İstemiyodun ve gelmedim gururumu daha ne kdr ezebilirdim ki ben sana hep iyi geldim ama sen kaçtın sen bilirsin falan de. Çek kendini bakalımmm korksun :)
Canım tabiki olmaz ama o kdr dediği lafa da sen ağamsın sen paşamsın denilmez. Sen yapabileceklerini zaten yeterince yapmışsın 1.5 senedir beraberiz diyosun elbet tanıyosundır aşkitonu yaniben hep derdim ona aşkta gurur ve engel olmaz diye bu lafımı çarparsa?
kizlarrr biriniz geldiginizde bana cevap verin olurmuu
GÜNAYDIN CANIMGünaydın hatunlaaar :)
Naber bebeğimGÜNAYDIN CANIM
Aynen bitanemmmmm izinlerin hepsini kullanmıycaz allahın iznîyle:) temmuzda ramazan bayramında ve snrasında olucak şekilde kullanmayı düşünüyo sadece.. ondada bi kaç günlüğüne tatile kaçıcaz oyüzden:):):) bayram bahane tatil şahanee olucak ihihihî:) tabiiki rabbim nasip ederse inşallah:)
Canım benimmm günaydınnoyy canımmm benim bi denk gelemiyoruz bende seniii özledim
askerime kargo gönderdim geçen hafta ulaşmış çookkkta beğendim onun mutluluğunu yaşıyorum
epilasyonmutüm vücutmu ??
Günaydın tatlım rica ederimmevet fıstığımm çok teşekkür ederimmm
9 aya düşsün herşey güzel olacaak :)))
aynen canım deneyelim bakalım olur inşallah bi umut
alıştım gibi canım ya fena değil. sende ne var ne yok yavrum
Oy canim benim çok geçmiş olsun sıkma canini. Ne zaman çıkacak hastanedenİnşallah tatlım :))
Iyi olmaya çalışıyorum tatlım bende babam anjio oldu dahastanede şuan hala aklım onda ama tek refakatçi oluyor almıyorlar beni
Günaydın tatlım rica ederimmnapıyosun bakimmm
kizlar ben simdi uyandim gunaydinn :) dun gece beni birdaha arama gunes dedi bende cevap yazmadim sonradaaaa efendim caniimmmm yazmisss kizdirmak icin yapiyor bide ya ben onada cevep vermedim bugun otobus 7de kalkip 9da variyo saat 10 oldu ondan ses yokCanım tabiki olmaz ama o kdr dediği lafa da sen ağamsın sen paşamsın denilmez. Sen yapabileceklerini zaten yeterince yapmışsın 1.5 senedir beraberiz diyosun elbet tanıyosundır aşkitonu yani
iyiyim canım işteyim insan kaynaklarına gitti geldim öyle bildiğin gibi yaşamaya şafak attırmaya devam :) sen nasılsın napıyorsunNaber bebeğim
günaydınnn balımmm :) inşallahhhhhGünaydın kızlarrrr
Canım benimmm günaydınnvayy ne güzel kuzucum bende göndericem bi ka eksik var onları tamamlanmasını bekliyorum yok tatlım ya bikini genital ve koltuk altı gidicem inşallah faydasını görürüm
geçmiş olsun canım benim Rabbim şifasını versinİnşallah tatlım :))
Iyi olmaya çalışıyorum tatlım bende babam anjio oldu dahastanede şuan hala aklım onda ama tek refakatçi oluyor almıyorlar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?