- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Çok koşmuş bugun geceleri spora başladım 10 15 kilometre koşuyoruz spor amaçlı formumu koruyorum diyor yesınler senın formunu dedımyatsınlar keretalar
mayıssa bsey kalmamıs kusum :))Dur bakalım dayanabildiği kadar dayansın ama anneme mayısta gelicem demiş kafasında birşeyler varda hadı bakalım
Üst devrelerde yedekler var canım :))
Kuzum mayısta kesın son durum çıkacak ama durum düşecek gibi duruyor bu yıl. Tam seçim zamanı birde ben çok ümitliyim inşallah düşer :)
Çok koşmuş bugun geceleri spora başladım 10 15 kilometre koşuyoruz spor amaçlı formumu koruyorum diyor yesınler senın formunu dedım
Sağı solu belli olmaz işte bi de görev yaptığı yer ızın konusunda sıkıntılıymış birazmayıssa bsey kalmamıs kusum :))
Seçim zamanı diye bunun reklamını yaparlardı diye düşünüyorum.. İnşallah düşer yaÜst devrelerde yedekler var canım :))
Kuzum mayısta kesın son durum çıkacak ama durum düşecek gibi duruyor bu yıl. Tam seçim zamanı birde ben çok ümitliyim inşallah düşer :)
:)) cokta sısmesınler kız ıyı degıl D:yok yok alsın ya ben ona daha gömlekler alırım :))
ne güzel ya senin adına sevindim :))
yapacak baska guclerı yok tabı .d
hadı ya hayırlısı olsun balım hakkınızda glır ıns tez vakıtteSağı solu belli olmaz işte bi de görev yaptığı yer ızın konusunda sıkıntılıymış biraz
Dua etmekten başka ne gelir ki elimizden inşallah düşer :) Damlayla ıkımız ak partının resmi sayfasına onerıde bulunduk düşsün askerlik dıyeSeçim zamanı diye bunun reklamını yaparlardı diye düşünüyorum.. İnşallah düşer ya
ıyı yapsnlar yoksa zaman gecmez kı :) evlılıge alıstırma deseydn evlndktn snrada yıkarsn evdeSenin ki de ustaya geçsin o da alır canım merak etme :)
Aynen canım boşuz diyor cezaevide tadilatta olunca hafta içi 3-4 saat eğitim geriye kalan vakit boşlar bazı zaman bulaşık yıkıyorlarmış o kadar
Senin ki de ustaya geçsin o da alır canım merak etme :)
Aynen canım boşuz diyor cezaevide tadilatta olunca hafta içi 3-4 saat eğitim geriye kalan vakit boşlar bazı zaman bulaşık yıkıyorlarmış o kadar
İnşallah kuzum ya beklemek farz bizehadı ya hayırlısı olsun balım hakkınızda glır ıns tez vakıtte
devamlı gel sekerım bn 5ayımı verdım burayaKızlar çok iyi geldiniz bana ya :) birbirimizle burda dertleşelim gülelim .. bende haftaya şafak sayıcam off off
:)) cokta sısmesınler kız ıyı degıl D:
dedim de çok beklersın diyorıyı yapsnlar yoksa zaman gecmez kı :) evlılıge alıstırma deseydn evlndktn snrada yıkarsn evde
bı soz dha vardı unuttm bakİnşallah kuzum ya beklemek farz bize
bnmkı hıc sevmez sporu tombıs benımkı :)o dikkat eder bilirim ben onu.. sporuda sever yapar yani orda hem
5 aymı bayada olmuuş :)) evet çok iyi geliyor e sevdicekleriniz biliyorlarmı burda olduğunuzu.. ben burdayım ya çok sevdim çok iyi geldi banadevamlı gel sekerım bn 5ayımı verdım burayacok ıyı gelıyor cıddı anlamda cok ıyı arkadaslıklar krduk cok sukur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?