- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
Niye istemiyor seninki kuzucumben de artık yazlığa gitmek istiyorum haftasonları tabi haftaiçi işşşşşşşsevdicek de yazlık yerimizi hiç sevmiyor fena kapışacaz bir bahar kızı olaraktan sana çok çok çok katılıyorum kuzucummmm
dene kuzum spor salonunu bırakınca elimi ayağımı çektim spordan şu an hayatım boyunca sporun s sini yapmamış bir insan kadar hamımIlk yaptn ya ondan kuzum alisirsn bende deneyim bakim evde:)
Niye istemiyor seninki kuzucumbende yaz kızıyım işte soğuk havaları hiç hiç sevmiyorum kuzucum Ya bu sene de iyice yanmak lazım düğünler bol tenimiz güzel olsunn
Nasılsın sarışın bombam:)
Bende iyiym çok şükür balim:)iyiyim fıstığımmm sen nasılsın :))
Hahaha bnde oyle kuzum can izin vermiyor gidim spora yazılım anca evde yapablrm:)dene kuzum spor salonunu bırakınca elimi ayağımı çektim spordan şu an hayatım boyunca sporun s sini yapmamış bir insan kadar hamım
sadece bayanlara özel spor salonları var kuzum oralara gidebilirsin ama kapalı alan beni 2 3 aydan sonra bayıyor dışarda açık havada yapayım diyorum oda yemiyorHahaha bnde oyle kuzum can izin vermiyor gidim spora yazılım anca evde yapablrm:)
Valla kuzum öyle de bırakmaz bnm dengesiz:)sadece bayanlara özel spor salonları var kuzum oralara gidebilirsin ama kapalı alan beni 2 3 aydan sonra bayıyor dışarda açık havada yapayım diyorum oda yemiyor
Hadi hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda kavuşmayı nasip etsin size canımmmUzun dönem diye kendini sıkma sakın geçiyor valla farkına varmadan zaman nerede oturuyorsun söz nişan var mı kaç yaşındasın bi de
kız sokakta da erkek var sokağa da çıkarmasın bu seni ilerdeValla kuzum öyle de bırakmaz bnm dengesiz:)
Hahaha yok kiz o kadar da değil ama diyor çok gezme .d.dkız sokakta da erkek var sokağa da çıkarmasın bu seni ilerde
Aynı şehirde mi yaşıyorsunuz canimİnşallah canım benimm pişman olsun bana bi yalvarsınn askerden döndükten sonra çok mutlu oluruz :))) ben boluda oturuyorum onun ailesiyle tanıştım bayada oldu tanışalı, karı koca gibiydik ya öyle diyim :)) 18 yaşındayım canım
ben boluda okuyorum canım aslında onunla aynı ilçedeydim (yazın oraya gidiyorum) ailem orada bide bizz aynı ilkokuldan ortaokuldan mezun olmuşuz ben bunu hatırlıyorum o beni hatırlamıyor kaderlerimiz çoktan birleşmiş bizim :)))Aynı şehirde mi yaşıyorsunuz canim
Anladım canım kısmet işte olacağı varsa olyor :)ben boluda okuyorum canım aslında onunla aynı ilçedeydim (yazın oraya gidiyorum) ailem orada bide bizz aynı ilkokuldan ortaokuldan mezun olmuşuz ben bunu hatırlıyorum o beni hatırlamıyor kaderlerimiz çoktan birleşmiş bizim :)))
Anladım canım kısmet işte olacağı varsa olyor :)
4senenin icindeyz cnm lisede aynı okuldaymsz ne ben onu gordm ne o beni ünide kz arkdsmn d.gnu vardı geldi beğenmiş beni arkdsm syledi bn kabul etmedm bi 3ay snra kabul ettm 3.5 sene sevgli kaldık MASSALLAH snra da sozlendik öyle tatlmHayırlısı neyse o olsun canım ya :) siz nasıl tanıştınız ne kadar süredir berabersinizz ?
4senenin icindeyz cnm lisede aynı okuldaymsz ne ben onu gordm ne o beni ünide kz arkdsmn d.gnu vardı geldi beğenmiş beni arkdsm syledi bn kabul etmedm bi 3ay snra kabul ettm 3.5 sene sevgli kaldık MASSALLAH snra da sozlendik öyle tatlm
kız benimki hala mesaj atmadıı off zor dayanıyorummçok sevindim senin adınaa :)) 3,5 sene ne güzel geçmiştir askerden geldikten bol bol özlem gidersinizzz :)) Maşallaahhh
Darısı sana burdaki tüm arkadaslarima olsun balım daha temmuz da gelmeyi dusunyor çok var gelmesine :)çok sevindim senin adınaa :)) 3,5 sene ne güzel geçmiştir askerden geldikten bol bol özlem gidersinizzz :)) Maşallaahhh
geçer canım geçer ben daha başlamadım bileeDarısı sana burdaki tüm arkadaslarima olsun balım daha temmuz da gelmeyi dusunyor çok var gelmesine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?