- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
ya şimdi şöyle canım ben üni okudm kpssye çalştm çok psikolojmin bozuk old zamanlarda.o da biyandan istnbulda çalışıyodu.fakat hiç okumya fln yanaşmadı.şimdi aklı başına geldi ama .eğer iş bulma çabası falan olmazsa ya da okul falan.alıp karşıma ciddi bi şekilde konuşmayı düşünüyorum.he sadece aileler değil de sevdiceğinle ilgili de bi problem var öyle mi canım.. o zamannn beklemede kal dediğin gibi şekerim
işte benimkide sık sık özledim istiyorum diyo.normal bi şey konuşamaz olduk.ciddi bişey konuşuyoruz aklı orya gidiyo.sonra saçmalama evlennce görürsün günah fln dedm öyle böyle güldük geçtik.:)
atma nasıl olsa bu cepte diye hunharca trip atıyolar :))aynen aynen bende.. bi pisman olsun zaten aramiyorum mesaj atmiyorumda cok merak etmeme ragmen
dimi dimi.kötü bi kavga ettik diyelim barıştık 5 dk oldu konu ona geliyo.ciddiyet sıfır.sonra sen beni istemiyosun falan fistan değişik tripler.belki ben bi kız olarak az geri durmak istiyorum belki benim için ne yaptıklarına bakacağım.işte ne diyeceğini şaşırıyorsn bazenbizdede oyle bana kizgin benle tekrar eskisi gibi olmak istemiyo ben baya yalvardim sonra bu konuya geldi sacmalama dedim sen istemiyomusun yani dedii bende istemem dedim hemen tersledim
:)) beni kizdirmaya calisiyo bidee hey Allahim ben sanki onu tanimiyorumm.. simdiden atmaya basladi yahu benimkiatma nasıl olsa bu cepte diye hunharca trip atıyolar :))
dimi dimi.kötü bi kavga ettik diyelim barıştık 5 dk oldu konu ona geliyo.ciddiyet sıfır.sonra sen beni istemiyosun falan fistan değişik tripler.belki ben bi kız olarak az geri durmak istiyorum belki benim için ne yaptıklarına bakacağım.işte ne diyeceğini şaşırıyorsn bazen
he işte ben de .ama istedikçe daha fazlasını istiyo :) onu napcaz .ya canim biz terslesek bizim onlari ozlemedigimizi flan flan sacmaseyler dusunuyolar oysa ben kolay gibi gorunmek istemiyorum sadece
sen git kumda oyna ben seni tanıyorum de :) hheh:)) beni kizdirmaya calisiyo bidee hey Allahim ben sanki onu tanimiyorumm.. simdiden atmaya basladi yahu benimki
nasil yanii ne istiyo anlayamadim tam.. ya canim bu cocuk kendi ihtiyaclarini karsilasin bi zahmett .. sen onun cinsel objesi degil eger bi daha derse bunu yine tersle bencehe işte ben de .ama istedikçe daha fazlasını istiyo :) onu napcaz .
sen git kumda oyna ben seni tanıyorum de :) hhehsen de onu gıcık et :))
:)) terslemek lazım.nasil yanii ne istiyo anlayamadim tam.. ya canim bu cocuk kendi ihtiyaclarini karsilasin bi zahmett .. sen onun cinsel objesi degil eger bi daha derse bunu yine tersle bence
:)) terslemek lazım.
kiyasinlar yazmisim off :)) kiyamasinlar diycektimaynen oyle canimya bende terslerim bi daha derse hatta bidahada donmem cok yalvarana kadar .. kiyasinlar canim yani bize
ya şimdi şöyle canım ben üni okudm kpssye çalştm çok psikolojmin bozuk old zamanlarda.o da biyandan istnbulda çalışıyodu.fakat hiç okumya fln yanaşmadı.şimdi aklı başına geldi ama .eğer iş bulma çabası falan olmazsa ya da okul falan.alıp karşıma ciddi bi şekilde konuşmayı düşünüyorum.
ama bekliyolar işte.benden de seni istiyorum dememi bekler mesela.diyemem.snır koyuncada buz gibi oluyo bnakiyasinlar yazmisim off :)) kiyamasinlar diycektim
bana güvenmiyosun güven diyor.senn atandığın yerde işe giricem çok mutlu olucaz huzurlu olucaz aileni de ikna edicek kudrete sahibim ben diyo :) sence bunun aklı başındamı?tabiki konuş canım oyalamasın seni, istiyorsa okur da işe de gider.. askerlik büyük ihtimalki onun da düşüncelerini değiştirecektir ve sana daha da bağlanacaktır canım, olgun düşünmeye de başlar inşallah..
ama bekliyolar işte.benden de seni istiyorum dememi bekler mesela.diyemem.snır koyuncada buz gibi oluyo bna
bana güvenmiyosun güven diyor.senn atandığın yerde işe giricem çok mutlu olucaz huzurlu olucaz aileni de ikna edicek kudrete sahibim ben diyo :) sence bunun aklı başındamı?
tanışmadılar canım babalarımız tanıştı.ama babam pek yanaşmadı küçüktük o zamn 19duk işgüç askerlk yoktu.yani canım ne diyeyimkii.. 5 senedir birlikteyiz diyorsun, ailenle tanıştırdın mı yani onlar ne diyorlar
nası başkasıyla görüşyorm derken?benimkide oyle oluyo ben sirf o arasin diye5gun aramadim bu bana kizmis hemen mesaj atti ben bi baskasiyla gorusuyorum tesekkurler bu mesajima bile geri donme dedi beni kizdirmak icin yapiyo .. kizdiriyoda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?