2014 Yarenleri! :)

he sadece aileler değil de sevdiceğinle ilgili de bi problem var öyle mi canım.. o zamannn beklemede kal dediğin gibi şekerim
ya şimdi şöyle canım ben üni okudm kpssye çalştm çok psikolojmin bozuk old zamanlarda.o da biyandan istnbulda çalışıyodu.fakat hiç okumya fln yanaşmadı.şimdi aklı başına geldi ama .eğer iş bulma çabası falan olmazsa ya da okul falan.alıp karşıma ciddi bi şekilde konuşmayı düşünüyorum.

işte benimkide sık sık özledim istiyorum diyo.normal bi şey konuşamaz olduk.ciddi bişey konuşuyoruz aklı orya gidiyo.sonra saçmalama evlennce görürsün günah fln dedm öyle böyle güldük geçtik.:)

bizdede oyle bana kizgin benle tekrar eskisi gibi olmak istemiyo ben baya yalvardim sonra bu konuya geldi sacmalama dedim sen istemiyomusun yani dedii bende istemem dedim hemen tersledim

bizdede oyle bana kizgin benle tekrar eskisi gibi olmak istemiyo ben baya yalvardim sonra bu konuya geldi sacmalama dedim sen istemiyomusun yani dedii bende istemem dedim hemen tersledim
dimi dimi.kötü bi kavga ettik diyelim barıştık 5 dk oldu konu ona geliyo.ciddiyet sıfır.sonra sen beni istemiyosun falan fistan değişik tripler.belki ben bi kız olarak az geri durmak istiyorum belki benim için ne yaptıklarına bakacağım.işte ne diyeceğini şaşırıyorsn bazen

ya canim biz terslesek bizim onlari ozlemedigimizi flan flan sacmaseyler dusunuyolar oysa ben kolay gibi gorunmek istemiyorum sadece

he işte ben de .ama istedikçe daha fazlasını istiyo :) onu napcaz .
nasil yanii ne istiyo anlayamadim tam.. ya canim bu cocuk kendi ihtiyaclarini karsilasin bi zahmett .. sen onun cinsel objesi degil eger bi daha derse bunu yine tersle bence

tabiki konuş canım oyalamasın seni, istiyorsa okur da işe de gider.. askerlik büyük ihtimalki onun da düşüncelerini değiştirecektir ve sana daha da bağlanacaktır canım, olgun düşünmeye de başlar inşallah..

bana güvenmiyosun güven diyor.senn atandığın yerde işe giricem çok mutlu olucaz huzurlu olucaz aileni de ikna edicek kudrete sahibim ben diyo :) sence bunun aklı başındamı?

ama bekliyolar işte.benden de seni istiyorum dememi bekler mesela.diyemem.snır koyuncada buz gibi oluyo bna

benimkide oyle oluyo ben sirf o arasin diye5gun aramadim bu bana kizmis hemen mesaj atti ben bi baskasiyla gorusuyorum tesekkurler bu mesajima bile geri donme dedi beni kizdirmak icin yapiyo .. kizdiriyoda zaten

bana güvenmiyosun güven diyor.senn atandığın yerde işe giricem çok mutlu olucaz huzurlu olucaz aileni de ikna edicek kudrete sahibim ben diyo :) sence bunun aklı başındamı?

yani canım ne diyeyimkii.. 5 senedir birlikteyiz diyorsun, ailenle tanıştırdın mı yani onlar ne diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…