2014 Yarenleri! :)

Aynen bitanem benim bidaha mı gelcez dünyaya ayol

konuya dahil oldum ama.sanki bende aynı şey yaşıyorum ne istedi canım seninki?

yok canim onemli degil .. ya telefonda ozledim dedi seni istiyorum manasinda yani bende hemen sacmalama dedim senden baskasiyla yapmam dedi yapma zafen kendin karsila sacmalama flan dedim sonra suratina kapadim

yok canım çok şükür herkes istiyor bizde :)) askerlik bekliyoruz ailecekkk :)) sizinki de hemencecik halolur inşallah sen yılma ki sevdiceğin de güç bulsun olur muuuu
ne güzel ya tüm aile istiyo demek:) bizim de tüm evren adeta olmasın diye diretiyor.bazen beziyo insan.teşekkür ederim iyi dilerklerin için :)

yok canim onemli degil .. ya telefonda ozledim dedi seni istiyorum manasinda yani bende hemen sacmalama dedim senden baskasiyla yapmam dedi yapma zafen kendin karsila sacmalama flan dedim sonra suratina kapadim
iyi yapmışsın sapıtıyolar askerde galiba ya.benimki de fotograf istedi benden yuuhh dedim baya bi tartıştık.

iyi yapmışsın sapıtıyolar askerde galiba ya.benimki de fotograf istedi benden yuuhh dedim baya bi tartıştık.
nasil fotograf acik yani oylemii .. benimki askere gitmeden sapitti haftaya cumartesi teslim

ne güzel ya tüm aile istiyo demek:) bizim de tüm evren adeta olmasın diye diretiyor.bazen beziyo insan.teşekkür ederim iyi dilerklerin için :)

çok şükür canımm inşallah sizin sorunlar da halledilir sen güçlü ol :)) yuvayı dişi kuş yapar derler :))

evet açık istedi baya başka şeyler düşünmeye başladım artık ne yalan söyliyim.

ne xaman oldu bu nasil baristiniz o konudan sonra ben bi sure cekilirim ya ben dusundukce kotu oluyorum insan sevdigine tamamda ama benim foto flan keser beni yani :)) baskasinin eline gecer flan der oda kizar benimki yanina telden ozledim istiyorum dedi o manada hey Allahim bunlari bi adam et nolur ya

Yaaa işte kuzucum ne zamandır canım çekiyor bunları olsa da bi yapsak ferah ferahhh işte bekliyoruzz mart çıksınnn da daha güzel olsun havalarr

ben de artık yazlığa gitmek istiyorum haftasonları tabi haftaiçi işşşşşşş sevdicek de yazlık yerimizi hiç sevmiyor fena kapışacaz bir bahar kızı olaraktan sana çok çok çok katılıyorum kuzucummmm

bazen elinden geleni yaparsın ve karşıdan hamle beklersin ya .ben şimdi öyle bi zmandayım bakalım:)
aynen aynen bende.. bi pisman olsun zaten aramiyorum mesaj atmiyorumda cok merak etmeme ragmen

işte benimkide sık sık özledim istiyorum diyo.normal bi şey konuşamaz olduk.ciddi bişey konuşuyoruz aklı orya gidiyo.sonra saçmalama evlennce görürsün günah fln dedm öyle böyle güldük geçtik.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…