ne güzelll :) askerden sonra bişiler olurdur yani :))) güveniyorumda işte bu yaptıklarından dolayı üzgünüm kırıldımdaYıla vurma canım ilişkini sen sevdiceğe güveniyomusn seviyo msun bitmiştir olay. Yıla vurma dedm bak ben 5.yılımın içindeym hala ortada resmiyet yok :)
Aa izmirdeydin dmii senn ? Ohh miss gibi olmş :) yine uzağa gitmemiş istanbul olmş :)50-55 kişiyi dağıtmışlar benımkıde yakınıma geldıı :)) Çok iyi oldu :)
bnde alstm cok sukur kuzum ama ozlem olyor ollakı :))Boyat boyattt ohhhh sefamız olsun :) kız ben askerliğe alıştm yaa :)
İnşallah bakalım düşünüyoruz ama hele bigelsin de :) 238i devirelm de :) canım askere gidicek ya bunalımda one güzelll :) askerden sonra bişiler olurdur yani :))) güveniyorumda işte bu yaptıklarından dolayı üzgünüm kırıldımda
Hemen hemen canım bunada şükür desteğin için çok sağol ben yatıyorum artık tanıştığıma memnun oldum Allah rahatlık versın :)Aa izmirdeydin dmii senn ? Ohh miss gibi olmş :) yine uzağa gitmemiş istanbul olmş :)
İyi geceler canımm,ben de çok memnun oldumm :*Neyse kızlar ben artık yatıyım :) Adeta göz kapaklarımla savaşıyorum :) Yarın devam ederiz inşallah. Tanıştığıma çok memnun oldum desteğin içinde teşekkür ederim Duha iyi geldi :) Allah rahatlık versın hepinize iyi geceler :)
Özlem illakiii :)bnde alstm cok sukur kuzum ama ozlem olyor ollakı :))
bunalımdada benimle daha çok vakit geçirmek isteceğine dahada mafetti bunu ...İnşallah bakalım düşünüyoruz ama hele bigelsin de :) 238i devirelm de :) canım askere gidicek ya bunalımda o
Hemen hemen canım bunada şükür desteğin için çok sağol ben yatıyorum artık tanıştığıma memnun oldum Allah rahatlık versın :)
Buarada sınava giricekmişsin glb bu hafta,sakın sakın başka şeylerle uğraşma sınava odaklan kesinlikle. Rabbim hakkıdan hayırlısı neyse onu versin.ne güzelll :) askerden sonra bişiler olurdur yani :))) güveniyorumda işte bu yaptıklarından dolayı üzgünüm kırıldımda
Canım erkekler hiçbir zaman bir bayan gibi düşünmedi düşünmicek ve de düşünemezde :)bunalımdada benimle daha çok vakit geçirmek isteceğine dahada mafetti bunu ...askerdeyken arasında bi pişman olsun yalvarsın yavaş yavaş bende yumuşarım
onun yüzünden dağıldım iyiceBuarada sınava giricekmişsin glb bu hafta,sakın sakın başka şeylerle uğraşma sınava odaklan kesinlikle. Rabbim hakkıdan hayırlısı neyse onu versin.
yok ya düşünemezler .. benim gibi seven birini bulamazda zaten o.. kendi bilirCanım erkekler hiçbir zaman bir bayan gibi düşünmedi düşünmicek ve de düşünemezde :)
Benden sana tavsiye hayatının merkezi yapma sevdiceğini,haytında en önemli en özel yerde dursun gerekirse merkez de olabilir ama erkek bunu bilmesin :) senn kimsenn desteğine ihtiyacn yok kendi kendine yetersin ve başarıcaksın öldürüceksin bu YGS'yiii :)onun yüzünden dağıldım iyicedestek olacakken benden ayrılıp daha berbat etti beni hayırlısı neyse o olsun güzelce çıkıyımda sınavdan
Asker ocağı baba ocağına benzemez :)yok ya düşünemezler .. benim gibi seven birini bulamazda zaten o.. kendi bilir
bunu bilmemesi için ne yapabilirim işte yarın beni o yaşadığı yere gelcem sanıyor ama gitmiycem bana mesaj atıcak burdamısın diye bende değilim diycem benden uzaklaşırsa , korkuyorum onu kaybetmekten çok sevince böyle oluyorBenden sana tavsiye hayatının merkezi yapma sevdiceğini,haytında en önemli en özel yerde dursun gerekirse merkez de olabilir ama erkek bunu bilmesin :) senn kimsenn desteğine ihtiyacn yok kendi kendine yetersin ve başarıcaksın öldürüceksin bu YGS'yiii :)
Kızlarrr bn de yatayım artık sabah 8de dersim varrkendinize iyi bakın damlaacm ve güneşçim musmutlu rüyalar :)
İstemiyodun ve gelmedim gururumu daha ne kdr ezebilirdim ki ben sana hep iyi geldim ama sen kaçtın sen bilirsin falan de. Çek kendini bakalımmm korksun :)bunu bilmemesi için ne yapabilirim işte yarın beni o yaşadığı yere gelcem sanıyor ama gitmiycem bana mesaj atıcak burdamısın diye bende değilim diycem benden uzaklaşırsa , korkuyorum onu kaybetmekten çok sevince böyle oluyorevet ygs yi bi şekilde yapıcam inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?