Cinsellikten bahsettim canım o isteğini tekrar ederse hiç düşünmeden kafandan at o çocuğu .
Bencede canım o yalvarsın birazda sanaaynen oyle canim aramamda mesaj atmamda abisine soyledim biraz ozetce aramiz limoni flan ben onu aramiycam biraz degerimi anlasin dedim abisi hak verdi bana zaten
Ay evet kuzum önlemimi alıyorum şimdidenhasta olmadan kendini toplamaya çalış canım :)) burun için de bol bol tuzlu su çek bilirsin) aa hava kapalı mı burada güneş açtı ve ısıtıyor sanki biraz :)) yapılışı derken sen mi yapacan yavrum maşallah :))
askerlik zorlu bi sınav canım Allah yardımcınız olsun, gerçekten sana değer veren insanı beklemeni öneririm canım iyi düşün,, Çorlu rahat Trakyanın ortası yani :)) İstanbul a 1 saat uzaklıktayız sen hesapla gerisini :))
sebepler bikaç tane canım.ailesinin maddi durumu başta sorun oldu ama geçen zaman zarfında 3 kardeşide hemşire oldu çalışıyorlar.köyde oturmalarıda sorundu o hallolur tek mesele iş işte.inşallah blur.yaş 21. daha erken üni okuması lazım bi yandan.ama ben yoruldum sanki artık.iyiyim çok şükür prensess sen nasılsın :)) şafak baya azalmıştır artık beklemek sabırsızlaştırır dimi bir an önce kavuşmak istersin :))
merhaba canımmm.. kendini kötü hissediyorsan buralara daha çok uğra :)) bak şafak da çok çok azalmışş ne güzel, ailenin istememe sebebi sadece iş durumları mı canım yoksa sen üni mezunusun ve sevdiceğin lise mezunu olduğu için mi kabul etmiyorlar.. Allah yardımcınız olsun canım.. benim de sevdiceğim lise mezunu ama askerliği yapan adama iş çok.. hem o kendine güveniyorsa sen de güven hem kendine hem ona :)) güzel düşün güzel olsun canımm :)) hem sen üni de okutursun onu ya ne varkii kaç yaşındaki insanlar okuyor :))
Canım haklisin seven.insan beklemeli ama benim kafamı karıştıran seven.insan cinselliği aklından geçirebilir mi ?
inşallah canım ya.inşallah.Canim lise üniversite farketmiyor ki herkeste iş sorunu var hallolur allahin izniyle sikma canını
ya siz benim canimsiniz ya nasil benim moralimi duzeltiyorsunuz yaaaa :) iste benim burda ki arkadaslarim bunu yapamiyo hic sormuyolar bile nasilsin diyeDemetimmmmmmmm bnm kız dert ettiğin şeye bak kuşum erdin senin için herşeyi yapar balım is te bulur ALLAHİN iznyle denizimin dediği gbi artık tam kavuşmaya degilde nikah için nisan için gün sanacak sin INŞALLAH balım senin durumun daha zor bizimknden ama bizimkinden de daha güzel olur yasantin erdiyle INŞALLAH balım bnm bi bakmssn gelinlik secyorsun edin yanında gelinlikle seni görmek istiyor ama sen göstermyrsn süpriz olsun uğur getirsin die bi hayal etsene :) INŞALLAH hayallerinde guzelligin kadar güzel olur canımın içi hiç üzülme sakin sen
Canım haklisin seven.insan beklemeli ama benim kafamı karıştıran seven.insan cinselliği aklından geçirebilir mi ?
Bende o bakımdan değerlendirdim canım seven insan bakmaya bile kıyamıyor yani.benim yaşadığım ilişki bu boyuttaydi bırak cinselliği elimi bile tutmaya çekinirdi onu istemesine çok şaşırdım :Ocanım orda demek istediğim gerçekten ona değer veren insanı beklemesi, yoksa çok üzülür..
cinselliği her insan aklından geçirir canım,, sonuçta sevdiceklerimizle aramızda çok güçlü bir sevginin dışında bir çekimde var ama dersenki bu yaşta cinsellikle ilgili bi teklifte bulunması.. işte o zaman işin boyutu değişir, yanlış olur..
evet uzun dönemdi sizinkide su gibi geçr inşallah:)Allah büyük inşallah bulur canım.ben atanıcm kasımda kısmetse.ailem sorun etmez umarım sen memursun ne işn var diye burda böyle bi konu açtım yanlış anlaşıldım en başta sen sorun ediyorsun dediler.Günaydın cnm.massallah bitmiş askerlik:) uzun dönem mi. Is kpnusunada gelnce ALLAH buyuk illaki bulur bi iş takma orasını küçük bsey de olsa calscgi is bulur senin için ki calismayan erkek te yok artk onu dert etme ALLAH buyuk dua et hep cnm
Beniiii beniiiii anoniminiya siz benim canimsiniz ya nasil benim moralimi duzeltiyorsunuz yaaaa :) iste benim burda ki arkadaslarim bunu yapamiyo hic sormuyolar bile nasilsin diye
insallah sizde bi an once kavusursunuz askerlerinize canlarimmm hepimiz burda gelinliklerimizi nisanliklarimiziii herseylerimizi paylasir tartisiriz :) sizi cok seviyorum ya cokkkk
merabaa :) 85 aldım kasım atamalarını bekliyorum canımgünaydın canım sen çalışıyor musun
Olur olur ama sen sakın kanma onaben anlamadim ya baskasiyla yapmam asla diyor bende yapma kendine sakla bunla ya biz ayriz sacmalama ne konusuyosun flan dedim iyice bunalima girip sacmaladi bu askere gidince bi adam olur umarim
Ay evet kuzum önlemimi alıyorum şimdidenEvet bebeğim ya nişanımda kutulu kokulu sabunlar dağıtmak istiyorum kendimde evdeyken şu sıralar yapayım dedim istanbulda olsam eminönünde doluymuş bunun hammaddeleri ama tabi Alanyada böyle bi imkan yok herşey net üzerinden
canım orda demek istediğim gerçekten ona değer veren insanı beklemesi, yoksa çok üzülür..
cinselliği her insan aklından geçirir canım,, sonuçta sevdiceklerimizle aramızda çok güçlü bir sevginin dışında bir çekimde var ama dersenki bu yaşta cinsellikle ilgili bi teklifte bulunması.. işte o zaman işin boyutu değişir, yanlış olur..
Olur olur ama sen sakın kanma ona
Yani canım mantıklı düşün üzme kendinicinsellikle alakali bisey derse yine telefonu suratina kapatirim birdaha donmem ona..
ben onu beklerim zaten askerdeyken bi pisman oldugunu soylese yalvarsa yavas yavas yumusarim istanbula biraz yakinsa iyi o zaman ablam istanbulda oturuyoda orayada giderim :))
Bende o bakımdan değerlendirdim canım seven insan bakmaya bile kıyamıyor yani.benim yaşadığım ilişki bu boyuttaydi bırak cinselliği elimi bile tutmaya çekinirdi onu istemesine çok şaşırdım :O
Yani canım mantıklı düşün üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?