- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Canım bir de demişsin o yalvarsın gelsin yumuşarım fln diye,pek bi hayal alemi o be yavrum :) bin erkekte bir tanesi öyle deli divane yalvarırrr yok mudur öyle erkek vardır ama kuzum öyle çılgınlar gibi yaşvarıcak adam bence bu kdr da kırmazyok aslaa yalvarmıycam bundan sonra kendini bulunmaz hint kumaşı gibi sandı. ben kendimi çektim o bi farkına varsın vazgeçilmez olmadığını görsün gelirdir belki bana ya
hani tekrar gerip dönüp pişman olup özür dilemezmiiCanım bir de demişsin o yalvarsın gelsin yumuşarım fln diye,pek bi hayal alemi o be yavrum :) bin erkekte bir tanesi öyle deli divane yalvarırrr yok mudur öyle erkek vardır ama kuzum öyle çılgınlar gibi yaşvarıcak adam bence bu kdr da kırmazacı ama gerçek canım benim
Aklı başına gelirse pişman olur tabi bilemem tanımıyorum etmiyorum snçta sen daha iyi tanırsın ama bence anlattığın kadarıyla pişman olsa bile güneeeeşşş yalvarırım benii affett köpeğinn olayım demez yani anlattığın kadryla anladığm. Canım özel olucak biraz ama bişeyler mi yaşadınız da böyle bklemek zorundayım beklemicem de napıcam fln diyosun? Yanlş anlama bni lütfenhani tekrar gerip dönüp pişman olup özür dilemezmii
askerde adam olduğunda der belki bi umutt Allahıımmm ...birşey yaşadık yani 1,5 senede .. ben 1 haftadır ne yapacağımı bilemiyorum bırak gitsin önünde uzun bi ömür var o gelirse gelir diyorum ama bi yandanda çok seviyorumm kıyamıyorum ilişkimize çok güzel hayallerimiz vardı ve çok saçma bi ayrılık bu ikimizde seviyoruz ama anlamadım niye böyleyizAklı başına gelirse pişman olur tabi bilemem tanımıyorum etmiyorum snçta sen daha iyi tanırsın ama bence anlattığın kadarıyla pişman olsa bile güneeeeşşş yalvarırım benii affett köpeğinn olayım demez yani anlattığın kadryla anladığm. Canım özel olucak biraz ama bişeyler mi yaşadınız da böyle bklemek zorundayım beklemicem de napıcam fln diyosun? Yanlş anlama bni lütfen
Sen erkek arkdşnı daha iyi tanırsın. Bir şey yaşadık derken inşallah ileriye dönük pişman olunacak şeyler değildir canım. Bazen Allah hayırlısını böyle gösterirmişşş sen de hayırlısını iste nolcaksa olsunaskerde adam olduğunda der belki bi umutt Allahıımmm ...birşey yaşadık yani 1,5 senede .. ben 1 haftadır ne yapacağımı bilemiyorum bırak gitsin önünde uzun bi ömür var o gelirse gelir diyorum ama bi yandanda çok seviyorumm kıyamıyorum ilişkimize çok güzel hayallerimiz vardı ve çok saçma bi ayrılık bu ikimizde seviyoruz ama anlamadım niye böyleyiz
yok öyle yanlış anlamayın bana ulaşmadı bekaretim bozulmadı Hayırlısı neyse o olsun Allahım.. o beni seviyor ya gelir kızlar burda zaten haberleri veririm size ..Sen erkek arkdşnı daha iyi tanırsın. Bir şey yaşadık derken inşallah ileriye dönük pişman olunacak şeyler değildir canım. Bazen Allah hayırlısını böyle gösterirmişşş sen de hayırlısını iste nolcaksa olsun
bu arada canım biraz da sen kendinsen bahsetsen bende seni tanıma isterimyok öyle yanlış anlamayın bana ulaşmadı bekaretim bozulmadı Hayırlısı neyse o olsun Allahım.. o beni seviyor ya gelir kızlar burda zaten haberleri veririm size ..
Balım benim az kaldı gelmeme yaniniza :) nasılsın şekerimaynen yavrum şafak saymaya devam
kuzum özledim seni yaa ne zaman döneceksin aramıza?
Merba cnm hoş geldn aramza ve az kalms askerinin gelmesine:)merhabalar, ben bayadır bu topiği takip ediyordum. yazasım geldi artık :) beni de alın aranızaaa :))) erkek arkadaşım ankarada asker, şafağımız 84
İnşallah hakkında hayırlısı olur :) bahsedeym mrk ediyosun normal olrk :) 21 yaşındaym öğrencym 5 yıldır brlkteyiz sevdicekle. Askerden gelince adımlar atılsın istiyoruz bakalım :)bu arada canım biraz da sen kendinsen bahsetsen bende seni tanıma isterimbu arada ben facemi açıyımmıki o da görür flan yok ya açmıyım beni merak etsin
Yok artik:)Selam kizlar nasılsınızz ay benimkinin eski sevgilisi beni eklemiş şaşırdım baya sonrada engellemis
Atın tabi ne güzel ya seneye bi düğün olur he :))))) nerede yaşıyosun sen canım ? bide bu faceyi ben açıyımmı canım açmıyımmı yoksaİnşallah hakkında hayırlısı olur :) bahsedeym mrk ediyosun normal olrk :) 21 yaşındaym öğrencym 5 yıldır brlkteyiz sevdicekle. Askerden gelince adımlar atılsın istiyoruz bakalım :)
Cnm herkes aynı düşünce de kendini geri çek yani ne kadar.kuş olsada byle bi dengesizlik yapmak zorunda değil ALLAH a büyük konuşmaym da bana dicek msj atma gorustgm var bdaha msjmn m sini görmez benden değerli önemli olamaz. Ki bni üzme ye de hakkı olamaz bu bakımdan düşün mantıklı kararlar verben ona güveniyodumAllah pişman olsun yalvarsın bana zaten çok özledim onunla eski günlerimi of bi hüzün geldi yine bana
çok haklısın canım ya işte bana bunları dediği için bi gün pişman olurda görür diyim. Askerdeyken neler çekicek orda aklı elbette başına gelir benide göremiycek yanında istediği gibi bulamayınca anlıycak neyse canım ben bu faceyi açsammıki yada açmayıpta hiçbiyerden gözükmiyimmiCnm herkes aynı düşünce de kendini geri çek yani ne kadar.kuş olsada byle bi dengesizlik yapmak zorunda değil ALLAH a büyük konuşmaym da bana dicek msj atma gorustgm var bdaha msjmn m sini görmez benden değerli önemli olamaz. Ki bni üzme ye de hakkı olamaz bu bakımdan düşün mantıklı kararlar ver
hoşgeldin canımda noldu morelinmi bozuk seninBen geldim kızlar
Evet çok sinirliyimhoşgeldin canımda noldu morelinmi bozuk senin
Aynen tatlım ben açma derim cnku dayanamayıp yazarsın belki gözüme hic daha iyi canimçok haklısın canım ya işte bana bunları dediği için bi gün pişman olurda görür diyim. Askerdeyken neler çekicek orda aklı elbette başına gelir benide göremiycek yanında istediği gibi bulamayınca anlıycak neyse canım ben bu faceyi açsammıki yada açmayıpta hiçbiyerden gözükmiyimmi
Hayırdır kuzum Neyin var bn birazdan gelirm sen anlatEvet çok sinirliyim
yok dayanıcam da açmıyım ya gözükmiyim iyice merak etsinAynen tatlım ben açma derim cnku dayanamayıp yazarsın belki gözüme hic daha iyi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?