smdı ben bsey anlamadm kuzum aıleler sadece ısım olarak bılıo bırbırını gıdıp gelıomusun sen aılesıne yada o aılene gelıomu vs bak yazsın ters konusmuyorsa sende normal olarak konus yalvarmasaydn keske basta burda hata yapmssn o sana yalvarsın gorusmek ıcın smdı bulunmaz hınt kuması sanıyordur kendını. yanı senın ıcın dıyordur bıraz surundurım zaten benı sevıyor ne zaman desem barısır bu pozısyonda gostermıssn kendını bıraz kendını gerı cek hem sasıracak hem kendı ustune duser senın kı sevıyorsa eger. sevmesede 1.5 sene cıkmazdı cok kafa karıstırıcı acıkcası :)Yok aileler ilişkimiz adına tanışmadı ilçedeyiz ya herkes birbirini tanır ama benim ailemde onu biliyodu tabi.. alttan almayıp ters davranırsam daha kötü olmazmııvazgeçmezdir benden ya şimdi bende biraz dengesiz oldum iki gündür sürekli arayıp yalvarıyorum yarın seni görmeye gelicem dedim bunları yapmıycam mesaj atmıycam flan öylemi
Halıyle tatlım ipleri şimdiden onun eline verme sen bi dur bakalım kıymetini anlasın hem bu fırsatla sevgisini ölçmüş olursunBende çok hata yaptım ama yalvardım resmen ona hep bu 2 gündür .. tamam o zaman ben böyle yapıcam artık .. 1,5 yılda benim nasıl biri olduğumu biliyor yani
ızledık kız ALLAH ım korusun yerım onu ben .dizlediniz mi lenkız yerim ya
hahah aynen balım ya yaza da cok var haaa offHepimiz ayrıyız sanırım yaza birşey olmasında sağlam çıkalım yaaa
smdı ben bsey anlamadm kuzum aıleler sadece ısım olarak bılıo bırbırını gıdıp gelıomusun sen aılesıne yada o aılene gelıomu vs bak yazsın ters konusmuyorsa sende normal olarak konus yalvarmasaydn keske basta burda hata yapmssn o sana yalvarsın gorusmek ıcın smdı bulunmaz hınt kuması sanıyordur kendını. yanı senın ıcın dıyordur bıraz surundurım zaten benı sevıyor ne zaman desem barısır bu pozısyonda gostermıssn kendını bıraz kendını gerı cek hem sasıracak hem kendı ustune duser senın kı sevıyorsa eger. sevmesede 1.5 sene cıkmazdı cok kafa karıstırıcı acıkcası :)
Halıyle tatlım ipleri şimdiden onun eline verme sen bi dur bakalım kıymetini anlasın hem bu fırsatla sevgisini ölçmüş olursun
Ha söyle kendine gel kuzum üzme kendinievettt.. görücez bakalım beni ne kadar sevmiş.. bensiz mutlumuymuş kendisi görür..
yanı gerı cek tatlım kendını hıc bı zaman yalvarma hatalı olsan dahı k.bakma bdaha olmaz dersın mesela cıdden hatalı oldgn yerlerde ama gene yalvarma hıc bı zaman. yazsın ters konusursa ona gore kosusrsn. nasıl sasırtıcı 1.5 sene cıkyorsunuz MASSALLAH az bı sure deseydın sevmıyor bırak derdım sevmese bu kadar uzun sure cıkmaz dı o bakımdan dedım tatlmİlçede oldukları için birbirlerini görüyolar ben onun ailesinin yanına gittim ama o daha bnim ailemle tanışmadı.. yarın ters konuşursa bende öyle konuşurum .. evet hata yapmışım yalvararak ama şaşırtıcam onu işte yarın, doğru söylüyorsun biraz kendimi geri çekeyim (mektupta yazmıştım ona çok güzel) nasıl kafa karıştırıcı peki.. ?
Ha söyle kendine gel kuzum üzme kendini
yanı gerı cek tatlım kendını hıc bı zaman yalvarma hatalı olsan dahı k.bakma bdaha olmaz dersın mesela cıdden hatalı oldgn yerlerde ama gene yalvarma hıc bı zaman. yazsın ters konusursa ona gore kosusrsn. nasıl sasırtıcı 1.5 sene cıkyorsunuz MASSALLAH az bı sure deseydın sevmıyor bırak derdım sevmese bu kadar uzun sure cıkmaz dı o bakımdan dedım tatlm
safak demısken safagınızı yazın lıste yapacam tatlım safak lıstesı aynen bı gun daha dustuk cok sukur darısı dıger gunlere:)Şafakdan bir gün daha gittiiiiiiiiiiii
Anlıyorum bitanem inan sevmesen 1.5 yıl sürmezdi bu ilişki ama temelini sağlam atacaksın ki ilerde ufak olaylarda çabuk yıkılmasın yinede sen bilirsin ben sadece önerdim rabbim yardım etsin hakkında ne yayınıysa onu versin hep öyle dua ey hayırlıysa olsun hayirsizsa mani çıkarsın olmasınÇok seviyorum işte çok.. bu ilişkiye ikimizde o kdar çok emek verdikki.. umarım bana gelir ben bizim için doğru olanı yapıyorum ..
umarım tatlım Hakkında HAYIRLISI olsun dedıgım gıbı uzme kendını zaten kısmetınde varsa ıstedıgı kadar bıraksa gene bos donerbana karımsın sen derdi karı koca gibiydik 1,5 sene çok güzel şeyler yaşadık birbirimizi çok sevdik umarım bana pişman olup geri döner..
327 guuun safak ne kadar karanlık olursa olsun güneş doğmaya mahkum :)safak demısken safagınızı yazın lıste yapacam tatlım safak lıstesı aynen bı gun daha dustuk cok sukur darısı dıger gunlere:)
aynen kusum :) kız 300 ler bıtıyor ha gene ıyısın327 guuun safak ne kadar karanlık olursa olsun güneş doğmaya mahkum :)
Bitiyor mu dersin 27 gün var ay dahaaynen kusum :) kız 300 ler bıtıyor ha gene ıyısın
Anlıyorum bitanem inan sevmesen 1.5 yıl sürmezdi bu ilişki ama temelini sağlam atacaksın ki ilerde ufak olaylarda çabuk yıkılmasın yinede sen bilirsin ben sadece önerdim rabbim yardım etsin hakkında ne yayınıysa onu versin hep öyle dua ey hayırlıysa olsun hayirsizsa mani çıkarsın olmasın
27 nekı be tatlım hemen gecer kıZ :)Bitiyor mu dersin 27 gün var ay daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?