- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Tutuyorum da canım korkuyorum işte aklı bende kalmasın diye nasıl özledim ya oy inşallah etmez bitanemAnladım balım ya yoktur bence anlattgina göre bunu sorun edecgni sanmiyorm tatlım içini ferah tur
denizim bilmiyorum ki.. arkadaslarimla gorusesim gelmiyo kocalariyla sevgililerini katiliyolar artik yanliz bisey yapamiyoruz ben onlari oyle gormeye tahammul edemiyorum.. erdiyi cok ozledim canim bu son gidisim cok farkliydi.. onceleri bu kadar zorlanmazdim ama artik gece olunca bana bi huzun bi durgunluk geliyo, sevgilileri gorunce aglayasim geliyo falan karmakarisigim kuzum..Yaaaaa nolduuuuuu demetimmmmmben iyim allaha şükür herşey yolunda bi sıkıntı yok.. Sana noolduuu neden ağlayıp durdunnnn
olsun balim yaa senle gelsin gezsin bundan daha guzel ne olabilir ki :) erkeklerden fazla sey beklememek lazim hele konu alisveris olursa :)Senin enişte daha düşünceli benim can dan kuzum cnku can bekle diyor da boşa her gittgmzde bsey al maya ceyizlik magazaya geçer bir iki dolanr benle oturur bakmaz bile bu nasıl derim güzel begendysen bnde bgndm al al der yksa seçmez öyle balim:) demetim büyük şeyler için de sevdiceginle gider alırsın kuzum nisanlandktn snra kısmetse INŞALLAH balım
gideceği gün yanına nasıl gidicem.. eğlencesi olur bunun yanında birsürü insan olur ve gideceği kesin tarihi bana söylemiyor acaba abisini arayıp sorsammı o hangi gün gidicek diye.. ? aklım çok karıştı inanın çok üzgünüm beni hemen affetmesini istiyorum gitmeyipte hatasını anlayıp bana gelsin istiyorum bi yandanda ben ona gidiyim sarılıyım hemen barışalım konuşalım istiyorum..
Öncelikle çok büyük geçmiş olsun ALLAH acil şifa versin canım INŞALLAH diğer amelyatnda başarılı geçer dua et umidini yitirme hiç bi zaman. Ne zamandır sevgilisinz ayrıca senin ki biraz dengesiz birine benziyor izledim snra gorusmeyelm gelme snra ne zaman binecen otbs falan vs kafa karıştırıcı gorustgmzde var msj atma snra ne bilim askere gidecek die mi byle guvensizlik hissedyor gidipte ayrlrsa benden gibisine biraz bekle bakım yazar gene belli sıkma canını ama sakın canım dedgim gbi braz bekle yarın gidecekse eğer görmek için bi git derim hem konusmusta olursunuzHoşbulduk ... konu şu.. erkek arkadaşımla 1 haftadır kavgalıyız ve bu hafta içersinde erzincana gidicek uzun dönem.. 1 hafta önce aramız iyiyken o gece benden ayrılmak istedi bana güvenmediğini ve bende soğudunu söylerek.. bende buna kızarak hadi göster bana kararlılığını dedim ( bu benimle yüzyüze gelince bütün üzüntüsünü unutur hemen barışır dedim ) ertesi gün gittim otobüsle yanına, o gün baya tartıştık kızdık laflar ettik ben bi kaç gün aramadım sonra istanbula beni tedaviye çağırdılar (oda benim istanbula gitmemi hiç istemez) sonra gitmek zorunda kaldım ablam yaşıyordu orda hem , beni aradı ordayken ,seni neden aradığımı bilmiyorum dedi ve kapadı birdahada aramadı, bende aramadım çünkü tedavim kötü sonuçlanmıştı koklear implant kullanıyorum ben .. doktorum 5 yıl sonra duyamıycağımı söyledi çok üzülmüştüm.. istanbuldan dönerken (istanbulda 5 gün kaldım ) otobüste beni aradı işte otobüsteyim ne oldu dedim sana birşey diycektim dedi o sırada teller kapandı sesler kesildi bana mesaj atmış sana diyceğim şuydu ben bir başkasıyla görüşüyorum beni birdaha arama teşekkürler bu mesajıma bile geri dönme demiş bende bunu bana neden söylüyosunki dedim öyle öyle konuştuk ben eve vardım eve vardınmı diye mesaj atmış bende evet dedim beni aradı duyamıycağımı söyleyince benle beraber ağlamaya başladııısonra o eve geçince baya geç saate kadar konuştuk hadi bana bunun şaka olduğunu söyle sana hiç kızmıycam dedi bende şaka değil ama aslını anlatıyım dedim haziranda bi tedavi daha olucak eğer onda başarılı olursam 5 sene sonra duyabilirmişim ama eğer başarılı olamazsam gerileyip duyamazmışım dedim.. sen çakalsın sana hiç inanmıycam flan demey başladı hata üstüne hata seni hiç affetmiycem dedi .. bu 2 gündür affet affet diye yalvarıyorum bugün akşam gidicektim onun olduğu ilçeye ama otobüs saatine yanlış bildiğim için gidemedim o sırada bana mesaj atmış otobüse bindinmi diye bende durumu anlatıım çok üzgün olduğumu söyledim keşke gelebilseydin başka bi yerden gelemezmisin dedi ben gelirim istersen dedi beraber kalalım dedi (burda bi değişik oldum doğrusu) gelemem ya otobüs saatleri hep geçmiş dedi .. sonraa dedimki yarın erkenden gelicem dedim gelme dedi seni görmek istemiyorum umrumda değilsin dedi .. ama beni aramaya devam etti.. beni özlediğini bile söyledi. askere gitcek son günler böyle yapmasın bari
Aynen balım zor olur belcikadan al taşı en iyisi yasicagnz yerden istnbldan almak:) aynen kuzum erkekledden fazla bse beklememek lazm hele ki alisveriste:)denizim bilmiyorum ki.. arkadaslarimla gorusesim gelmiyo kocalariyla sevgililerini katiliyolar artik yanliz bisey yapamiyoruz ben onlari oyle gormeye tahammul edemiyorum.. erdiyi cok ozledim canim bu son gidisim cok farkliydi.. onceleri bu kadar zorlanmazdim ama artik gece olunca bana bi huzun bi durgunluk geliyo, sevgilileri gorunce aglayasim geliyo falan karmakarisigim kuzum..
ama allahtan huznumu hemen unutabilen bi yapim var kuzum ya :) dun gece cok agladim mesela, sabah oldu ise gittim erdiyle konustum keyfim yerine geldi falan :) bu yapi fln degil galiba dengesizlik :)
olsun balim yaa senle gelsin gezsin bundan daha guzel ne olabilir ki :) erkeklerden fazla sey beklememek lazim hele konu alisveris olursa :)
yani kuzum belcikadan alip goturmek mantiksiz, buyuk seyleri onunla beraber istanbuldan aliriz insallah
tatlm sen ne yaptın kı? yanı ne yaptgn cok da onemlı degıl ara sor abısını .. ya da gtmesını beklemene gerek yok gıt konus
Aynen balım zor olur belcikadan al taşı en iyisi yasicagnz yerden istnbldan almak:) aynen kuzum erkekledden fazla bse beklememek lazm hele ki alisveriste:)denizim bilmiyorum ki.. arkadaslarimla gorusesim gelmiyo kocalariyla sevgililerini katiliyolar artik yanliz bisey yapamiyoruz ben onlari oyle gormeye tahammul edemiyorum.. erdiyi cok ozledim canim bu son gidisim cok farkliydi.. onceleri bu kadar zorlanmazdim ama artik gece olunca bana bi huzun bi durgunluk geliyo, sevgilileri gorunce aglayasim geliyo falan karmakarisigim kuzum..
ama allahtan huznumu hemen unutabilen bi yapim var kuzum ya :) dun gece cok agladim mesela, sabah oldu ise gittim erdiyle konustum keyfim yerine geldi falan :) bu yapi fln degil galiba dengesizlik :)
olsun balim yaa senle gelsin gezsin bundan daha guzel ne olabilir ki :) erkeklerden fazla sey beklememek lazim hele konu alisveris olursa :)
yani kuzum belcikadan alip goturmek mantiksiz, buyuk seyleri onunla beraber istanbuldan aliriz insallah
Neden denizim geçmiş olsun balım uyurken kolunun üstüne mi yattın kız .d bana da arada öyle. Olyor agiryr bilgm snra:)Farkettim bebeğimmmmayy bnm bileğim ağrıyo çok fena yaa
Etmez balım ya çok şükür buyutulecek bi konu değil bende ozledim koca kafalmi:))Tutuyorum da canım korkuyorum işte aklı bende kalmasın diye nasıl özledim ya oy inşallah etmez bitanem
Kuzum bnmmmm çok haklısınnnnn böyle hissetmektedenizim bilmiyorum ki.. arkadaslarimla gorusesim gelmiyo kocalariyla sevgililerini katiliyolar artik yanliz bisey yapamiyoruz ben onlari oyle gormeye tahammul edemiyorum.. erdiyi cok ozledim canim bu son gidisim cok farkliydi.. onceleri bu kadar zorlanmazdim ama artik gece olunca bana bi huzun bi durgunluk geliyo, sevgilileri gorunce aglayasim geliyo falan karmakarisigim kuzum..
Bende opuyorum demetim iyi geceler ALLAH rahatlık versin tatlisko:)yavrular ben yatiyorum cok uykum var yarin devam ederiz optum hepinizi coooookca :) muaaah
Geçsin şu günler artıkEtmez balım ya çok şükür buyutulecek bi konu değil bende ozledim koca kafalmi:))
erkek arkadaşımla 1 haftadır kavgalıyız ve bu hafta içersinde erzincana gidicek uzun dönem.. 1 hafta önce aramız iyiyken o gece benden ayrılmak istedi bana güvenmediğini ve bende soğudunu söylerek.. bende buna kızarak hadi göster bana kararlılığını dedim ( bu benimle yüzyüze gelince bütün üzüntüsünü unutur hemen barışır dedim ) ertesi gün gittim otobüsle yanına, o gün baya tartıştık kızdık laflar ettik ben bi kaç gün aramadım sonra istanbula beni tedaviye çağırdılar (oda benim istanbula gitmemi hiç istemez) sonra gitmek zorunda kaldım ablam yaşıyordu orda hem , beni aradı ordayken ,seni neden aradığımı bilmiyorum dedi ve kapadı birdahada aramadı, bende aramadım çünkü tedavim kötü sonuçlanmıştı koklear implant kullanıyorum ben .. doktorum 5 yıl sonra duyamıycağımı söyledi çok üzülmüştüm.. istanbuldan dönerken (istanbulda 5 gün kaldım ) otobüste beni aradı işte otobüsteyim ne oldu dedim sana birşey diycektim dedi o sırada teller kapandı sesler kesildi bana mesaj atmış sana diyceğim şuydu ben bir başkasıyla görüşüyorum beni birdaha arama teşekkürler bu mesajıma bile geri dönme demiş bende bunu bana neden söylüyosunki dedim öyle öyle konuştuk ben eve vardım eve vardınmı diye mesaj atmış bende evet dedim beni aradı duyamıycağımı söyleyince benle beraber ağlamaya başladııısonra o eve geçince baya geç saate kadar konuştuk hadi bana bunun şaka olduğunu söyle sana hiç kızmıycam dedi bende şaka değil ama aslını anlatıyım dedim haziranda bi tedavi daha olucak eğer onda başarılı olursam 5 sene sonra duyabilirmişim ama eğer başarılı olamazsam gerileyip duyamazmışım dedim.. sen çakalsın sana hiç inanmıycam flan demey başladı hata üstüne hata seni hiç affetmiycem dedi .. bu 2 gündür affet affet diye yalvarıyorum bugün akşam gidicektim onun olduğu ilçeye ama otobüs saatine yanlış bildiğim için gidemedim o sırada bana mesaj atmış otobüse bindinmi diye bende durumu anlatıım çok üzgün olduğumu söyledim keşke gelebilseydin başka bi yerden gelemezmisin dedi ben gelirim istersen dedi beraber kalalım dedi (burda bi değişik oldum doğrusu) gelemem ya otobüs saatleri hep geçmiş dedi .. sonraa dedimki yarın erkenden gelicem dedim gelme dedi seni görmek istemiyorum umrumda değilsin dedi .. ama beni aramaya devam etti.. beni özlediğini bile söyledi. askere gitcek son günler böyle yapmasın bari..
yaptıklarım bu 5gün aramayınca gücüne gitti.. yarın gidiyimmi yani ama işte daha hatasını anlamadı o kadar laf söyledi bana .. yarın onunla bir daha tartışmak istemiyorum ve inanın çok kötü şeyler söyledi bana ben hepsni alttan aldım gururumu hiçe sayıp...
Sayma safagini geçer balım geçmez geçmez die die içimizi karartmiyalim olumsuz dusunmeylm illaki geçecek zaman:)Geçsin şu günler artık
Yok yavrum yaa bnm bilek sakat zatinNeden denizim geçmiş olsun balım uyurken kolunun üstüne mi yattın kız .d bana da arada öyle. Olyor agiryr bilgm snra:)
Kuzum hastanesin icindesin hep gostersene ihmale gelmez bak göster kuşum yaYok yavrum yaa bnm bilek sakat zatin2-3 ayda bir ağrıyıp geçiyo.. Şimdi gene atak yaptı
canm senın bu erkek arkadasnda bı dengeszlk mı var ? bı gel bı gelme fln demıs .. sakasına bıle baskasyla gorusuyrm nasıl dıyeblr ?? cok sacma geldı bana acıkcası .. asker öncesı daha cok senı dusunmesı lazm kaldı kı bı spgudum sora goruselm fln ılgnc.. sen yınede konus tatlm yanı ıcın rahat etms olur en azndan
Hep sıkıntı ya şimdi yeni ameliyat dikişlerim attı çıkmak üzereydi hafif çektim ipler çıktı ama dikiş yerinde küçük küçük boşluklar var bir yerde de akıntı hey allahım inşallah enfeksiyon kapmazSayma safagini geçer balım geçmez geçmez die die içimizi karartmiyalim olumsuz dusunmeylm illaki geçecek zaman:)
O haaaaa canım sen bundan uzak dur gitme de tek hiç yuh be insan namusu için byle şeyler arzular mi k.bakma da tatlm bırak gitsinBu son zamanlarda iyice bi dengesizleşti bende farkındayım.. ya arada kızgınlığı geçiyor bide çok afedersiniz cinsel olarak arzulama flan öyle şeyler saçmalamasında. evet evet benimle olmak için uğraşırdı yaptığına bak.. yarın gideyim yani... özelden size danışabilirmiyim.. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?