Kuzum atakanin annesinden bahsetmiştim dağıtım izninine geldiğinde bizi ayırmaya çalıştığını falan söylemiştim bende tepki aldım atakan askere gittiğinden beri aramadım dün gece atakanin annesi arama is morali bozuldu demiştim ya sana fatmanur bizi arayıp sormuyor diye laf söylemiş delirdim ya hem beni sevdiğim adamdan ayırmaya çalış hemde sen aramazken ben arayayım çocuğun moralini alt üst etmişler yaHayırdır kuzum Neyin var bn birazdan gelirm sen anlat
Anlattım tatlımnoldu canım niye sinirlisinkii ?
İnşallah bakıcaz :) aslında bursadayım ama erzurumda okuyorum :) açma benceAtın tabi ne güzel ya seneye bi düğün olur he :))))) nerede yaşıyosun sen canım ? bide bu faceyi ben açıyımmı canım açmıyımmı yoksa
İyi akşamlar beybiiilerr Anca girmeye firsatim oldu. Sevdicek aradı tabii ben soğuk konuştum noldu sakin sakin konuşuyorsun dedi minibusteyim dedim. Birazcık konuştuk gene tribe girdi kapatmam lazım vs vs tabii ben kapattirmadim gecen ki rüya olayını sordum rüya ışte dedi ama hala sesi bir garip sordukca da bagirdi belliydi bir halt oldugu. Haftasonu Çarşıya cikarsam netten rahat rahat konuşuruz dedi ben tabii Meraktan catladim catlicam
usteledim eskiden yaptigin şeyler dedi yok ışte yapma dediklerini yapmam gitme dediginde gitmem göz kalemi sürme diyordu geçenlerde sürdn mu diye srmustu bende arada diyince patladı tabii
bugünde gene aynı mevzuyu acti yok ışte başka şeylerde varmış ama şimdi konusamiyormus
sonra kapatmam lazım didi ben seni seviyorum dedim o demedi
anlayan varsa gene beri gelsin bacuuular
aaaa olacak şey değil yahuuKuzum atakanin annesinden bahsetmiştim dağıtım izninine geldiğinde bizi ayırmaya çalıştığını falan söylemiştim bende tepki aldım atakan askere gittiğinden beri aramadım dün gece atakanin annesi arama is morali bozuldu demiştim ya sana fatmanur bizi arayıp sormuyor diye laf söylemiş delirdim ya hem beni sevdiğim adamdan ayırmaya çalış hemde sen aramazken ben arayayım çocuğun moralini alt üst etmişler ya
Hic sorma kiz yakalandı demekki orofilimize bakıyor diger eski sevgilisi de engellemis kafayi benimkiyle bozmuslarYok artik:)
Yok canım atakandan yana sıkıntım yok benim şükür ama sinirden deliriyorumaaaa olacak şey değil yahuusakin ol canım senin bi suçun yok askerinde anlar seni merak etme..
anladım canım bende senin gibi bolunun bi ilçesinde oturuyorum ama mecbur okul için boludayım hiçte sevmiyorum burayı neyse tamam canım ben açmıyım faceyi :)İnşallah bakıcaz :) aslında bursadayım ama erzurumda okuyorum :) açma bence
kızzz senın bu erkek arkadasını cozemedm ben :)))))
en önemliside o canım .annesinin sizin aranızı bozmasına izin verme saygılı ve mesafeli ol haklıyken haksız olma yani..Yok canım atakandan yana sıkıntım yok benim şükür ama sinirden deliriyorum
Sabır sabır.nereye kadar bakalimen önemliside o canım .annesinin sizin aranızı bozmasına izin verme saygılı ve mesafeli ol haklıyken haksız olma yani..
kızlar aradı bu napıyosun dedi ben de oturuyorum dedi sen geldinmi ilçeye dedi yo gelmedim dedim süper o zaman dedi . niye beni aradınki dedim bu son aramam merak etme ama sen beni sakın arama ailemede bulaşma benide arama dedi yalvarıyosun bide Allahım dedim ağzından kaçırdı görüşürüz dedii :))))))))))beni arıyooooooooooooooo kızlar ne diyimm
canım, askerin için sabretmelisin evlendiğinizdede sorun olmasın ki sonradan Allah korusun aranız bozulur annesiyle aranı bozma derim benSabır sabır.nereye kadar bakalim
Zaman gösterecek artık bakalimcanım, askerin için sabretmelisin evlendiğinizdede sorun olmasın ki sonradan Allah korusun aranız bozulur annesiyle aranı bozma derim ben
aynen canım zamana bırak sen... bende gene fena oldum yahu.. beni aradı şimdiZaman gösterecek artık bakalim
oo hele anonimimi varyaaa ufff :) sevmem mi kuzumuu cok seviyorum cokkBeniiii beniiiii anonimini
canim valla duygulandirdin beni, sizin gonlunuz okadar guzel ki asil siz hak ediyosunuz herseyin en guzelini canlarim benimmmm :) ilk once benim gitmem zor kusum bizim daha cok yolumuz var, ben sira mi savdim :) bakalim ilk kim gidecek bizden kiz simdi dusununce ne guzel olur hepinizin dugunlerini gormek konusmak :)Bebeğim benim ya sizde oylesiniz benim için arkadaslarma danışma bile anlatmam alamazlar ama six bambaşkasiniz demetim ki doğrular bunlar kuzum sırf motive etmek.için demiyorum cidden sen herseyin en iyisini layıksın tatlım bnm ksmet olursa dugunuzmn günlerini sayarız gelinliklerimizi paylasiriz ay heycan yaptm şimdiden valla :) hayırlısıyla o günler tez zamanda gelmesi dilegiyle tatlm ama ilk seni gonderecez. Kısmetse bze daha çok var:) hayırlısıyla hep mutlu olursunuz balım benim:)
Bende seni çooook seviyorum bebeğim benimmmmmmmoo hele anonimimi varyaaa ufff :) sevmem mi kuzumuu cok seviyorum cokk
canim valla duygulandirdin beni, sizin gonlunuz okadar guzel ki asil siz hak ediyosunuz herseyin en guzelini canlarim benimmmm :) ilk once benim gitmem zor kusum bizim daha cok yolumuz var, ben sira mi savdim :) bakalim ilk kim gidecek bizden kiz simdi dusununce ne guzel olur hepinizin dugunlerini gormek konusmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?