2014 Yarenleri! :)

duygularima tercuman oldum resmen canim benimmmm :) arkadaslarim cok daha mutlu olsunlar insallahh yanlis anlasilmasin kiskanmak falan da degil kuzum ama iste uzuldugumu bildikleri halde boyle tekliflee gelmeleri canimi skyo :/

ahh ahhh amiiiiin allahim erdi is bulsun onu valla bu sene sonu gormeye bile raziyim

deniziimm ne guzel seyler yazmissin keyfimi yerine getirdin canim yaaa :) guz dusunucem tamammm :)

Yok yavrum yaa bnm bilek sakat zatin 2-3 ayda bir ağrıyıp geçiyo.. Şimdi gene atak yaptı
oy kusum bilek agrimiz bile ayniii :) bende 2 3 ayda bir agri cekiyorum agir bise kaldirdigimda flan :) go karta gitmistik seneler once ozamandan beri ara ara ariyo

gecmis olsun balimaaaa

günaydın kızlar başlarda ben de yazıyodum buraya ama duygusal olarak kötü oldğum için pek uğramadım buraya.nasılsınız :) bizim şafak 40 oldu.ailemin onaylamadığı bi ilişkim var.sevgilim dönüşte düzgün bi iş bulamassa ailemi ikna etmem çok zor.bana dua edermisiniz .kendimi uzun zamandır çok kötü hissediyorum ya.askerime soruyorum dönüşte nasıl olck iş meselesi diye bana güven diyor lise mezunu nasıl iş bulacak bu adam

günaydın canım sen çalışıyor musun

Günaydın cnm.massallah bitmiş askerlik:) uzun dönem mi. Is kpnusunada gelnce ALLAH buyuk illaki bulur bi iş takma orasını küçük bsey de olsa calscgi is bulur senin için ki calismayan erkek te yok artk onu dert etme ALLAH buyuk dua et hep cnm

Demetimmmmmmmm bnm kız dert ettiğin şeye bak kuşum erdin senin için herşeyi yapar balım is te bulur ALLAHİN iznyle denizimin dediği gbi artık tam kavuşmaya degilde nikah için nisan için gün sanacak sin INŞALLAH balım senin durumun daha zor bizimknden ama bizimkinden de daha güzel olur yasantin erdiyle INŞALLAH balım bnm bi bakmssn gelinlik secyorsun edin yanında gelinlikle seni görmek istiyor ama sen göstermyrsn süpriz olsun uğur getirsin die bi hayal etsene :) INŞALLAH hayallerinde guzelligin kadar güzel olur canımın içi hiç üzülme sakin sen

Canim lise üniversite farketmiyor ki herkeste iş sorunu var hallolur allahin izniyle sikma canını

günaydın canlar nasılsınız bakalım....

iyiyim çok şükür prensess sen nasılsın :)) şafak baya azalmıştır artık beklemek sabırsızlaştırır dimi bir an önce kavuşmak istersin :))

merhaba canımmm.. kendini kötü hissediyorsan buralara daha çok uğra :)) bak şafak da çok çok azalmışş ne güzel, ailenin istememe sebebi sadece iş durumları mı canım yoksa sen üni mezunusun ve sevdiceğin lise mezunu olduğu için mi kabul etmiyorlar.. Allah yardımcınız olsun canım.. benim de sevdiceğim lise mezunu ama askerliği yapan adama iş çok.. hem o kendine güveniyorsa sen de güven hem kendine hem ona :)) güzel düşün güzel olsun canımm :)) hem sen üni de okutursun onu ya ne varkii kaç yaşındaki insanlar okuyor :))

canm smdı konuya tam hakım olamadgm ıcın ne dyecegmı bılemıyrm da yanı gııdp konusup kesın kararını verırsen rahat edersn

canm smdı konuya tam hakım olamadgm ıcın ne dyecegmı bılemıyrm da yanı gııdp konusup kesın kararını verırsen rahat edersn

onceki sayfalarda gelismeleri okumanizi isterim benim karar vermem degil ben bu 2 gun yalvardim o kendini bulunmaz hint kumasi sandi illa benmi ozur diliycem biraz o benim pesimden kossun degerimi anlasin olmadik laflarda ediyor bi de

onceki sayfalarda gelismeleri okumanizi isterim benim karar vermem degil ben bu 2 gun yalvardim o kendini bulunmaz hint kumasi sandi illa benmi ozur diliycem biraz o benim pesimden kossun degerimi anlasin olmadik laflarda ediyor bi de

canım merhaba, yeni geldin herhalde hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…