2014 Yarenleri! :)

umarım tatlım Hakkında HAYIRLISI olsun dedıgım gıbı uzme kendını zaten kısmetınde varsa ıstedıgı kadar bıraksa gene bos doner

evet eğer iki insanın birlikte olması gerekiyorsa eninde sonunda birbirlerine dönmenin bir yolunu bulurlar derim.. amin amin hayırlısı neyse o olsun

Bütük konuşma tatlım tek diyeceğin hakkımda hayırlısı neyse o olsun de rabbim en hayırlısını verecektir zaten gönlünü ferah tut sen derdin oldumu sıkılma anlat ben dinlerim bende çok sıkıntı yaşadım ama şükür geçti bitti inşallah seninde sıkıntıların geçer :)

evet eğer iki insanın birlikte olması gerekiyorsa eninde sonunda birbirlerine dönmenin bir yolunu bulurlar derim.. amin amin hayırlısı neyse o olsun
aynen sekerım o yuzden hıc uzulme sıkma canını ee tanısalım konudan fırsat olmadı ben damla :) uzun donemmı yapacak kuzum sevdıgın

İnşallah bende bu dertlerden sıkıntılardan kurtulurum hayırlısını yaşarım.. çok zor şeyler yaşıyorum ben.. babam cezaevinde, ben bu sene üniversite sınavına giricem üstüne o da böyle olunca zor kaldırıyorum..

Elbet geçer zor günler canım rabbim yardımcın olsun sen Yaradana dua et seni en iyi O anlayacaktır ellerini açıp ona yalvar gör bak herşey yoluna girer tez zamanda

Elbet geçer zor günler canım rabbim yardımcın olsun sen Yaradana dua et seni en iyi O anlayacaktır ellerini açıp ona yalvar gör bak herşey yoluna girer tez zamanda
hep dua ediyorum hep.. Allahım artık bu günler geçsin diye.. umarım o beni yalnız bırakmaz

Bi tek.benim ki mi terörle mücadele ya (
ALLAHım korusun askerını tum dogudakılerı doguda olmayanlarıda korusun RABBIM balım dua et cok sukur gene eskısı gıbı teror olayları yok balım ya tayıp 9 aya dusurseydı bı guzel olacaktı aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…