nası başkasıyla görüşyorm derken?
baskasiyla gorustugu flan yok beni kizdirmak icin yapiyo he Allah korusunki oyle bisi olsaydi benim konusmazdi aramazdi benio mesajdan sonra bile baya ilgili davrandi bana oyle biride degil o zaten oyle 1,5senelik iliskiyi 1 haftada unutup baskasina flan oyle bisi yapmaz derdi bana 2dklik zevk icin adamligi bozmam . .nası başkasıyla görüşyorm derken?
tanışmadılar canım babalarımız tanıştı.ama babam pek yanaşmadı küçüktük o zamn 19duk işgüç askerlk yoktu.
anladım canım ben çok bozulurdm bşkasıyla görüşüyorm deseydi.seni baya kzdırmış olmalı tepki verme.verirsen her zaman bu taktikle gelir sana.kızmamış gibi yap.baskasiyla gorustugu flan yok beni kizdirmak icin yapiyo he Allah korusunki oyle bisi olsaydi benim konusmazdi aramazdi benio mesajdan sonra bile baya ilgili davrandi bana oyle biride degil o zaten oyle 1,5senelik iliskiyi 1 haftada unutup baskasina flan oyle bisi yapmaz derdi bana 2dklik zevk icin adamligi bozmam . .
AMİİİİİİİİİİNNo yüzden yanaşmamıştır canım, inşallah askerden sonra işi de olunca ister
anladım canım ben çok bozulurdm bşkasıyla görüşüyorm deseydi.seni baya kzdırmış olmalı tepki verme.verirsen her zaman bu taktikle gelir sana.kızmamış gibi yap.
Demeydn keşke yanls anlaslr illaki aynen bnm de uzun dönem :) ama 200ler de.bseym saymyrm:)evet uzun dönemdi sizinkide su gibi geçr inşallah:)Allah büyük inşallah bulur canım.ben atanıcm kasımda kısmetse.ailem sorun etmez umarım sen memursun ne işn var diye burda böyle bi konu açtım yanlış anlaşıldım en başta sen sorun ediyorsun dediler.
Bebeğim benim ya sizde oylesiniz benim için arkadaslarma danışma bile anlatmam alamazlar ama six bambaşkasiniz demetim ki doğrular bunlar kuzum sırf motive etmek.için demiyorum cidden sen herseyin en iyisini layıksın tatlım bnm ksmet olursa dugunuzmn günlerini sayarız gelinliklerimizi paylasiriz ay heycan yaptm şimdiden valla :) hayırlısıyla o günler tez zamanda gelmesi dilegiyle tatlm ama ilk seni gonderecez. Kısmetse bze daha çok var:) hayırlısıyla hep mutlu olursunuz balım benim:)ya siz benim canimsiniz ya nasil benim moralimi duzeltiyorsunuz yaaaa :) iste benim burda ki arkadaslarim bunu yapamiyo hic sormuyolar bile nasilsin diye
insallah sizde bi an once kavusursunuz askerlerinize canlarimmm hepimiz burda gelinliklerimizi nisanliklarimiziii herseylerimizi paylasir tartisiriz :) sizi cok seviyorum ya cokkkk
Nasılsın sarışın bombam:)hoşgeldinn damlammmm
Iyiym çok şükür kuzum senCanlar nasılsınız yavrularr
AMİNN sana da amin.ne güzel dualar etmişsin.gerçekten reeldeki arkadşlarım böyle değil benimBebeğim benim ya sizde oylesiniz benim için arkadaslarma danışma bile anlatmam alamazlar ama six bambaşkasiniz demetim ki doğrular bunlar kuzum sırf motive etmek.için demiyorum cidden sen herseyin en iyisini layıksın tatlım bnm ksmet olursa dugunuzmn günlerini sayarız gelinliklerimizi paylasiriz ay heycan yaptm şimdiden valla :) hayırlısıyla o günler tez zamanda gelmesi dilegiyle tatlm ama ilk seni gonderecez. Kısmetse bze daha çok var:) hayırlısıyla hep mutlu olursunuz balım benim:)
sayma emin ol zaman saymyınca daha çabuk geçiyor.Demeydn keşke yanls anlaslr illaki aynen bnm de uzun dönem :) ama 200ler de.bseym saymyrm:)
bende iyiyim bebeğimm spor yaptım evde biraz hamlamışım yoruldum kızIyiym çok şükür kuzum sen
Evin içinde mi spor yaptn .d ay bnde kilo aldm ko sormabende iyiyim bebeğimm spor yaptım evde biraz hamlamışım yoruldum kız
Saymiyorm zaten canım bi 100 olsam rahatlcm:)sayma emin ol zaman saymyınca daha çabuk geçiyor.
AMIN balım aynen bnm de gefcekteki arkadaslarm böyle değil bi cekememezlik var illaki olumsuz cümleler baktm Bi iki anılar uzaklastm HC anlatmam özetini burdaki arkadaslarmdan başka beni bi burdaki arkadaslrm anlıyor hepimzn durumu aynı olsun olmasn gene anlarlar eminim cnku hepsinnin içi temiz en önemli olan da bu olduktan snra herseyımi rahatlıkla anlatrm iyi ki barlar iyi ki varsınız cnm senide RABBİM gönlüne göre versin:)AMİNN sana da amin.ne güzel dualar etmişsin.gerçekten reeldeki arkadşlarım böyle değil benim
evet kuzum Jillian Michaels - 30 Day başladım ama çok kasıyor ya öldüm vallaEvin içinde mi spor yaptn .d ay bnde kilo aldm ko sorma
Ilk yaptn ya ondan kuzum alisirsn bende deneyim bakim evde:)evet kuzum Jillian Michaels - 30 Day başladım ama çok kasıyor ya öldüm valla
Selam canımSelam kızlarrr
Hadi hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda kavuşmayı nasip etsin size canımmminsallah bakalim :)) benimki erzincana gidiyor uzun donem topcu olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?