2014 Yarenleri! :)

smdı ben bsey anlamadm kuzum aıleler sadece ısım olarak bılıo bırbırını gıdıp gelıomusun sen aılesıne yada o aılene gelıomu vs bak yazsın ters konusmuyorsa sende normal olarak konus yalvarmasaydn keske basta burda hata yapmssn o sana yalvarsın gorusmek ıcın smdı bulunmaz hınt kuması sanıyordur kendını. yanı senın ıcın dıyordur bıraz surundurım zaten benı sevıyor ne zaman desem barısır bu pozısyonda gostermıssn kendını bıraz kendını gerı cek hem sasıracak hem kendı ustune duser senın kı sevıyorsa eger. sevmesede 1.5 sene cıkmazdı cok kafa karıstırıcı acıkcası :)

Bende çok hata yaptım ama yalvardım resmen ona hep bu 2 gündür .. tamam o zaman ben böyle yapıcam artık .. 1,5 yılda benim nasıl biri olduğumu biliyor yani
Halıyle tatlım ipleri şimdiden onun eline verme sen bi dur bakalım kıymetini anlasın hem bu fırsatla sevgisini ölçmüş olursun

İlçede oldukları için birbirlerini görüyolar ben onun ailesinin yanına gittim ama o daha bnim ailemle tanışmadı.. yarın ters konuşursa bende öyle konuşurum .. evet hata yapmışım yalvararak ama şaşırtıcam onu işte yarın, doğru söylüyorsun biraz kendimi geri çekeyim (mektupta yazmıştım ona çok güzel ) nasıl kafa karıştırıcı peki.. ?

yanı gerı cek tatlım kendını hıc bı zaman yalvarma hatalı olsan dahı k.bakma bdaha olmaz dersın mesela cıdden hatalı oldgn yerlerde ama gene yalvarma hıc bı zaman. yazsın ters konusursa ona gore kosusrsn. nasıl sasırtıcı 1.5 sene cıkyorsunuz MASSALLAH az bı sure deseydın sevmıyor bırak derdım sevmese bu kadar uzun sure cıkmaz dı o bakımdan dedım tatlm

bana karımsın sen derdi karı koca gibiydik 1,5 sene çok güzel şeyler yaşadık birbirimizi çok sevdik umarım bana pişman olup geri döner..

Çok seviyorum işte çok.. bu ilişkiye ikimizde o kdar çok emek verdikki.. umarım bana gelir ben bizim için doğru olanı yapıyorum ..
Anlıyorum bitanem inan sevmesen 1.5 yıl sürmezdi bu ilişki ama temelini sağlam atacaksın ki ilerde ufak olaylarda çabuk yıkılmasın yinede sen bilirsin ben sadece önerdim rabbim yardım etsin hakkında ne yayınıysa onu versin hep öyle dua ey hayırlıysa olsun hayirsizsa mani çıkarsın olmasın

bana karımsın sen derdi karı koca gibiydik 1,5 sene çok güzel şeyler yaşadık birbirimizi çok sevdik umarım bana pişman olup geri döner..
umarım tatlım Hakkında HAYIRLISI olsun dedıgım gıbı uzme kendını zaten kısmetınde varsa ıstedıgı kadar bıraksa gene bos doner

Doğru söylüyosun çok çok sağolun kimseyle dertleşemiyorum sizler çok iyi geldiniz dualarınız kabul olsun :) bende sizin sorunlarınızı dinlerim sanal alem olsun ama burası çok farklı yarenler olarak konuşalım bir dost gibi.. hayırlısı neyse o olsun aynen.. ama onu sevdiğim kadar başkasını sevemem işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…