2014 Yarenleri! :)

yok aslaa yalvarmıycam bundan sonra kendini bulunmaz hint kumaşı gibi sandı. ben kendimi çektim o bi farkına varsın vazgeçilmez olmadığını görsün gelirdir belki bana ya
Canım bir de demişsin o yalvarsın gelsin yumuşarım fln diye,pek bi hayal alemi o be yavrum :) bin erkekte bir tanesi öyle deli divane yalvarırrr yok mudur öyle erkek vardır ama kuzum öyle çılgınlar gibi yaşvarıcak adam bence bu kdr da kırmaz acı ama gerçek canım benim

hani tekrar gerip dönüp pişman olup özür dilemezmii

hani tekrar gerip dönüp pişman olup özür dilemezmii
Aklı başına gelirse pişman olur tabi bilemem tanımıyorum etmiyorum snçta sen daha iyi tanırsın ama bence anlattığın kadarıyla pişman olsa bile güneeeeşşş yalvarırım benii affett köpeğinn olayım demez yani anlattığın kadryla anladığm. Canım özel olucak biraz ama bişeyler mi yaşadınız da böyle bklemek zorundayım beklemicem de napıcam fln diyosun? Yanlş anlama bni lütfen

askerde adam olduğunda der belki bi umutt Allahıımmm ...birşey yaşadık yani 1,5 senede .. ben 1 haftadır ne yapacağımı bilemiyorum bırak gitsin önünde uzun bi ömür var o gelirse gelir diyorum ama bi yandanda çok seviyorumm kıyamıyorum ilişkimize çok güzel hayallerimiz vardı ve çok saçma bi ayrılık bu ikimizde seviyoruz ama anlamadım niye böyleyiz

Sen erkek arkdşnı daha iyi tanırsın. Bir şey yaşadık derken inşallah ileriye dönük pişman olunacak şeyler değildir canım. Bazen Allah hayırlısını böyle gösterirmişşş sen de hayırlısını iste nolcaksa olsun

yok öyle yanlış anlamayın bana ulaşmadı bekaretim bozulmadı Hayırlısı neyse o olsun Allahım.. o beni seviyor ya gelir kızlar burda zaten haberleri veririm size ..

yok öyle yanlış anlamayın bana ulaşmadı bekaretim bozulmadı Hayırlısı neyse o olsun Allahım.. o beni seviyor ya gelir kızlar burda zaten haberleri veririm size ..
bu arada canım biraz da sen kendinsen bahsetsen bende seni tanıma isterim bu arada ben facemi açıyımmıki o da görür flan yok ya açmıyım beni merak etsin

bu arada canım biraz da sen kendinsen bahsetsen bende seni tanıma isterim bu arada ben facemi açıyımmıki o da görür flan yok ya açmıyım beni merak etsin
İnşallah hakkında hayırlısı olur :) bahsedeym mrk ediyosun normal olrk :) 21 yaşındaym öğrencym 5 yıldır brlkteyiz sevdicekle. Askerden gelince adımlar atılsın istiyoruz bakalım :)

İnşallah hakkında hayırlısı olur :) bahsedeym mrk ediyosun normal olrk :) 21 yaşındaym öğrencym 5 yıldır brlkteyiz sevdicekle. Askerden gelince adımlar atılsın istiyoruz bakalım :)
Atın tabi ne güzel ya seneye bi düğün olur he :))))) nerede yaşıyosun sen canım ? bide bu faceyi ben açıyımmı canım açmıyımmı yoksa

ben ona güveniyodum Allah pişman olsun yalvarsın bana zaten çok özledim onunla eski günlerimi of bi hüzün geldi yine bana
Cnm herkes aynı düşünce de kendini geri çek yani ne kadar.kuş olsada byle bi dengesizlik yapmak zorunda değil ALLAH a büyük konuşmaym da bana dicek msj atma gorustgm var bdaha msjmn m sini görmez benden değerli önemli olamaz. Ki bni üzme ye de hakkı olamaz bu bakımdan düşün mantıklı kararlar ver

çok haklısın canım ya işte bana bunları dediği için bi gün pişman olurda görür diyim. Askerdeyken neler çekicek orda aklı elbette başına gelir benide göremiycek yanında istediği gibi bulamayınca anlıycak neyse canım ben bu faceyi açsammıki yada açmayıpta hiçbiyerden gözükmiyimmi

Aynen tatlım ben açma derim cnku dayanamayıp yazarsın belki gözüme hic daha iyi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…