2014 Yarenleri! :)

nası başkasıyla görüşyorm derken?
nası başkasıyla görüşyorm derken?
baskasiyla gorustugu flan yok beni kizdirmak icin yapiyo he Allah korusunki oyle bisi olsaydi benim konusmazdi aramazdi benio mesajdan sonra bile baya ilgili davrandi bana oyle biride degil o zaten oyle 1,5senelik iliskiyi 1 haftada unutup baskasina flan oyle bisi yapmaz derdi bana 2dklik zevk icin adamligi bozmam . .

anladım canım ben çok bozulurdm bşkasıyla görüşüyorm deseydi.seni baya kzdırmış olmalı tepki verme.verirsen her zaman bu taktikle gelir sana.kızmamış gibi yap.

anladım canım ben çok bozulurdm bşkasıyla görüşüyorm deseydi.seni baya kzdırmış olmalı tepki verme.verirsen her zaman bu taktikle gelir sana.kızmamış gibi yap.

yok tepki flan vermiyorum zaten suan benden hicbiyerden haber alamaz :)))

Demeydn keşke yanls anlaslr illaki aynen bnm de uzun dönem :) ama 200ler de.bseym saymyrm:)

Bebeğim benim ya sizde oylesiniz benim için arkadaslarma danışma bile anlatmam alamazlar ama six bambaşkasiniz demetim ki doğrular bunlar kuzum sırf motive etmek.için demiyorum cidden sen herseyin en iyisini layıksın tatlım bnm ksmet olursa dugunuzmn günlerini sayarız gelinliklerimizi paylasiriz ay heycan yaptm şimdiden valla :) hayırlısıyla o günler tez zamanda gelmesi dilegiyle tatlm ama ilk seni gonderecez. Kısmetse bze daha çok var:) hayırlısıyla hep mutlu olursunuz balım benim:)

AMİNN sana da amin.ne güzel dualar etmişsin.gerçekten reeldeki arkadşlarım böyle değil benim

AMİNN sana da amin.ne güzel dualar etmişsin.gerçekten reeldeki arkadşlarım böyle değil benim
AMIN balım aynen bnm de gefcekteki arkadaslarm böyle değil bi cekememezlik var illaki olumsuz cümleler baktm Bi iki anılar uzaklastm HC anlatmam özetini burdaki arkadaslarmdan başka beni bi burdaki arkadaslrm anlıyor hepimzn durumu aynı olsun olmasn gene anlarlar eminim cnku hepsinnin içi temiz en önemli olan da bu olduktan snra herseyımi rahatlıkla anlatrm iyi ki barlar iyi ki varsınız cnm senide RABBİM gönlüne göre versin:)

insallah bakalim :)) benimki erzincana gidiyor uzun donem topcu olarak
Hadi hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda kavuşmayı nasip etsin size canımmm Uzun dönem diye kendini sıkma sakın geçiyor valla farkına varmadan zaman nerede oturuyorsun söz nişan var mı kaç yaşındasın bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…