2014 Yarenleri! :)

kizlarrr biriniz geldiginizde bana cevap verin olurmuu

ben hep derdim ona aşkta gurur ve engel olmaz diye bu lafımı çarparsa?
Canım tabiki olmaz ama o kdr dediği lafa da sen ağamsın sen paşamsın denilmez. Sen yapabileceklerini zaten yeterince yapmışsın 1.5 senedir beraberiz diyosun elbet tanıyosundır aşkitonu yani

inşallah canım benimmm.. Rabbim gönlünüze göre versin heyecan var mı heyecaaan

Günaydın kızlarrrr

oyy canımmm benim bi denk gelemiyoruz bende seniii özledim
askerime kargo gönderdim geçen hafta ulaşmış çookkkta beğendim onun mutluluğunu yaşıyorum
epilasyonmu tüm vücutmu ??
Canım benimmm günaydınn vayy ne güzel kuzucum bende göndericem bi ka eksik var onları tamamlanmasını bekliyorum yok tatlım ya bikini genital ve koltuk altı gidicem inşallah faydasını görürüm

Canım tabiki olmaz ama o kdr dediği lafa da sen ağamsın sen paşamsın denilmez. Sen yapabileceklerini zaten yeterince yapmışsın 1.5 senedir beraberiz diyosun elbet tanıyosundır aşkitonu yani
kizlar ben simdi uyandim gunaydinn :) dun gece beni birdaha arama gunes dedi bende cevap yazmadim sonradaaaa efendim caniimmmm yazmisss kizdirmak icin yapiyor bide ya ben onada cevep vermedim bugun otobus 7de kalkip 9da variyo saat 10 oldu ondan ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…