Senin de geçer net hangi gün gidecekti ki kuzumgeçer canım geçer ben daha başlamadım bileeamin tatlım
Senin de geçer net hangi gün gidecekti ki kuzum
Atma sen ondan bekle cnm az kalms gitmesinecanım işte bu ayın 20sinde yolcu 21 inde teslimhalada mesaj atmadı banaa çok merak ediyorum onuu kendimi zor tutuyorum
az kaldı yaAtma sen ondan bekle cnm az kalms gitmesine
INŞALLAH. cnm hayırlısı olsun üzme kendiniaz kaldı yaondan bekliyorum mecbur artık.. umarım aklı başına gelirde gelir yanıma dua edinn kızlarr
üzmemeye çalışıyorum kendimi canım , çok eksik hissediyorum kendimi hergün konuşuyoduk ya şimdi baya arıyorum onuuINŞALLAH. cnm hayırlısı olsun üzme kendini
Merhaba :)) Günü geçirmeye çalışıyoruz sen nasılsııın :))kızlarr merhabalarr, nasılsınızz? kimler burda bakalımm
işten geldim kuzucum şimdi napayım iyiyim ben de sağoll, ne var ne yokk?Merhaba :)) Günü geçirmeye çalışıyoruz sen nasılsııın :))
Aynı bildiğin gibi değişiklik yok :) sende ne var ne yok :)))))))))))))işten geldim kuzucum şimdi napayım iyiyim ben de sağoll, ne var ne yokk?
Pofudugummkızlarr merhabalarr, nasılsınızz? kimler burda bakalımm
aynen yavrum şafak saymaya devamAynı bildiğin gibi değişiklik yok :) sende ne var ne yok :)))))))))))))
kuzum özledim seni yaa ne zaman döneceksin aramıza?Pofudugumm
:)) beni kizdirmaya calisiyo bidee hey Allahim ben sanki onu tanimiyorumm.. simdiden atmaya basladi yahu benimki
sen git kumda oyna ben seni tanıyorum de :) hhehsen de onu gıcık et :))
nasılsın? kendinden bahseder misin birazz tanışalıımmhoşbulduk canım
iyiyim desem yalan olur canım ya erkek arkadaşımla aramız baya kötünasılsın? kendinden bahseder misin birazz tanışalıımm
şimdiden Allah kavuştursun hayırlı teskereler.. neden aranız kötü bebeğim çok özel değilse?iyiyim desem yalan olur canım ya erkek arkadaşımla aramız baya kötüboluda yaşıyorum 18 yaşındayım haftaya cumartesi erkek arkadaşım gidiyor askere erzincana uzun dönem ..
şimdiden Allah kavuştursun hayırlı teskereler.. neden aranız kötü bebeğim çok özel değilse?
1 hafta da az bir süreç değil ya niye bu kadar uzadı ki? ya baktım canım da baya gerilerde kaldı herhalde bulamadım bir türlü, minicik bir özet geçmek ister misin?sağol canımın Amin.. 1 haftadır böyleyiz tartışıyoruz baya birşeyler oldu önceki sayfalarda okursun zaten gelişmelerişimdi ne onu nde o beni arıyor bekliyorum bakalım
Aynen canım ya bu bizim en uzun ayrılığımız ve ben en son onu 2 martta gördüm1 hafta da az bir süreç değil ya niye bu kadar uzadı ki? ya baktım canım da baya gerilerde kaldı herhalde bulamadım bir türlü, minicik bir özet geçmek ister misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?