2014 Yarenleri! :)

Hayırdır kuzum Neyin var bn birazdan gelirm sen anlat
Kuzum atakanin annesinden bahsetmiştim dağıtım izninine geldiğinde bizi ayırmaya çalıştığını falan söylemiştim bende tepki aldım atakan askere gittiğinden beri aramadım dün gece atakanin annesi arama is morali bozuldu demiştim ya sana fatmanur bizi arayıp sormuyor diye laf söylemiş delirdim ya hem beni sevdiğim adamdan ayırmaya çalış hemde sen aramazken ben arayayım çocuğun moralini alt üst etmişler ya

İyi akşamlar beybiiilerr Anca girmeye firsatim oldu. Sevdicek aradı tabii ben soğuk konuştum noldu sakin sakin konuşuyorsun dedi minibusteyim dedim. Birazcık konuştuk gene tribe girdi kapatmam lazım vs vs tabii ben kapattirmadim gecen ki rüya olayını sordum rüya ışte dedi ama hala sesi bir garip sordukca da bagirdi belliydi bir halt oldugu. Haftasonu Çarşıya cikarsam netten rahat rahat konuşuruz dedi ben tabii Meraktan catladim catlicam
usteledim eskiden yaptigin şeyler dedi yok ışte yapma dediklerini yapmam gitme dediginde gitmem göz kalemi sürme diyordu geçenlerde sürdn mu diye srmustu bende arada diyince patladı tabii
bugünde gene aynı mevzuyu acti yok ışte başka şeylerde varmış ama şimdi konusamiyormus
sonra kapatmam lazım didi ben seni seviyorum dedim o demedi
anlayan varsa gene beri gelsin bacuuular

kızzz senın bu erkek arkadasını cozemedm ben :)))))

aaaa olacak şey değil yahuu sakin ol canım senin bi suçun yok askerinde anlar seni merak etme..

İnşallah bakıcaz :) aslında bursadayım ama erzurumda okuyorum :) açma bence
anladım canım bende senin gibi bolunun bi ilçesinde oturuyorum ama mecbur okul için boludayım hiçte sevmiyorum burayı neyse tamam canım ben açmıyım faceyi :)

beni arıyooooooooooooooo kızlar ne diyimm
kızlar aradı bu napıyosun dedi ben de oturuyorum dedi sen geldinmi ilçeye dedi yo gelmedim dedim süper o zaman dedi . niye beni aradınki dedim bu son aramam merak etme ama sen beni sakın arama ailemede bulaşma benide arama dedi yalvarıyosun bide Allahım dedim ağzından kaçırdı görüşürüz dedii :))))))))))

Zaman gösterecek artık bakalim
aynen canım zamana bırak sen... bende gene fena oldum yahu.. beni aradı şimdi
napıyosun dedi ben de oturuyorum dedi sen geldinmi ilçeye dedi yo gelmedim dedim süper o zaman dedi . niye beni aradınki dedim bu son aramam merak etme ama sen beni sakın arama ailemede bulaşma benide arama dedi yalvarıyosun bide Allahım dedim ağzından kaçırdı görüşürüz dedii biraz suratıma kapadı gibi birşey oldu bende aradım onu suratıma kapatma diycektim ama meşgule attı sonra şimdi mesaj atmış diyeceğimi dedim lütfen yazmış bişi yazıyımmı yazmıyımmı

Beniiii beniiiii anonimini
oo hele anonimimi varyaaa ufff :) sevmem mi kuzumuu cok seviyorum cokk

canim valla duygulandirdin beni, sizin gonlunuz okadar guzel ki asil siz hak ediyosunuz herseyin en guzelini canlarim benimmmm :) ilk once benim gitmem zor kusum bizim daha cok yolumuz var, ben sira mi savdim :) bakalim ilk kim gidecek bizden kiz simdi dusununce ne guzel olur hepinizin dugunlerini gormek konusmak :)

Bende seni çooook seviyorum bebeğim benimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…