umarım tatlım Hakkında HAYIRLISI olsun dedıgım gıbı uzme kendını zaten kısmetınde varsa ıstedıgı kadar bıraksa gene bos doner
314 bebeğmmsafak demısken safagınızı yazın lıste yapacam tatlım safak lıstesı aynen bı gun daha dustuk cok sukur darısı dıger gunlere:)
Bütük konuşma tatlım tek diyeceğin hakkımda hayırlısı neyse o olsun de rabbim en hayırlısını verecektir zaten gönlünü ferah tut sen derdin oldumu sıkılma anlat ben dinlerim bende çok sıkıntı yaşadım ama şükür geçti bitti inşallah seninde sıkıntıların geçer :)Doğru söylüyosun çok çok sağolun kimseyle dertleşemiyorum sizler çok iyi geldiniz dualarınız kabul olsun :) bende sizin sorunlarınızı dinlerim sanal alem olsun ama burası çok farklı yarenler olarak konuşalım bir dost gibi.. hayırlısı neyse o olsun aynen.. ama onu sevdiğim kadar başkasını sevemem işte
tamam tatlım314 bebeğmm
Gelsinde düğünümü yapayım27 nekı be tatlım hemen gecer kıZ :)
aynen sekerım o yuzden hıc uzulme sıkma canını ee tanısalım konudan fırsat olmadı ben damla :) uzun donemmı yapacak kuzum sevdıgınevet eğer iki insanın birlikte olması gerekiyorsa eninde sonunda birbirlerine dönmenin bir yolunu bulurlar derim.. amin amin hayırlısı neyse o olsun
İnşallah bende bu dertlerden sıkıntılardan kurtulurum hayırlısını yaşarım.. çok zor şeyler yaşıyorum ben.. babam cezaevinde, ben bu sene üniversite sınavına giricem üstüne o da böyle olunca zor kaldırıyorum..Bütük konuşma tatlım tek diyeceğin hakkımda hayırlısı neyse o olsun de rabbim en hayırlısını verecektir zaten gönlünü ferah tut sen derdin oldumu sıkılma anlat ben dinlerim bende çok sıkıntı yaşadım ama şükür geçti bitti inşallah seninde sıkıntıların geçer :)
Canım birşey sorucam ayin kaçında acemiye teslim oldu sevdicegin314 bebeğmm
hahahayGelsinde düğünümü yapayımhey allahım geceler saçmalamak için var :)))) inşallah kuzum su gibi geçer inşallah :)
aynen sekerım o yuzden hıc uzulme sıkma canını ee tanısalım konudan fırsat olmadı ben damla :) uzun donemmı yapacak kuzum sevdıgın
Elbet geçer zor günler canım rabbim yardımcın olsun sen Yaradana dua et seni en iyi O anlayacaktır ellerini açıp ona yalvar gör bak herşey yoluna girer tez zamandaİnşallah bende bu dertlerden sıkıntılardan kurtulurum hayırlısını yaşarım.. çok zor şeyler yaşıyorum ben.. babam cezaevinde, ben bu sene üniversite sınavına giricem üstüne o da böyle olunca zor kaldırıyorum..
m.oldum tatlım :) uzun donem kırklarelı yazıcı benımkıde balımBende güneş :) uzun dönem erzincan topçu seninki ?
Son 27 gün gorucez halimizi o zaman o çerez gibi günler ne olacak acabahahahaykız 27 gun ne kı 200 un arasında dımı o kadar uzun gunlerımız var kı 27 gun cerez gıbı gelıyor bıze
Bi tek.benim ki mi terörle mücadele yam.oldum tatlım :) uzun donem kırklarelı yazıcı benımkıde balım
Son 27 gün gorucez halimizi o zaman o çerez gibi günler ne olacak acaba
hep dua ediyorum hep.. Allahım artık bu günler geçsin diye..Elbet geçer zor günler canım rabbim yardımcın olsun sen Yaradana dua et seni en iyi O anlayacaktır ellerini açıp ona yalvar gör bak herşey yoluna girer tez zamanda
ALLAHım korusun askerını tum dogudakılerı doguda olmayanlarıda korusun RABBIM balım dua et cok sukur gene eskısı gıbı teror olayları yok balım ya tayıp 9 aya dusurseydı bı guzel olacaktı aslındaBi tek.benim ki mi terörle mücadele ya(
Yalan değil bazen çok karamsarim bazen çok umutlu yasasın saçma salak ruh halimD: karamsar olmayalım kuzum gecmez gunlerımız yoksa bı ızne gelseler azalacakta ısde
m.oldum tatlım :) uzun donem kırklarelı yazıcı benımkıde balım
bende oyleyım hele bendekı sacmalıga bak 365 gunum varken cok motıve doluydum 200lere dustum karamsar oldumYalan değil bazen çok karamsarim bazen çok umutlu yasasın saçma salak ruh halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?