canım bir kaç sorum olacak.. ne zamandır birliktesiniz erkek arkadaşınla? ve normalde sana karşı tavırları nasıldı çok ilgili bir sevgilimi yoksa rahat tiplerden mi? ve ilişkinizin sürecinde onun istediği gibi biri olabildin mi? mesela kısıtladığı şeyler varsa bunları uyguladın mı yoksa zıttına mı gittin? bunlara biraz cevap verirsen yorum yapabilirim bu olayla ilgili..Aynen canım ya bu bizim en uzun ayrılığımız ve ben en son onu 2 martta gördüm(( biraz özet gibi olmaz ama anlatıyım sanada canım şimdi biz o gün gayet iyiydik gece aradım onu soğuk davrandı senden ayrılmak istiyorum senden soğudum deyince bende kızdım ve hemen dedimki hadi o zaman bana kararlılığını göster yarın yüzüme karşıda söyle bunu dedim buda hırslandı ertesi gün ilden ilçeye geçtim sabah kalktım süslendim 9 da yanındaydım tam 8 saat durdum yanında bana sarılıyodu ama beni bırakacağını söylüyodu flan bende laflar ettim tabi ogün kötüydü 1-2 gün aramadım ,aklı başına gelsin diye sonra (koklear implant kullanıyorum bu arada ) doktorum beni tedavi için istanbula çağırdı, (oda benim istanbula gitmemi hiç istemezdi) o zaman ayrıydık bende keyfimden gitmedim yaniii , gittim işte orda beni aradı hal hatır sorduk sonra neden aradığımı bilmiyorum kapatıyorum beni arama dedi bende bişi demedim sonra tedavim kötü sonuçlandı morelim bozuktu 5 gün boyunca bunu aramadım... istanbuldan boluya dönerken otobüste beni aradı konuşamadık yolda olduğum için kesiliyodu hep. sonra mesaj atmış bana ben bir başkasıyla görüşüyorum teşekkürler bu mesajıma bile cevap verme demiş bende bana niye bunu diyosunki flan flan konuştuk biraz kötü yine.. eve vardınmı diye mesaj atmış bende evet dedim aradı ben buna 5 yıl sonra duyamıycağımı söyledim nasıl ya inanamadı çok üzüldü flan hattaa hıçkıra hıçkıra ağladık beraber telefonda geceden sabaha kadar konuştuk hadi bana şaka olduğunu söyle bak hiç kızmıycam dedi ben şaka değil ama aslını anlatıyım dedim bu haziranda bi tedavi varmış eğer onda başarılı olursam 5 yıl sonra duyabilirmişim he olumsuz olursa gerileyip duyamazmışım dedim buda hemen demeye başladı sen çakalsın sana hiç inanmıyorum artık affetmiycem seni hataların çok birikti flan flan çok üzüldüm sık sık aradım ondan sonra hatta barışalım barışalım affet beni dedim ben ama o asla dedi sonra dün telde konuşuyoduk (beni arıyodu yarım saatte bir ) özledim dedi ama farklı bi şekilde dedi yani hemen cinsellikle alakalı olduğunu anladım saçmalama dedim sende başkasıyla asla yapmam dedi yapma zatn kendin karşıla saçmalıyosun dedin tersledim kapadım yüzüne . bi daha sesli konuşmadık dün gecede mesaj atmış 3te beni birdaha arama güneş diye .. 2dk sonradaa efendim canımmm yazmışş .. beni kızdırmak için yapıyor bunları ben o mesajlarada cevap vermedim he bide dün ben bunu aradım bugün akşam senin için ilçeye gelicem dedim sesi yumuşadı yazıhaneye gittim otobüs saatini yanlış biliyomuşumdu gidemedim o arada mesaj atmıştı otobüse bindinmi diye bende durumu anlattım umrumda değilsin zaten gelme boşuna senin yanına glmiycem ben dedi . eve geldim aradı beni başka bi yerden gelemezmisin diye malesef dedim çok uğraştım olmadı ama yarın gelcem dedim (bu sabah 7de bincektim ama vazgeçtim benim değerimi anlasın diye ) sabah gitmedim ne ondan mesaj geldi .... kusuruma bakmayın biraz uzun olmuşş
canım bir kaç sorum olacak.. ne zamandır birliktesiniz erkek arkadaşınla? ve normalde sana karşı tavırları nasıldı çok ilgili bir sevgilimi yoksa rahat tiplerden mi? ve ilişkinizin sürecinde onun istediği gibi biri olabildin mi? mesela kısıtladığı şeyler varsa bunları uyguladın mı yoksa zıttına mı gittin? bunlara biraz cevap verirsen yorum yapabilirim bu olayla ilgili..
Hoşgeldin canim :) az kalmış sizin şafak :)merhabalar, ben bayadır bu topiği takip ediyordum. yazasım geldi artık :) beni de alın aranızaaa :))) erkek arkadaşım ankarada asker, şafağımız 84
:))) sonradan farketmiştir ben bilmiyorum onu eski sevgilinin adını hiçbirşeyiisini :))))Selam kizlar nasılsınızz ay benimkinin eski sevgilisi beni eklemiş şaşırdım baya sonrada engellemis
Ben biliyorum:))) sonradan farketmiştir ben bilmiyorum onu eski sevgilinin adını hiçbirşeyiisini :))))
hiç geçmişini kurcalamadım sordum geçiştirdi boşver zaten hatırlamıyorum bile dedi :))) amaan dedim geçmiş geçmişte kalır dedimBen biliyorum
Iyi yapmışsınhiç geçmişini kurcalamadım sordum geçiştirdi boşver zaten hatırlamıyorum bile dedi :))) amaan dedim geçmiş geçmişte kalır dedim
Iyi yapmışsın
hmm anladım canım, ya çok afedersin ama bu çocuk neyin kafasını yaşıyor bu tavırlar nedir.. ben hiç samimi bulmadım açıkçası sevse de sevmese de yani net bir karar olsun ve arkasında dursun fikrinin. çocuk oyuncağı değil bu.. ki askerlik süreci hiç kolay değil bu sorunları aşmadan asker beklemeye hiç kalkışma kuzum.. bir de aklıma sen farketmeden sinirlendirmiş olabilir misin de bu sana böyle yapıyor sanki bana öyle geldi. hatta tamamen hırs gibi değişik bir olay.. gitmeden muhakkak ve muhakkak halledilmesi gereken bir olay. çünkü askerdeyken illa ki dönüş yapacaktır ama sen bunun samimiyetine ne kadar güvenebileceksin ki? dalga geçmediğini nerden bileceksin? önünüzde 8-9 gün var akışına bırak kokusu yakında çıkar. ama asla ve asla kendini ona bağlama tek erkek o değil sonuçta.. ve insan asla yanlış hissetmez onu en iyi sen tanıyorsun diye düşünüyorum. burda anlatmak istememiş olabilirsin atladığın bir detay olabilir Allah ve sen bilirsin en iyi senin içini.. evet daha gençsin ama duygularına yenilme mantığın ve duygularının kesiştiği ortak bir nokta bul canım.. ve gitmeden önceki bu süreçte biraz kendini çekmenden yanayım onu izle biraz da tavırları ne olacak.. hakkınızda hayırlısı olsun.. hiçbir şey senden önemli değil. önce kendini düşün..1,5 yıldır beraberiz, benimle çok ilgilenirdi , çok destek de oluyordu bana.. ben öncede az makyaj yapardım ama o benim dışarda yapmamı istemedi yapmadım tamam sadece bana süslen dedi kıskanıyodu öyle, çok kısıtladığı şey yoktu zıttınada gitmedim birbirimizle anlaşıyoduk yani onun ailesiyle bile tanışmıştım
onu ne görebiliyorum ne onun ne yaptığı hakkında haber alabiliyorumhmm anladım canım, ya çok afedersin ama bu çocuk neyin kafasını yaşıyor bu tavırlar nedir.. ben hiç samimi bulmadım açıkçası sevse de sevmese de yani net bir karar olsun ve arkasında dursun fikrinin. çocuk oyuncağı değil bu.. ki askerlik süreci hiç kolay değil bu sorunları aşmadan asker beklemeye hiç kalkışma kuzum.. bir de aklıma sen farketmeden sinirlendirmiş olabilir misin de bu sana böyle yapıyor sanki bana öyle geldi. hatta tamamen hırs gibi değişik bir olay.. gitmeden muhakkak ve muhakkak halledilmesi gereken bir olay. çünkü askerdeyken illa ki dönüş yapacaktır ama sen bunun samimiyetine ne kadar güvenebileceksin ki? dalga geçmediğini nerden bileceksin? önünüzde 8-9 gün var akışına bırak kokusu yakında çıkar. ama asla ve asla kendini ona bağlama tek erkek o değil sonuçta.. ve insan asla yanlış hissetmez onu en iyi sen tanıyorsun diye düşünüyorum. burda anlatmak istememiş olabilirsin atladığın bir detay olabilir Allah ve sen bilirsin en iyi senin içini.. evet daha gençsin ama duygularına yenilme mantığın ve duygularının kesiştiği ortak bir nokta bul canım.. ve gitmeden önceki bu süreçte biraz kendini çekmenden yanayım onu izle biraz da tavırları ne olacak.. hakkınızda hayırlısı olsun.. hiçbir şey senden önemli değil. önce kendini düşün..
neden beklemek zorundasın ki kuzum? güven olmadan beklenir mi? ki şuan sınav gibi bir durum var bu her şeyden önemli lütfen kendini toparlamaya çalış. bırak o anlasın hatasını düşünme bu kadar.. yakında çıkar kokusu..onu ne görebiliyorum ne onun ne yaptığı hakkında haber alabiliyorumaskere gitmeden bende barışmak istiyorum ama bi hatasını anlasa ne yapabilirim ki bunları halletmek için?? ben zaten onu aramıyorum mesajda atmıyorum, bu pazar günü ygsye giricem bide, bu aralar çok dengesiz bi lafının arkasında durmuyor anlamadım yani. ama ben onu askerdeyken bekliycem beklemiycemde ne yapıyım
ben ona güveniyodumneden beklemek zorundasın ki kuzum? güven olmadan beklenir mi? ki şuan sınav gibi bir durum var bu her şeyden önemli lütfen kendini toparlamaya çalış. bırak o anlasın hatasını düşünme bu kadar.. yakında çıkar kokusu..
canım şuan hala güveniyor musun? yalvarmasın eşeğe altın semer vursan yine eşek kaba bir tabir ama aklıma daha kibarı gelmedi kusura bakma.. önemli olan senin mutluluğunnnben ona güveniyodumAllah pişman olsun yalvarsın bana zaten çok özledim onunla eski günlerimi of bi hüzün geldi yine bana
Hepimiz aynı şeyi söylüyoruz canım,çek kendini o gelsin sana gelmiyosa da yapıcak bir şey yok evet kimse ilişkisinin bitmesini istemez ve yaşın daha küçük yanii neler olucak bilemezsin hakkında hayırlısı olur inşallah dua et bol bol. Ve onsuz yapamam deme yapılıyo bi şekilde çare var ölüme çare yoktur ancak ve ancak. Böyle diyoruz evet bize kolay geliyo olabilir ama hepimix bu zorlu süreçlerden geçtik ya da hâla geçiyoruz kimimiz. Dün de dedm senn şuan düşünmen gereken erkek arkdşn değil de sınavın ...onu ne görebiliyorum ne onun ne yaptığı hakkında haber alabiliyorumaskere gitmeden bende barışmak istiyorum ama bi hatasını anlasa ne yapabilirim ki bunları halletmek için?? ben zaten onu aramıyorum mesajda atmıyorum, bu pazar günü ygsye giricem bide, bu aralar çok dengesiz bi lafının arkasında durmuyor anlamadım yani. ama ben onu askerdeyken bekliycem beklemiycemde ne yapıyım
Hepimiz aynı şeyi söylüyoruz canım,çek kendini o gelsin sana gelmiyosa da yapıcak bir şey yok evet kimse ilişkisinin bitmesini istemez ve yaşın daha küçük yanii neler olucak bilemezsin hakkında hayırlısı olur inşallah dua et bol bol. Ve onsuz yapamam deme yapılıyo bi şekilde çare var ölüme çare yoktur ancak ve ancak. Böyle diyoruz evet bize kolay geliyo olabilir ama hepimix bu zorlu süreçlerden geçtik ya da hâla geçiyoruz kimimiz. Dün de dedm senn şuan düşünmen gereken erkek arkdşn değil de sınavın ...
Ya tabiki güzel günler olmuştur ama güzel günler oldu diyede yalvarıp yakarma sakın çünkü hataya düşersin emin ol bundanben zaten kendimi çektimbana geleceğini inanıyorum hepte dua ediyorum bakalım canım hayırlısı neyse o olsun diyorum zaten... aramızda çok güzel şeyler yaşadık çok ağrıma gidiyor işte sınavıda düşünüyorum çalışmaları bitirdim ..bundan sonra çalışsam neye yarar kaç gün kalmış yani.
canım şuan hala güveniyor musun? yalvarmasın eşeğe altın semer vursan yine eşek kaba bir tabir ama aklıma daha kibarı gelmedi kusura bakma.. önemli olan senin mutluluğunnn
yok aslaa yalvarmıycam bundan sonra kendini bulunmaz hint kumaşı gibi sandı. ben kendimi çektim o bi farkına varsın vazgeçilmez olmadığını görsün gelirdir belki bana yaYa tabiki güzel günler olmuştur ama güzel günler oldu diyede yalvarıp yakarma sakın çünkü hataya düşersin emin ol bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?