- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Allaha emanet ol ,yolun açık olsun yaz geç yavrum. Üsteleme artık sessizliği tatmasina izin ver zaten seviyorsa askerde kesin döner merak etmeaynen canım zamana bırak sen... bende gene fena oldum yahu.. beni aradı şimdi
napıyosun dedi ben de oturuyorum dedi sen geldinmi ilçeye dedi yo gelmedim dedim süper o zaman dedi . niye beni aradınki dedim bu son aramam merak etme ama sen beni sakın arama ailemede bulaşma benide arama dedi yalvarıyosun bide Allahım dedim ağzından kaçırdı görüşürüz dedii biraz suratıma kapadı gibi birşey oldu bende aradım onu suratıma kapatma diycektim ama meşgule attı sonra şimdi mesaj atmış diyeceğimi dedim lütfen yazmış bişi yazıyımmı yazmıyımmı
Allaha emanet ol ,yolun açık olsun demem biraz koyar ya askerde sevdiği için dönerdir döner ya tamam canım öyle yazıyım yaniAllaha emanet ol ,yolun açık olsun yaz geç yavrum. Üsteleme artık sessizliği tatmasina izin ver zaten seviyorsa askerde kesin döner merak etme
beni unutmazdır o ya hani sessiz bırakıp falan...Allaha emanet ol ,yolun açık olsun demem biraz koyar ya askerde sevdiği için dönerdir döner ya tamam canım öyle yazıyım yani
Sen aynen dedigimi yaz bakalım tepkisi ne olacak bırak birazda o üzülsünbeni unutmazdır o ya hani sessiz bırakıp falan...
yerim seni :) napiyosun balimmmBende seni çooook seviyorum bebeğim benimmmmmmm
Bakiniyorum güzel yüzlü güzel yürekli arkadaşım benim sen napıyosun ay kanim kkaynadiyerim seni :) napiyosun balimmm
yazdım gitti AllahhSen aynen dedigimi yaz bakalım tepkisi ne olacak bırak birazda o üzülsün
oyyy melegim benimmm :) bende napayim tatli yaptim dizi izliyorum istee :) denizim geliyo tatli yemege sende gel kusuuuum :)Bakiniyorum güzel yüzlü güzel yürekli arkadaşım benim sen napıyosun ay kanim kkaynadi
Ayyyy hasta olcam canimda nasil tatli istiyor anlatamam kuzum ya geliyom hemen nasilda güzel olmuştur simdiiiiiiioyyy melegim benimmm :) bende napayim tatli yaptim dizi izliyorum istee :) denizim geliyo tatli yemege sende gel kusuuuum :)
İyi yapmissin canımyazdım gitti Allahh
ses çıkmadı bakalımmİyi yapmissin canım
benim yeni bitti kuzu valla saldiriyorum oraya buraya :) evde kalan malzemelerden yaptim oyle cokta ahim sahim bise olmadi kiiz :)Ayyyy hasta olcam canimda nasil tatli istiyor anlatamam kuzum ya geliyom hemen nasilda güzel olmuştur simdiiiiiii
Aramadı bi daha canım istima alınacak dedi ve gitti yarın arar artıkses çıkmadı bakalımm:)))) seninki moreli düzeldimi canım
Olsuuuuuun güzeldir eminim mütevazı olma kizzzbenim yeni bitti kuzu valla saldiriyorum oraya buraya :) evde kalan malzemelerden yaptim oyle cokta ahim sahim bise olmadi kiiz :)
geçer buda canım olur böyle şeyler yarın arar elbet .. hem yarına kadarda geçer üzüntüsü sesini duyunca dahada iyi oluurrAramadı bi daha canım istima alınacak dedi ve gitti yarın arar artık
Öyle zaten tatlım o iyi şuan zaten biraz morali bozulmuş d orda keyfi daha çok yerinde :)geçer buda canım olur böyle şeyler yarın arar elbet .. hem yarına kadarda geçer üzüntüsü sesini duyunca dahada iyi oluurr
keyfi nasıl yerinde kız :))Öyle zaten tatlım o iyi şuan zaten biraz morali bozulmuş d orda keyfi daha çok yerinde :)
Evde olunca annesiyle tartışıyor askerdeyken daha rahat vallakeyfi nasıl yerinde kız :))
Anladım canım askerden dönünce zaten iş bulur işe girer pek evde olmaz yani sonra hayırlısıyla sizin hazırlıklar başlar :)Evde olunca annesiyle tartışıyor askerdeyken daha rahat valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?