- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Evet canım rabbim yardım etsin insallahyalvarmasından ziyade sana değer verdiğini hissetmen lazım canım, daha küçüksün eğer arkadaşın dediği gibi bir istekle geldiyse sana sevgisinden iyice emin olmanı tavsiye ederim.. benim de senin yaşında kardeşim var çünkü, üzülmeni istemem
Rabbim hayırlısını etsin canım, zor bi durum yani, arkadaşımız da çok seviyor belli
Peki sence şuan o üzülüyor mudur ?kendimi ele vermemeye calisiyorum o mesaj atmadikca ben sinir oluyorum nasil boyle bu diyorum ben bile zor dayaniyorum uzuluyorum..
onceki sayfalarda gelismeleri okumanizi isterimbenim karar vermem degil ben bu 2 gun yalvardim o kendini bulunmaz hint kumasi sandi illa benmi ozur diliycem biraz o benim pesimden kossun degerimi anlasin olmadik laflarda ediyor bi de
sebepler bikaç tane canım.ailesinin maddi durumu başta sorun oldu ama geçen zaman zarfında 3 kardeşide hemşire oldu çalışıyorlar.köyde oturmalarıda sorundu o hallolur tek mesele iş işte.inşallah blur.yaş 21. daha erken üni okuması lazım bi yandan.ama ben yoruldum sanki artık.
yalvarmasından ziyade sana değer verdiğini hissetmen lazım canım, daha küçüksün eğer arkadaşın dediği gibi bir istekle geldiyse sana sevgisinden iyice emin olmanı tavsiye ederim.. benim de senin yaşında kardeşim var çünkü, üzülmeni istemem
Rabbim hayırlısını etsin canım, zor bi durum yani, arkadaşımız da çok seviyor belli
bi teklifte degil aslinda sadece ozledim dedi ama farkli bisekilde soyledi direk anladim ama senle gorusmiycem dedi ben beklerim sonucta cok seviyorum
bizimde 5 sene bitti canım küçücükken tanıştık ama hiç kötü bi anımız olmadı.zaten o zaman yaş küçük diye istemediler.Allah sonumuzu hayır eylesinn :)belki de daha yaşı küçük olduğu için istemiyorlardır canım, okul iş derken biraz daha zaman geçmesi gerekicek.. ne kadardır birliktesiniz bilmiyorum ama herşeyin başındasın daha şimdiden yorulma :)) bak benim sevdicek 23 yaşında biz de iş güç bekleyecez daha, 5 senedir birlikteyiz ama daha da beklememiz gerekecek :))
insallahhh ...Evet canım rabbim yardım etsin insallah
oy kuzum benim eminönünde satılıyormuş sabunlar kilo ilennişanın ne zaman canım.. gelecek ay eminönüne gidecem nasipse, istersen senin için bakarım alırım bile yavruşş problem değil yani :))
uzuluyosa bana mesaj atardi ya inat yapip da atmayabilirde off off...Peki sence şuan o üzülüyor mudur ?
bana deger verdigini nasil anliycam telefonda konusurken peki.. ? istekle gelmedi aslinda .. sadece ozledim dedi ama ben soyleyis tarzindan direk anladim tersledim hemen teli kapadim flan ..
bizimde 5 sene bitti canım küçücükken tanıştık ama hiç kötü bi anımız olmadı.zaten o zaman yaş küçük diye istemediler.Allah sonumuzu hayır eylesinn :)
konuya dahil oldum ama.sanki bende aynı şey yaşıyorum ne istedi canım seninki?uzuluyosa bana mesaj atardi ya inat yapip da atmayabilirde off off...
bundan sonra oyle zaten dun gece mesaj ikisinede cevap verdim skypeyede girmiycem facem zaten acik degil ama onun facesi acik neyse.. o benim degerimi anlayana kadar biraz ilgisiz davranicam..tavrını koy canım karşısında dimdik dur
ahahah aynen de öyle valla ısınamadım bir türlütotomuz dondu bu kışş :))
seninde mi istememe durumları oldu canım?aminnn canımmonlara göre hala küçüğüz demekkiiiii
oy kuzum benim eminönünde satılıyormuş sabunlar kilo ilenKuzum valla nisanda gelcek mayısta olur zaten içimde kalmasın anımız olsun dşye küçük bir şey düşünüyorum Herkez yapma diyor banane yapcam ben
hoşgeldinnnnmerhaba canim evet yeniyim buralar haftaya bende safak saymaya basliycam bakalim :) hosbuldum
cok sagol canim :))) bi bensizligi hissetsin gorsun bakalim askerde arasin gorcez neler diycek burda hep paylasirim zaten :)bir söz bile bazen çok şey ifade eder canım.. özledim deyiş tarzından nasıl cinselliği anladıysan onu da anlayacak kadar akıllı bi kızsın bence :)) sadece daha sakin ve beklemede kal çek kendini biraz tavsiyem budur
ahahah aynen de öyle valla ısınamadım bir türlüyaz gelse de gitsek denizlere akşa yürüyüşlerine piknik yapsak semaverde çaylar olsa bol bol ohhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?