2014 Yarenleri! :)

Yıla vurma canım ilişkini sen sevdiceğe güveniyomusn seviyo msun bitmiştir olay. Yıla vurma dedm bak ben 5.yılımın içindeym hala ortada resmiyet yok :)
ne güzelll :) askerden sonra bişiler olurdur yani :))) güveniyorumda işte bu yaptıklarından dolayı üzgünüm kırıldımda

Neyse kızlar ben artık yatıyım :) Adeta göz kapaklarımla savaşıyorum :) Yarın devam ederiz inşallah. Tanıştığıma çok memnun oldum desteğin içinde teşekkür ederim Duha iyi geldi :) Allah rahatlık versın hepinize iyi geceler :)

ne güzelll :) askerden sonra bişiler olurdur yani :))) güveniyorumda işte bu yaptıklarından dolayı üzgünüm kırıldımda
İnşallah bakalım düşünüyoruz ama hele bigelsin de :) 238i devirelm de :) canım askere gidicek ya bunalımda o

İyi geceler canımm,ben de çok memnun oldumm :*

İnşallah bakalım düşünüyoruz ama hele bigelsin de :) 238i devirelm de :) canım askere gidicek ya bunalımda o
bunalımdada benimle daha çok vakit geçirmek isteceğine dahada mafetti bunu ... askerdeyken arasında bi pişman olsun yalvarsın yavaş yavaş bende yumuşarım

Buarada sınava giricekmişsin glb bu hafta,sakın sakın başka şeylerle uğraşma sınava odaklan kesinlikle. Rabbim hakkıdan hayırlısı neyse onu versin.

bunalımdada benimle daha çok vakit geçirmek isteceğine dahada mafetti bunu ... askerdeyken arasında bi pişman olsun yalvarsın yavaş yavaş bende yumuşarım
Canım erkekler hiçbir zaman bir bayan gibi düşünmedi düşünmicek ve de düşünemezde :)

Buarada sınava giricekmişsin glb bu hafta,sakın sakın başka şeylerle uğraşma sınava odaklan kesinlikle. Rabbim hakkıdan hayırlısı neyse onu versin.
onun yüzünden dağıldım iyice destek olacakken benden ayrılıp daha berbat etti beni hayırlısı neyse o olsun güzelce çıkıyımda sınavdan

onun yüzünden dağıldım iyice destek olacakken benden ayrılıp daha berbat etti beni hayırlısı neyse o olsun güzelce çıkıyımda sınavdan
Benden sana tavsiye hayatının merkezi yapma sevdiceğini,haytında en önemli en özel yerde dursun gerekirse merkez de olabilir ama erkek bunu bilmesin :) senn kimsenn desteğine ihtiyacn yok kendi kendine yetersin ve başarıcaksın öldürüceksin bu YGS'yiii :)

Kızlarrr bn de yatayım artık sabah 8de dersim varr kendinize iyi bakın damlaacm ve güneşçim musmutlu rüyalar :)

bunu bilmemesi için ne yapabilirim işte yarın beni o yaşadığı yere gelcem sanıyor ama gitmiycem bana mesaj atıcak burdamısın diye bende değilim diycem benden uzaklaşırsa , korkuyorum onu kaybetmekten çok sevince böyle oluyor evet ygs yi bi şekilde yapıcam inanıyorum

İstemiyodun ve gelmedim gururumu daha ne kdr ezebilirdim ki ben sana hep iyi geldim ama sen kaçtın sen bilirsin falan de. Çek kendini bakalımmm korksun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…