2014 Yarenleri! :)

Niye istemiyor seninki kuzucum bende yaz kızıyım işte soğuk havaları hiç hiç sevmiyorum kuzucum Ya bu sene de iyice yanmak lazım düğünler bol tenimiz güzel olsunn

Niye istemiyor seninki kuzucum bende yaz kızıyım işte soğuk havaları hiç hiç sevmiyorum kuzucum Ya bu sene de iyice yanmak lazım düğünler bol tenimiz güzel olsunn

yazlıkta bi çocuk vardı bana baya bi takıktı da o yüzden eheheh ben en fazla kızarırım,, bembeyazım çünkiii

Hahaha bnde oyle kuzum can izin vermiyor gidim spora yazılım anca evde yapablrm:)
sadece bayanlara özel spor salonları var kuzum oralara gidebilirsin ama kapalı alan beni 2 3 aydan sonra bayıyor dışarda açık havada yapayım diyorum oda yemiyor

İnşallah canım benimm pişman olsun bana bi yalvarsınn askerden döndükten sonra çok mutlu oluruz :))) ben boluda oturuyorum onun ailesiyle tanıştım bayada oldu tanışalı, karı koca gibiydik ya öyle diyim :)) 18 yaşındayım canım

Aynı şehirde mi yaşıyorsunuz canim

Aynı şehirde mi yaşıyorsunuz canim
ben boluda okuyorum canım aslında onunla aynı ilçedeydim (yazın oraya gidiyorum) ailem orada bide bizz aynı ilkokuldan ortaokuldan mezun olmuşuz ben bunu hatırlıyorum o beni hatırlamıyor kaderlerimiz çoktan birleşmiş bizim :)))

Anladım canım kısmet işte olacağı varsa olyor :)

Hayırlısı neyse o olsun canım ya :) siz nasıl tanıştınız ne kadar süredir berabersinizz ?
4senenin icindeyz cnm lisede aynı okuldaymsz ne ben onu gordm ne o beni ünide kz arkdsmn d.gnu vardı geldi beğenmiş beni arkdsm syledi bn kabul etmedm bi 3ay snra kabul ettm 3.5 sene sevgli kaldık MASSALLAH snra da sozlendik öyle tatlm

çok sevindim senin adınaa :)) 3,5 sene ne güzel geçmiştir askerden geldikten bol bol özlem gidersinizzz :)) Maşallaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…