- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
O zaman sorun yok :)) Usta birliğinde en erken ne zaman ızıne gelebilir kiolur olur gecerlı tanıdık olsun yeter kı :)
nıye kız hem kılo alsın dıyon hemde byle dıyonİyi oluurr :))) Allah giydiği şeyler dar gelirse eyvahlar olsun
Tanıdık var canım her bölümde şükür ondan yana rahatız :)Ayneeennn ama alırsınız ya tanıdık falan da varsa :)
7 gün veriyorlar canım ama daha fazlası için heyet raporu istiyorlar diye biliyodum benyok oyle bsey cnm bnm kı 7gun aldı verdıler raporu hıcte sevk etmedıler askerı hastanesıne
Benım kı daha uyumamış bile canım hala mesaj atıyor
o ona kalmıs bse dayanamayp bnm kı gıbı erken de gelebılır :) guya nısan da gelecektı dayanamadı ama subatta geldı gıttı kuzumO zaman sorun yok :)) Usta birliğinde en erken ne zaman ızıne gelebilir ki
Süper o zamannnnTanıdık var canım her bölümde şükür ondan yana rahatız :)
valla net bse dıyemem bnde cnm doktoru demıs ama bdhakı gelısnde 10gun rapor verrm sna dıe blmyrm artk ne kadar dogru ne kadar yanlıs :)7 gün veriyorlar canım ama daha fazlası için heyet raporu istiyorlar diye biliyodum ben
Canım telefon sokmadı o üstüm aranır diye ama aksine aranmamış üst devresinden biri vermış ordan konuşuyoruz ama yarın telefon alacakmış :)ne güzell. telefonu nasıl soktu oraya peki... hani kontrol flan ?
nıye kız hem kılo alsın dıyon hemde byle dıyon
Eveet :) Gece gece çok mutlu oldum ya :)Süper o zamannnn
Tatlım ben net de bişey okudum. 4'den fazla hava değişimine gelen askerler muaf oluyormuş askerlikten diye acaba doğrumudurvalla net bse dıyemem bnde cnm doktoru demıs ama bdhakı gelısnde 10gun rapor verrm sna dıe blmyrm artk ne kadar dogru ne kadar yanlıs :)
bnm kı zıbardı coktanBenım kı daha uyumamış bile canım hala mesaj atıyor
Canım telefon sokmadı o üstüm aranır diye ama aksine aranmamış üst devresinden biri vermış ordan konuşuyoruz ama yarın telefon alacakmış :)
Dur bakalım dayanabildiği kadar dayansın ama anneme mayısta gelicem demiş kafasında birşeyler varda hadı bakalımo ona kalmıs bse dayanamayp bnm kı gıbı erken de gelebılır :) guya nısan da gelecektı dayanamadı ama subatta geldı gıttı kuzum
Bideeee şu askerlik 9 ay'a düşse varyaaa ne güzel olurEveet :) Gece gece çok mutlu oldum ya :)
Şimdi benımkı de yatmıştır kız :)bnm kı zıbardı coktan
hadı ya valla bılmıyorum tatlım dogrumu degılmıTatlım ben net de bişey okudum. 4'den fazla hava değişimine gelen askerler muaf oluyormuş askerlikten diye acaba doğrumudur
yatsınlar keretalarŞimdi benımkı de yatmıştır kız :)
telefonu nasıl alıcak ki :)) daha çok konuşursunuz
Bideeee şu askerlik 9 ay'a düşse varyaaa ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?