2014 Yarenleri! :)

Dikiş yerleri kapanmamış sadece kuzum ufak ufak delik işte ama.yine de kapatayım akıntı devam ederse hastaneye gideyim yarın en iyisi en azından erken önlem alınmış olur
aynen kusum delık normal ya o dıkıs delıgıdır kapanır o onemlı olan enfeksıyon kapmasın aynen erkenden gıt akıntı olursa erken onlem alms olursn

O gurur yapacağına sen yap tatlım bak şimdi sen alttan alırsan o istediği şey hakkında umutlanır tepkini koy ki vazgeçsin ondan

aynen kusum delık normal ya o dıkıs delıgıdır kapanır o onemlı olan enfeksıyon kapmasın aynen erkenden gıt akıntı olursa erken onlem alms olursn
Allah korusun benim canım çok tez duramıyorum ki hiç ameliyattan çıktım bir saat sonra ayağa kalktım bir daha yatmadım annem ondan olmuştur diyor -,-

1,5 sene oldu kusuruma bakmayın sağlıklı düşünemiyorum aklım yerinde değil şuan
yok tatlım estafurullah MASSALLAH az da degıl 1.5 sene huyunu suyunu tam bılmen lazım nasıl bırı dıe falan bekle yazmasını yarın mı gıdecek askere

Allah korusun benim canım çok tez duramıyorum ki hiç ameliyattan çıktım bir saat sonra ayağa kalktım bir daha yatmadım annem ondan olmuştur diyor -,-
ondandr o zaman balım kız dursana yerınde MASSALLAH bı dınlen :) yok o zaman ondandr kusum korkma

yok tatlım estafurullah MASSALLAH az da degıl 1.5 sene huyunu suyunu tam bılmen lazım nasıl bırı dıe falan bekle yazmasını yarın mı gıdecek askere

evet baya tanıyorum hatta ailesiyle bile tanıştım beni çok sevdiler hakkımda çok cana yakın demişler.. ailemide tanıyorlar güzeldi yani onu tanıyorum tabi.. yok yarın gitmiycek ama bu hafta içersinde gidicekde kesin tarihi bende bilmiyorum abisine sorucam yarın arayıpta

anladım cnm aıleler de tanısmıssa ıs cıddı demek bak ne yap sen ondan bekle mesaj baktın yazıyor alttan alma kı anlasın vazgecılmez oldugunu terslerse senı sende ona gore umrunda degılms gbı cvpler ver o kossun pesınden braz da alttan alma cok kacan kovalanır hesabı

Nasıl yani ne yapıyım peki .. ?
Başta bu kadar üzülmeyi bırak derim bilirim çok zor ama mecbursun bunu yapmaya umursama onu ki basit bir insan olmadığını tekrar hatırlatmış ol arama sorma mesaj atma yanınada gitme . O yalvarsın sana o affet beni desin sen değil

ondandr o zaman balım kız dursana yerınde MASSALLAH bı dınlen :) yok o zaman ondandr kusum korkma
Bilmiyorum valla bitanem duramıyorum yerinde ki o zaman da bir hafta sonra atakan gelecekti dağıtım iznine çabuk iyilereyim ayakta görsün diye sürekli ayaktaydım

Bilmiyorum valla bitanem duramıyorum yerinde ki o zaman da bir hafta sonra atakan gelecekti dağıtım iznine çabuk iyilereyim ayakta görsün diye sürekli ayaktaydım
alemsın ya :) dıkkat etb kendıne tatlım gercı sana almesın dıyorm bende o ızne gelecek dıe gozum ıcın gorunmedım doktora gıtsın gıderım dedm kendımce

Yok aileler ilişkimiz adına tanışmadı ilçedeyiz ya herkes birbirini tanır ama benim ailemde onu biliyodu tabi.. alttan almayıp ters davranırsam daha kötü olmazmıı vazgeçmezdir benden ya şimdi bende biraz dengesiz oldum iki gündür sürekli arayıp yalvarıyorum yarın seni görmeye gelicem dedim bunları yapmıycam mesaj atmıycam flan öylemi

alemsın ya :) dıkkat etb kendıne tatlım gercı sana almesın dıyorm bende o ızne gelecek dıe gozum ıcın gorunmedım doktora gıtsın gıderım dedm kendımce
Hepimiz ayrıyız sanırım yaza birşey olmasında sağlam çıkalım yaaa

Bende çok hata yaptım ama yalvardım resmen ona hep bu 2 gündür .. tamam o zaman ben böyle yapıcam artık .. 1,5 yılda benim nasıl biri olduğumu biliyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…