aynen kusum delık normal ya o dıkıs delıgıdır kapanır o onemlı olan enfeksıyon kapmasın aynen erkenden gıt akıntı olursa erken onlem alms olursnDikiş yerleri kapanmamış sadece kuzum ufak ufak delik işte ama.yine de kapatayım akıntı devam ederse hastaneye gideyim yarın en iyisi en azından erken önlem alınmış olur
1,5 sene oldu kusuruma bakmayın sağlıklı düşünemiyorum aklım yerinde değil şuanyok canım onu demedım :) ne zamandır cıkyorsunuz ay sene falan onu sordm
O gurur yapacağına sen yap tatlım bak şimdi sen alttan alırsan o istediği şey hakkında umutlanır tepkini koy ki vazgeçsin ondanEvet.. ben pazar günü sınavı atlatıyım da abisini arıycam ne gün gidicek diye şimdi teli kapalı elbeti bi ara açar da... askerdeyken bol bol pişman olurdur yani zaten bu dedikleri için ya da kendi bilir gurur yapıp beni unutmaya çalışırsa bilemiyorum hiç
Allah korusun benim canım çok tez duramıyorum ki hiç ameliyattan çıktım bir saat sonra ayağa kalktım bir daha yatmadım annem ondan olmuştur diyor -,-aynen kusum delık normal ya o dıkıs delıgıdır kapanır o onemlı olan enfeksıyon kapmasın aynen erkenden gıt akıntı olursa erken onlem alms olursn
yok tatlım estafurullah MASSALLAH az da degıl 1.5 sene huyunu suyunu tam bılmen lazım nasıl bırı dıe falan bekle yazmasını yarın mı gıdecek askere1,5 sene oldu kusuruma bakmayın sağlıklı düşünemiyorum aklım yerinde değil şuan
O gurur yapacağına sen yap tatlım bak şimdi sen alttan alırsan o istediği şey hakkında umutlanır tepkini koy ki vazgeçsin ondan
ondandr o zaman balım kız dursana yerınde MASSALLAH bı dınlen :) yok o zaman ondandr kusum korkmaAllah korusun benim canım çok tez duramıyorum ki hiç ameliyattan çıktım bir saat sonra ayağa kalktım bir daha yatmadım annem ondan olmuştur diyor -,-
yok tatlım estafurullah MASSALLAH az da degıl 1.5 sene huyunu suyunu tam bılmen lazım nasıl bırı dıe falan bekle yazmasını yarın mı gıdecek askere
anladım cnm aıleler de tanısmıssa ıs cıddı demek bak ne yap sen ondan bekle mesaj baktın yazıyor alttan alma kı anlasın vazgecılmez oldugunu terslerse senı sende ona gore umrunda degılms gbı cvpler ver o kossun pesınden braz da alttan alma cok kacan kovalanır hesabıevet baya tanıyorum hatta ailesiyle bile tanıştım beni çok sevdiler hakkımda çok cana yakın demişler.. ailemide tanıyorlar güzeldi yani onu tanıyorum tabi.. yok yarın gitmiycek ama bu hafta içersinde gidicekde kesin tarihi bende bilmiyorum abisine sorucam yarın arayıpta
Başta bu kadar üzülmeyi bırak derim bilirim çok zor ama mecbursun bunu yapmaya umursama onu ki basit bir insan olmadığını tekrar hatırlatmış ol arama sorma mesaj atma yanınada gitme . O yalvarsın sana o affet beni desin sen değilNasıl yani ne yapıyım peki .. ?
Bilmiyorum valla bitanem duramıyorum yerinde ki o zaman da bir hafta sonra atakan gelecekti dağıtım iznine çabuk iyilereyim ayakta görsün diye sürekli ayaktaydımondandr o zaman balım kız dursana yerınde MASSALLAH bı dınlen :) yok o zaman ondandr kusum korkma
alemsın ya :) dıkkat etb kendıne tatlım gercı sana almesın dıyorm bende o ızne gelecek dıe gozum ıcın gorunmedım doktora gıtsın gıderım dedm kendımceBilmiyorum valla bitanem duramıyorum yerinde ki o zaman da bir hafta sonra atakan gelecekti dağıtım iznine çabuk iyilereyim ayakta görsün diye sürekli ayaktaydım
anladım cnm aıleler de tanısmıssa ıs cıddı demek bak ne yap sen ondan bekle mesaj baktın yazıyor alttan alma kı anlasın vazgecılmez oldugunu terslerse senı sende ona gore umrunda degılms gbı cvpler ver o kossun pesınden braz da alttan alma cok kacan kovalanır hesabı
Yerim ben bunu yeriiim :)))https://www.facebook.com/ya çok tatlı
evet cok tatlıyımdr cnm cok mutevazısınhttps://www.facebook.com/ya çok tatlı
Hepimiz ayrıyız sanırım yaza birşey olmasında sağlam çıkalım yaaaalemsın ya :) dıkkat etb kendıne tatlım gercı sana almesın dıyorm bende o ızne gelecek dıe gozum ıcın gorunmedım doktora gıtsın gıderım dedm kendımce
Yerim ben bunu yeriiim :)))
izlediniz mi lenevet cok tatlıyımdr cnm cok mutevazısınD:d saka bı yana MASSALLAH cıdden cok tatlı :)
Başta bu kadar üzülmeyi bırak derim bilirim çok zor ama mecbursun bunu yapmaya umursama onu ki basit bir insan olmadığını tekrar hatırlatmış ol arama sorma mesaj atma yanınada gitme . O yalvarsın sana o affet beni desin sen değil
İzledik tabi nasıl gülüyor o öyle rabbim nazarlardan korusun maşallahizlediniz mi lenkız yerim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?