2014 Yarenleri! :)

canım bir kaç sorum olacak.. ne zamandır birliktesiniz erkek arkadaşınla? ve normalde sana karşı tavırları nasıldı çok ilgili bir sevgilimi yoksa rahat tiplerden mi? ve ilişkinizin sürecinde onun istediği gibi biri olabildin mi? mesela kısıtladığı şeyler varsa bunları uyguladın mı yoksa zıttına mı gittin? bunlara biraz cevap verirsen yorum yapabilirim bu olayla ilgili..

1,5 yıldır beraberiz, benimle çok ilgilenirdi , çok destek de oluyordu bana.. ben öncede az makyaj yapardım ama o benim dışarda yapmamı istemedi yapmadım tamam sadece bana süslen dedi kıskanıyodu öyle, çok kısıtladığı şey yoktu zıttınada gitmedim birbirimizle anlaşıyoduk yani onun ailesiyle bile tanışmıştım

merhabalar, ben bayadır bu topiği takip ediyordum. yazasım geldi artık :) beni de alın aranızaaa :))) erkek arkadaşım ankarada asker, şafağımız 84

Selam kizlar nasılsınızz ay benimkinin eski sevgilisi beni eklemiş şaşırdım baya sonrada engellemis

hmm anladım canım, ya çok afedersin ama bu çocuk neyin kafasını yaşıyor bu tavırlar nedir.. ben hiç samimi bulmadım açıkçası sevse de sevmese de yani net bir karar olsun ve arkasında dursun fikrinin. çocuk oyuncağı değil bu.. ki askerlik süreci hiç kolay değil bu sorunları aşmadan asker beklemeye hiç kalkışma kuzum.. bir de aklıma sen farketmeden sinirlendirmiş olabilir misin de bu sana böyle yapıyor sanki bana öyle geldi. hatta tamamen hırs gibi değişik bir olay.. gitmeden muhakkak ve muhakkak halledilmesi gereken bir olay. çünkü askerdeyken illa ki dönüş yapacaktır ama sen bunun samimiyetine ne kadar güvenebileceksin ki? dalga geçmediğini nerden bileceksin? önünüzde 8-9 gün var akışına bırak kokusu yakında çıkar. ama asla ve asla kendini ona bağlama tek erkek o değil sonuçta.. ve insan asla yanlış hissetmez onu en iyi sen tanıyorsun diye düşünüyorum. burda anlatmak istememiş olabilirsin atladığın bir detay olabilir Allah ve sen bilirsin en iyi senin içini.. evet daha gençsin ama duygularına yenilme mantığın ve duygularının kesiştiği ortak bir nokta bul canım.. ve gitmeden önceki bu süreçte biraz kendini çekmenden yanayım onu izle biraz da tavırları ne olacak.. hakkınızda hayırlısı olsun.. hiçbir şey senden önemli değil. önce kendini düşün..

onu ne görebiliyorum ne onun ne yaptığı hakkında haber alabiliyorum askere gitmeden bende barışmak istiyorum ama bi hatasını anlasa ne yapabilirim ki bunları halletmek için?? ben zaten onu aramıyorum mesajda atmıyorum, bu pazar günü ygsye giricem bide, bu aralar çok dengesiz bi lafının arkasında durmuyor anlamadım yani. ama ben onu askerdeyken bekliycem beklemiycemde ne yapıyım

neden beklemek zorundasın ki kuzum? güven olmadan beklenir mi? ki şuan sınav gibi bir durum var bu her şeyden önemli lütfen kendini toparlamaya çalış. bırak o anlasın hatasını düşünme bu kadar.. yakında çıkar kokusu..

ben ona güveniyodum Allah pişman olsun yalvarsın bana zaten çok özledim onunla eski günlerimi of bi hüzün geldi yine bana

ben ona güveniyodum Allah pişman olsun yalvarsın bana zaten çok özledim onunla eski günlerimi of bi hüzün geldi yine bana
canım şuan hala güveniyor musun? yalvarmasın eşeğe altın semer vursan yine eşek kaba bir tabir ama aklıma daha kibarı gelmedi kusura bakma.. önemli olan senin mutluluğunnn

Hepimiz aynı şeyi söylüyoruz canım,çek kendini o gelsin sana gelmiyosa da yapıcak bir şey yok evet kimse ilişkisinin bitmesini istemez ve yaşın daha küçük yanii neler olucak bilemezsin hakkında hayırlısı olur inşallah dua et bol bol. Ve onsuz yapamam deme yapılıyo bi şekilde çare var ölüme çare yoktur ancak ve ancak. Böyle diyoruz evet bize kolay geliyo olabilir ama hepimix bu zorlu süreçlerden geçtik ya da hâla geçiyoruz kimimiz. Dün de dedm senn şuan düşünmen gereken erkek arkdşn değil de sınavın ...

ben zaten kendimi çektim bana geleceğini inanıyorum hepte dua ediyorum bakalım canım hayırlısı neyse o olsun diyorum zaten... aramızda çok güzel şeyler yaşadık çok ağrıma gidiyor işte sınavıda düşünüyorum çalışmaları bitirdim ..bundan sonra çalışsam neye yarar kaç gün kalmış yani.

Ya tabiki güzel günler olmuştur ama güzel günler oldu diyede yalvarıp yakarma sakın çünkü hataya düşersin emin ol bundan

canım şuan hala güveniyor musun? yalvarmasın eşeğe altın semer vursan yine eşek kaba bir tabir ama aklıma daha kibarı gelmedi kusura bakma.. önemli olan senin mutluluğunnn

o hep bana destek olan ilgi biriydi bu aralar çok bunalımda benden buldu hepsini şaşırdım kaldım çok seviyorum yalvarsa pişman olsa bende yumuşardım eski halimize dönerdik ben böyle düşünmüştüm .. çok mutluyduk şimdi çok mutsusuz kocaman bi boşluktayım sanki

Ya tabiki güzel günler olmuştur ama güzel günler oldu diyede yalvarıp yakarma sakın çünkü hataya düşersin emin ol bundan
yok aslaa yalvarmıycam bundan sonra kendini bulunmaz hint kumaşı gibi sandı. ben kendimi çektim o bi farkına varsın vazgeçilmez olmadığını görsün gelirdir belki bana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…