2014 Yarenleri! :)

nasılsın? kendinden bahseder misin birazz tanışalıımm
iyiyim desem yalan olur canım ya erkek arkadaşımla aramız baya kötü boluda yaşıyorum 18 yaşındayım haftaya cumartesi erkek arkadaşım gidiyor askere erzincana uzun dönem ..

iyiyim desem yalan olur canım ya erkek arkadaşımla aramız baya kötü boluda yaşıyorum 18 yaşındayım haftaya cumartesi erkek arkadaşım gidiyor askere erzincana uzun dönem ..
şimdiden Allah kavuştursun hayırlı teskereler.. neden aranız kötü bebeğim çok özel değilse?

şimdiden Allah kavuştursun hayırlı teskereler.. neden aranız kötü bebeğim çok özel değilse?

sağol canımın Amin.. 1 haftadır böyleyiz tartışıyoruz baya birşeyler oldu önceki sayfalarda okursun zaten gelişmeleri şimdi ne onu nde o beni arıyor bekliyorum bakalım

sağol canımın Amin.. 1 haftadır böyleyiz tartışıyoruz baya birşeyler oldu önceki sayfalarda okursun zaten gelişmeleri şimdi ne onu nde o beni arıyor bekliyorum bakalım
1 hafta da az bir süreç değil ya niye bu kadar uzadı ki? ya baktım canım da baya gerilerde kaldı herhalde bulamadım bir türlü, minicik bir özet geçmek ister misin?

1 hafta da az bir süreç değil ya niye bu kadar uzadı ki? ya baktım canım da baya gerilerde kaldı herhalde bulamadım bir türlü, minicik bir özet geçmek ister misin?
Aynen canım ya bu bizim en uzun ayrılığımız ve ben en son onu 2 martta gördüm (( biraz özet gibi olmaz ama anlatıyım sanada canım şimdi biz o gün gayet iyiydik gece aradım onu soğuk davrandı senden ayrılmak istiyorum senden soğudum deyince bende kızdım ve hemen dedimki hadi o zaman bana kararlılığını göster yarın yüzüme karşıda söyle bunu dedim buda hırslandı ertesi gün ilden ilçeye geçtim sabah kalktım süslendim 9 da yanındaydım tam 8 saat durdum yanında bana sarılıyodu ama beni bırakacağını söylüyodu flan bende laflar ettim tabi ogün kötüydü 1-2 gün aramadım ,aklı başına gelsin diye sonra (koklear implant kullanıyorum bu arada ) doktorum beni tedavi için istanbula çağırdı, (oda benim istanbula gitmemi hiç istemezdi) o zaman ayrıydık bende keyfimden gitmedim yaniii , gittim işte orda beni aradı hal hatır sorduk sonra neden aradığımı bilmiyorum kapatıyorum beni arama dedi bende bişi demedim sonra tedavim kötü sonuçlandı morelim bozuktu 5 gün boyunca bunu aramadım... istanbuldan boluya dönerken otobüste beni aradı konuşamadık yolda olduğum için kesiliyodu hep. sonra mesaj atmış bana ben bir başkasıyla görüşüyorum teşekkürler bu mesajıma bile cevap verme demiş bende bana niye bunu diyosunki flan flan konuştuk biraz kötü yine.. eve vardınmı diye mesaj atmış bende evet dedim aradı ben buna 5 yıl sonra duyamıycağımı söyledim nasıl ya inanamadı çok üzüldü flan hattaa hıçkıra hıçkıra ağladık beraber telefonda geceden sabaha kadar konuştuk hadi bana şaka olduğunu söyle bak hiç kızmıycam dedi ben şaka değil ama aslını anlatıyım dedim bu haziranda bi tedavi varmış eğer onda başarılı olursam 5 yıl sonra duyabilirmişim he olumsuz olursa gerileyip duyamazmışım dedim buda hemen demeye başladı sen çakalsın sana hiç inanmıyorum artık affetmiycem seni hataların çok birikti flan flan çok üzüldüm sık sık aradım ondan sonra hatta barışalım barışalım affet beni dedim ben ama o asla dedi sonra dün telde konuşuyoduk (beni arıyodu yarım saatte bir ) özledim dedi ama farklı bi şekilde dedi yani hemen cinsellikle alakalı olduğunu anladım saçmalama dedim sende başkasıyla asla yapmam dedi yapma zatn kendin karşıla saçmalıyosun dedin tersledim kapadım yüzüne . bi daha sesli konuşmadık dün gecede mesaj atmış 3te beni birdaha arama güneş diye .. 2dk sonradaa efendim canımmm yazmışş .. beni kızdırmak için yapıyor bunları ben o mesajlarada cevap vermedim he bide dün ben bunu aradım bugün akşam senin için ilçeye gelicem dedim sesi yumuşadı yazıhaneye gittim otobüs saatini yanlış biliyomuşumdu gidemedim o arada mesaj atmıştı otobüse bindinmi diye bende durumu anlattım umrumda değilsin zaten gelme boşuna senin yanına glmiycem ben dedi . eve geldim aradı beni başka bi yerden gelemezmisin diye malesef dedim çok uğraştım olmadı ama yarın gelcem dedim (bu sabah 7de bincektim ama vazgeçtim benim değerimi anlasın diye ) sabah gitmedim ne ondan mesaj geldi .... kusuruma bakmayın biraz uzun olmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…