ben gunes 18yasindayim erkek arkasimla 1,5senedir beraberiz ama bu 1hafta once kavga ettik halada kavgaliyiz onceki sayfalarda zaten hep yazdim canim bu ayin 20sinde erzincana gidicek acemi birligi ve topcu..tanışalım o zaman canım :)) sevdiceğin yanındaysa yanında ol canım bugünleri çok arayacaksınız, söylemedi deme :))
Sarışın bombammerhaba şekerimmmmm
Uyanmış da gelmiş buralara gunaydiiiiin benim içinSarışın bombam
gunaydin kizlaarrr :))Uyanmış da gelmiş buralara gunaydiiiiin benim için
merhaba şekerimmmmm
Balimmm
ben gunes 18yasindayim erkek arkasimla 1,5senedir beraberiz ama bu 1hafta once kavga ettik halada kavgaliyiz onceki sayfalarda zaten hep yazdim canim bu ayin 20sinde erzincana gidicek acemi birligi ve topcu..bende cok istiyodum hatta onada soyluyodum oda cok istiyodu son gunlerimde seninle olmak istiyorum flan ama suan bu haldeyiz cok uzgunum
Sarışın bombam
Günaydın tatlıım :)gunaydin kizlaarrr :))
Canlar nasılsınız yavrularr
cok dengesizce davrandi beni cok kirdi hadi alttan aliyim dedim ustume cikti iyice bisi oldu bi benim degerimi anlasa ozur dilese tamamdirdaha ilişkinizin başlarındasınız canım böyle inişler çıkışlar çok normal bu kadar takılma erkektir kafası bişeye atar dengesizce davranır çok takma üzülme canım :)
aa bak güzel olmuş acemiliğinin doğuya çıkması.. şimdi diyeceksinki bu kız salak mı niye güzel diyor :)) çünkü ustanızın batıya çıkma ihtimali fazla hem içimden ne geçti biliyormusun.. bence sevdiceğin Çorlu ya gelecek buraya yani ben de Çorlu da yaşıyorum topçu birliği var burda aklıma direkt burası geldi :))
eğer seni çok kırmadıysa güzelce anlat ona bugünleri yanyana geçirmeliyiz de :))
Canım önce sen o istediği saçma konuyu hallet eğer onu devam ettirirse adam olmaz ondan. Sakın kanmacok dengesizce davrandi beni cok kirdi hadi alttan aliyim dedim ustume cikti iyice bisi oldu bi benim degerimi anlasa ozur dilese tamamdiray insallah corluya cikar orasi rahatmi nasil bende boludayim kac saat surerki oraya hmmm
Günaydın tatlıım :)
anlamadim canim o istedigi sacma konu derken ne yapicam kafam karisti sankiCanım önce sen o istediği saçma konuyu hallet eğer onu devam ettirirse adam olmaz ondan. Sakın kanma
En iyisini yapmışsın canım eğer arama diyorsa arama sakın kendini iyice bulunmaz hint kumaşı sanmış bırak kendi.haline anlasın değerini birazbende gelisme var canim iyi kotu bilemedim :)) dun gece mesaj atti beni bi daha arama gunes yazmis 2dk sonrada efendim canimmm yazmis(beni kizdirmak icin yapiyor baskasiyla gorustugunu sansin diye) ben sok ,ikisinede cevap yazmadim bugun gitmedim bana bugun mesaj atmadi bakalim
bende iyiyim kuzum az hasta olcak gibiyim burnum flan tıkalı onla cebelleşiyorumiyiyiz bebekkk sen nasılsın bakalımmm :))
Cinsellikten bahsettim canım o isteğini tekrar ederse hiç düşünmeden kafandan at o çocuğu .anlamadim canim o istedigi sacma konu derken ne yapicam kafam karisti sanki
cok dengesizce davrandi beni cok kirdi hadi alttan aliyim dedim ustume cikti iyice bisi oldu bi benim degerimi anlasa ozur dilese tamamdiray insallah corluya cikar orasi rahatmi nasil bende boludayim kac saat surerki oraya hmmm
En iyisini yapmışsın canım eğer arama diyorsa arama sakın kendini iyice bulunmaz hint kumaşı sanmış bırak kendi.haline anlasın değerini biraz
Canım haklisin seven.insan beklemeli ama benim kafamı karıştıran seven.insan cinselliği aklından geçirebilir mi ?askerlik zorlu bi sınav canım Allah yardımcınız olsun, gerçekten sana değer veren insanı beklemeni öneririm canım iyi düşün,, Çorlu rahat Trakyanın ortası yani :)) İstanbul a 1 saat uzaklıktayız sen hesapla gerisini :))
bende iyiyim kuzum az hasta olcak gibiyim burnum flan tıkalı onla cebelleşiyorumHava kapalı yine şu kokulu sabunlar varya onlara bakıyordum netten çok ciciler ama yapılışı ğraştırıcıymış baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?