2014 Yarenleri! :)

Üst devrelerde yedekler var canım :))

Kuzum mayısta kesın son durum çıkacak ama durum düşecek gibi duruyor bu yıl. Tam seçim zamanı birde ben çok ümitliyim inşallah düşer :)

ne güzel ya senin adına sevindim :))

Üst devrelerde yedekler var canım :))

Kuzum mayısta kesın son durum çıkacak ama durum düşecek gibi duruyor bu yıl. Tam seçim zamanı birde ben çok ümitliyim inşallah düşer :)
Seçim zamanı diye bunun reklamını yaparlardı diye düşünüyorum.. İnşallah düşer ya

Kızlar çok iyi geldiniz bana ya :) birbirimizle burda dertleşelim gülelim .. bende haftaya şafak sayıcam off off

Seçim zamanı diye bunun reklamını yaparlardı diye düşünüyorum.. İnşallah düşer ya
Dua etmekten başka ne gelir ki elimizden inşallah düşer :) Damlayla ıkımız ak partının resmi sayfasına onerıde bulunduk düşsün askerlik dıye

Senin ki de ustaya geçsin o da alır canım merak etme :)

Aynen canım boşuz diyor cezaevide tadilatta olunca hafta içi 3-4 saat eğitim geriye kalan vakit boşlar bazı zaman bulaşık yıkıyorlarmış o kadar
ıyı yapsnlar yoksa zaman gecmez kı :) evlılıge alıstırma deseydn evlndktn snrada yıkarsn evde

Senin ki de ustaya geçsin o da alır canım merak etme :)

Aynen canım boşuz diyor cezaevide tadilatta olunca hafta içi 3-4 saat eğitim geriye kalan vakit boşlar bazı zaman bulaşık yıkıyorlarmış o kadar

İnşallah alır o bi adım atarsa tabi

Kızlar çok iyi geldiniz bana ya :) birbirimizle burda dertleşelim gülelim .. bende haftaya şafak sayıcam off off
devamlı gel sekerım bn 5ayımı verdım buraya cok ıyı gelıyor cıddı anlamda cok ıyı arkadaslıklar krduk cok sukur:)

devamlı gel sekerım bn 5ayımı verdım buraya cok ıyı gelıyor cıddı anlamda cok ıyı arkadaslıklar krduk cok sukur:)
5 aymı bayada olmuuş :)) evet çok iyi geliyor e sevdicekleriniz biliyorlarmı burda olduğunuzu.. ben burdayım ya çok sevdim çok iyi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…