2014 Yarenleri! :)

Evet canım rabbim yardım etsin insallah

onceki sayfalarda gelismeleri okumanizi isterim benim karar vermem degil ben bu 2 gun yalvardim o kendini bulunmaz hint kumasi sandi illa benmi ozur diliycem biraz o benim pesimden kossun degerimi anlasin olmadik laflarda ediyor bi de

canm okudum da karısık bı ılskn var su an anladgm kadaryla.. sen ustune dusme brak konusma o zaman .. sen adım attkca o kendını gerı cekecek . o yuzden aramadgı surece arama o zaman. askerde anlasn kıymetını

belki de daha yaşı küçük olduğu için istemiyorlardır canım, okul iş derken biraz daha zaman geçmesi gerekicek.. ne kadardır birliktesiniz bilmiyorum ama herşeyin başındasın daha şimdiden yorulma :)) bak benim sevdicek 23 yaşında biz de iş güç bekleyecez daha, 5 senedir birlikteyiz ama daha da beklememiz gerekecek :))

bana deger verdigini nasil anliycam telefonda konusurken peki.. ? istekle gelmedi aslinda .. sadece ozledim dedi ama ben soyleyis tarzindan direk anladim tersledim hemen teli kapadim flan ..

bizimde 5 sene bitti canım küçücükken tanıştık ama hiç kötü bi anımız olmadı.zaten o zaman yaş küçük diye istemediler.Allah sonumuzu hayır eylesinn :)

nişanın ne zaman canım.. gelecek ay eminönüne gidecem nasipse, istersen senin için bakarım alırım bile yavruşş problem değil yani :))
oy kuzum benim eminönünde satılıyormuş sabunlar kilo ilen Kuzum valla nisanda gelcek mayısta olur zaten içimde kalmasın anımız olsun dşye küçük bir şey düşünüyorumHerkez yapma diyor banane yapcam ben

bana deger verdigini nasil anliycam telefonda konusurken peki.. ? istekle gelmedi aslinda .. sadece ozledim dedi ama ben soyleyis tarzindan direk anladim tersledim hemen teli kapadim flan ..

bir söz bile bazen çok şey ifade eder canım.. özledim deyiş tarzından nasıl cinselliği anladıysan onu da anlayacak kadar akıllı bi kızsın bence :)) sadece daha sakin ve beklemede kal çek kendini biraz tavsiyem budur

tamam bebeğimmm bakacam senin için ama irtibatta olmamız lazımm :)) özelden sen yaz bakıyım bana bi :)) amannn içinde kalmasın bakalım şimdi eğer yapabileceğin birşeyse maddi açıdan da seni zorlamazsa yap aklındakini :))

cok sagol canim :))) bi bensizligi hissetsin gorsun bakalim askerde arasin gorcez neler diycek burda hep paylasirim zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…