2014 Yarenleri! :)

tanışalım o zaman canım :)) sevdiceğin yanındaysa yanında ol canım bugünleri çok arayacaksınız, söylemedi deme :))
ben gunes 18yasindayim erkek arkasimla 1,5senedir beraberiz ama bu 1hafta once kavga ettik halada kavgaliyiz onceki sayfalarda zaten hep yazdim canim bu ayin 20sinde erzincana gidicek acemi birligi ve topcu.. bende cok istiyodum hatta onada soyluyodum oda cok istiyodu son gunlerimde seninle olmak istiyorum flan ama suan bu haldeyiz cok uzgunum

daha ilişkinizin başlarındasınız canım böyle inişler çıkışlar çok normal bu kadar takılma erkektir kafası bişeye atar dengesizce davranır çok takma üzülme canım :)

aa bak güzel olmuş acemiliğinin doğuya çıkması.. şimdi diyeceksinki bu kız salak mı niye güzel diyor :)) çünkü ustanızın batıya çıkma ihtimali fazla hem içimden ne geçti biliyormusun.. bence sevdiceğin Çorlu ya gelecek buraya yani ben de Çorlu da yaşıyorum topçu birliği var burda aklıma direkt burası geldi :))
eğer seni çok kırmadıysa güzelce anlat ona bugünleri yanyana geçirmeliyiz de :))

cok dengesizce davrandi beni cok kirdi hadi alttan aliyim dedim ustume cikti iyice bisi oldu bi benim degerimi anlasa ozur dilese tamamdir ay insallah corluya cikar orasi rahatmi nasil bende boludayim kac saat surerki oraya hmmm

cok dengesizce davrandi beni cok kirdi hadi alttan aliyim dedim ustume cikti iyice bisi oldu bi benim degerimi anlasa ozur dilese tamamdir ay insallah corluya cikar orasi rahatmi nasil bende boludayim kac saat surerki oraya hmmm
Canım önce sen o istediği saçma konuyu hallet eğer onu devam ettirirse adam olmaz ondan. Sakın kanma

Günaydın tatlıım :)

bende gelisme var canim iyi kotu bilemedim :)) dun gece mesaj atti beni bi daha arama gunes yazmis 2dk sonrada efendim canimmm yazmis(beni kizdirmak icin yapiyor baskasiyla gorustugunu sansin diye) ben sok ,ikisinede cevap yazmadim bugun gitmedim bana bugun mesaj atmadi bakalim

En iyisini yapmışsın canım eğer arama diyorsa arama sakın kendini iyice bulunmaz hint kumaşı sanmış bırak kendi.haline anlasın değerini biraz

iyiyiz bebekkk sen nasılsın bakalımmm :))
bende iyiyim kuzum az hasta olcak gibiyim burnum flan tıkalı onla cebelleşiyorum Hava kapalı yine şu kokulu sabunlar varya onlara bakıyordum netten çok ciciler ama yapılışı ğraştırıcıymış baya

askerlik zorlu bi sınav canım Allah yardımcınız olsun, gerçekten sana değer veren insanı beklemeni öneririm canım iyi düşün,, Çorlu rahat Trakyanın ortası yani :)) İstanbul a 1 saat uzaklıktayız sen hesapla gerisini :))

En iyisini yapmışsın canım eğer arama diyorsa arama sakın kendini iyice bulunmaz hint kumaşı sanmış bırak kendi.haline anlasın değerini biraz

aynen oyle canim aramamda mesaj atmamda abisine soyledim biraz ozetce aramiz limoni flan ben onu aramiycam biraz degerimi anlasin dedim abisi hak verdi bana zaten

Canım haklisin seven.insan beklemeli ama benim kafamı karıştıran seven.insan cinselliği aklından geçirebilir mi ?

bende iyiyim kuzum az hasta olcak gibiyim burnum flan tıkalı onla cebelleşiyorum Hava kapalı yine şu kokulu sabunlar varya onlara bakıyordum netten çok ciciler ama yapılışı ğraştırıcıymış baya

hasta olmadan kendini toplamaya çalış canım :)) burun için de bol bol tuzlu su çek bilirsin ) aa hava kapalı mı burada güneş açtı ve ısıtıyor sanki biraz :)) yapılışı derken sen mi yapacan yavrum maşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…