2014 Yarenleri! :)

Cinsellikten bahsettim canım o isteğini tekrar ederse hiç düşünmeden kafandan at o çocuğu .

kesinlikle oyle yaparim beni cinsel obje olarak kullanmasina asla izin vermem.. bi adam olsun kendine gelsinde yalvarsin bakalim

Ay evet kuzum önlemimi alıyorum şimdiden Evet bebeğim ya nişanımda kutulu kokulu sabunlar dağıtmak istiyorum kendimde evdeyken şu sıralar yapayım dedim istanbulda olsam eminönünde doluymuş bunun hammaddeleri ama tabi Alanyada böyle bi imkan yok herşey net üzerinden

ben onu beklerim zaten askerdeyken bi pisman oldugunu soylese yalvarsa yavas yavas yumusarim istanbula biraz yakinsa iyi o zaman ablam istanbulda oturuyoda orayada giderim :))

sebepler bikaç tane canım.ailesinin maddi durumu başta sorun oldu ama geçen zaman zarfında 3 kardeşide hemşire oldu çalışıyorlar.köyde oturmalarıda sorundu o hallolur tek mesele iş işte.inşallah blur.yaş 21. daha erken üni okuması lazım bi yandan.ama ben yoruldum sanki artık.

Canım haklisin seven.insan beklemeli ama benim kafamı karıştıran seven.insan cinselliği aklından geçirebilir mi ?

canım orda demek istediğim gerçekten ona değer veren insanı beklemesi, yoksa çok üzülür..
cinselliği her insan aklından geçirir canım,, sonuçta sevdiceklerimizle aramızda çok güçlü bir sevginin dışında bir çekimde var ama dersenki bu yaşta cinsellikle ilgili bi teklifte bulunması.. işte o zaman işin boyutu değişir, yanlış olur..

ya siz benim canimsiniz ya nasil benim moralimi duzeltiyorsunuz yaaaa :) iste benim burda ki arkadaslarim bunu yapamiyo hic sormuyolar bile nasilsin diye

insallah sizde bi an once kavusursunuz askerlerinize canlarimmm hepimiz burda gelinliklerimizi nisanliklarimiziii herseylerimizi paylasir tartisiriz :) sizi cok seviyorum ya cokkkk

Canım haklisin seven.insan beklemeli ama benim kafamı karıştıran seven.insan cinselliği aklından geçirebilir mi ?

ben anlamadim ya baskasiyla yapmam asla diyor bende yapma kendine sakla bunla ya biz ayriz sacmalama ne konusuyosun flan dedim iyice bunalima girip sacmaladi bu askere gidince bi adam olur umarim

Bende o bakımdan değerlendirdim canım seven insan bakmaya bile kıyamıyor yani.benim yaşadığım ilişki bu boyuttaydi bırak cinselliği elimi bile tutmaya çekinirdi onu istemesine çok şaşırdım :O

evet uzun dönemdi sizinkide su gibi geçr inşallah:)Allah büyük inşallah bulur canım.ben atanıcm kasımda kısmetse.ailem sorun etmez umarım sen memursun ne işn var diye burda böyle bi konu açtım yanlış anlaşıldım en başta sen sorun ediyorsun dediler.

Beniiii beniiiii anonimini

nişanın ne zaman canım.. gelecek ay eminönüne gidecem nasipse, istersen senin için bakarım alırım bile yavruşş problem değil yani :))

bi teklifte degil aslinda sadece ozledim dedi ama farkli bisekilde soyledi direk anladim ama senle gorusmiycem dedi ben beklerim sonucta cok seviyorum

ben onu beklerim zaten askerdeyken bi pisman oldugunu soylese yalvarsa yavas yavas yumusarim istanbula biraz yakinsa iyi o zaman ablam istanbulda oturuyoda orayada giderim :))

yalvarmasından ziyade sana değer verdiğini hissetmen lazım canım, daha küçüksün eğer arkadaşın dediği gibi bir istekle geldiyse sana sevgisinden iyice emin olmanı tavsiye ederim.. benim de senin yaşında kardeşim var çünkü, üzülmeni istemem

Bende o bakımdan değerlendirdim canım seven insan bakmaya bile kıyamıyor yani.benim yaşadığım ilişki bu boyuttaydi bırak cinselliği elimi bile tutmaya çekinirdi onu istemesine çok şaşırdım :O

Rabbim hayırlısını etsin canım, zor bi durum yani, arkadaşımız da çok seviyor belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…