmm... ewet ya saka maka çok az kaldı, ay şimdiden heyecanliyim..ilk bulusmamiz sankiBiz de 4 şubat için istemiştik bebeğimm ama komutanımız izne çıkıcakmış o nidenle sıramızı bekleyecezBuna şükür.. Sevdicek de geleyim de yeşim bekleriz biraz daha diyor ben de haklısın aşkitom dedim Başağımmm birşey kalmamış ya 10 güncükk
ayy inşallah kuzum Allahın izniylee
hahah ay deli kızz yaaa 95liyim yaa ben anam bir acayibime gitti şimdi benim ilkokul arkadaşlarımdan falan illa gidenler olacaktır anam ne çabuk büyüdük ya
Amaaan gitsinler onlar gitsin ki bizim aşkolar gelsinayy inşallah kuzum Allahın izniylee
hahah ay deli kızz yaaa 95liyim yaa ben anam bir acayibime gitti şimdi benim ilkokul arkadaşlarımdan falan illa gidenler olacaktır anam ne çabuk büyüdük ya
Tamam brbeğim tamam bu seferlik affediyorum bombabomba.com hanımefendîyiHüüüüüpp yapıp çekiyodu hepsiniiyazık denizim yaaa sevelim yeşimi de bombabomba.com umuz o topiğimizin :)
Heeehhh ohhhh missssTamam brbeğim tamam bu seferlik affediyorum bombabomba.com hanımefendîyi
ivittt yaa95 li misin seeeeeeeeeeeen
hahah bencede defolup gidelim yiter bu kadarAmaaan gitsinler onlar gitsin ki bizim aşkolar gelsinen baştada siz askeriyeden çıkın gidin aşkitom gelsin
Tamam len tamam gel hadi
Hüüüüüpp yapıp çekiyodu hepsiniiyazık denizim yaaa sevelim yeşimi de bombabomba.com umuz o topiğimizin :)
Defolmayın da düzgüncenek gidebilirsinizivittt yaa
hahah bencede defolup gidelim yiter bu kadar
İveeeettt sevilesii en tatlı bombaKoşarak gelirimmmmSeni çooook seviyom
Dimi duhammmm bu kız sevilmez miiii
ya yeter ki gidelim hiç problem değil nasıl gittiğimizDefolmayın da düzgüncenek gidebilirsiniz
ewet bitanem gelsinde 10 gun once 10 gun sonra farketmez, az daha sabir sari şekerimmm... ewet ya saka maka çok az kaldı, ay şimdiden heyecanliyim..ilk bulusmamiz sanki
İveeeettt sevilesii en tatlı bomba
Hahahahhaaya yeter ki gidelim hiç problem değil nasıl gittiğimiz
Ablasının kuzusuuuuuuuivittt yaa
hahah bencede defolup gidelim yiter bu kadar
sende çok seviliyooonnn bibiğimmmmmKoşarak gelirimmmmSeni çooook seviyom
Dimi duhammmm bu kız sevilmez miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?