2014 Yarenleri! :)

Ne yani cinsel istekleri mi vardı ?

Kız deli misin sen çekilir mi ip o kendi kendine atar do atmasa da alisir di hastanede kapat bsey le açık bırakma enfeksiyon kadar allah korusun

Kuzum hastanesin icindesin hep gostersene ihmale gelmez bak göster kuşum ya
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler ya bebeğim:):):) hastanede fizik tedavide çalışıyom ama gidiptr muayene olamıym:):):) yarın soğuk paket koyarım rahatlatır o biraz:) bebeğimmmm ben yatıyom artkkkkk iyi geceler bitanemmm öpüyom kocaman:)

O haaaaa canım sen bundan uzak dur gitme de tek hiç yuh be insan namusu için byle şeyler arzular mi k.bakma da tatlm bırak gitsin

helalimsin sen benim derdi ayrılmadan önce ben seninle görüşmek istemiyorum dedi seninle görüşünce seni özlüyorum dedi anladım zaten orda hemen saçmalama dedim

Tamam. Balım olsun gene görün denizim yaa opuyorm bende seni kocaman ALLAH rahatlık versin güzellik :)

Ne yani cinsel istekleri mi vardı ?

Benden cinsel bir isteği olmadı ama orda anladım özledim dedi ama görüşmiycez asla dedi senden başkasıylada asla dedi askere gidicem ihtiyaçlarım olabilir dedi bende kendin karşıla saçmalayıp durma dedim kapadım suratına

helalimsin sen benim derdi ayrılmadan önce ben seninle görüşmek istemiyorum dedi seninle görüşünce seni özlüyorum dedi anladım zaten orda hemen saçmalama dedim
Hani özledim demek te bsey yok bnde özledim diyorum onda bsey yok ama cinsellikle Ilgili eğer ufacık bsey demişse uzak dur derim canim

Kız deli misin sen çekilir mi ip o kendi kendine atar do atmasa da alisir di hastanede kapat bsey le açık bırakma enfeksiyon kadar allah korusun
Canım eriyen dikiş dediler ameliyat olalı 3 hafta olacak hafiften çektim kabuğu ip geldi digeride öyle ama.birinde akıntı var

Uzak dur canım seven insan bakmaya kıyamaz helalim demekle helal olunmuyor bir söz var gelin ata binmiş ya nasip demiş hiç birseyin garantisi yok böyle bir insan için değerini düşürme derim mantıklı düşün

Canım eriyen dikiş dediler ameliyat olalı 3 hafta olacak hafiften çektim kabuğu ip geldi digeride öyle ama.birinde akıntı var
Balım sen onu kapat ince oldu da yarin akıntı devam ederse git acil e eriyen se 2 hafta en gec ckmasi lazmdi cekmsseydin keşke ya

Hani özledim demek te bsey yok bnde özledim diyorum onda bsey yok ama cinsellikle Ilgili eğer ufacık bsey demişse uzak dur derim canim

özledim dedi ama görüşmiycez asla dedi senden başkasıylada asla dedi askere gidicem ihtiyaçlarım olabilir dedi bende kendin karşıla saçmalayıp durma dedim kapadım suratına.. yarın gidipte bana yaklaşırsa uzaklaşırım yarın gitmek isteyip hemen barışmak istiyorum affetmesini istiyorum ama bi yandan gitmeyipte o kendi hatasını anlayıp bana gelsin diyorum çok kararsızım çok

Canim blmyrm yani gitme derim ne zamandır görüyorsunuz siz ?

Çok haklısınız.. mantıklı bile düşünemiyorum artık .. yarın ona mesaj atmıycam o bana atsın benim değerimi anlasın hatalarının farkında olup oda çırpınsın..

Balım sen onu kapat ince oldu da yarin akıntı devam ederse git acil e eriyen se 2 hafta en gec ckmasi lazmdi cekmsseydin keşke ya
İnşallah enfeksiyon kapmamıştır öyle bir durumda tekrar ameliyat dedi ama hafif ağrı başladı

Çok haklısınız.. mantıklı bile düşünemiyorum artık .. yarın ona mesaj atmıycam o bana atsın benim değerimi anlasın hatalarının farkında olup oda çırpınsın..
Ben sırf bu yüzden görüşme dedim canım kimse bulunmaz hint kumaşı değildir unutma . Nasibinde varsa zaten dönüp dolaşıp seni bulacaktır içini ferah tut

agrı normal kuzum ınsallah degıldır kapmaz sen dedgım gıbı kapa ustunu acık yer bırakma kapar yoksa ALLAH korusun
Dikiş yerleri kapanmamış sadece kuzum ufak ufak delik işte ama.yine de kapatayım akıntı devam ederse hastaneye gideyim yarın en iyisi en azından erken önlem alınmış olur

Ben sırf bu yüzden görüşme dedim canım kimse bulunmaz hint kumaşı değildir unutma . Nasibinde varsa zaten dönüp dolaşıp seni bulacaktır içini ferah tut

Evet.. ben pazar günü sınavı atlatıyım da abisini arıycam ne gün gidicek diye şimdi teli kapalı elbeti bi ara açar da... askerdeyken bol bol pişman olurdur yani zaten bu dedikleri için ya da kendi bilir gurur yapıp beni unutmaya çalışırsa bilemiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…