2014 Yarenleri! :)

Anladım canım askerden dönünce zaten iş bulur işe girer pek evde olmaz yani sonra hayırlısıyla sizin hazırlıklar başlar :)
Allah izin verirse seneye yaza düğün düşünüyoruz da bakalım askerlik 9 aya düşerse çok iyi olacak düzenini kurar yavaş yavaş

Allah izin verirse seneye yaza düğün düşünüyoruz da bakalım askerlik 9 aya düşerse çok iyi olacak düzenini kurar yavaş yavaş
E tabi canım bu 9 aya düşme meselesini ben pek bilmiyorum mecliste konuşuyormu yani bu ?

evet gördüm canım da erkek arkadaşımın bilgilerini yazıcam dimi cevap olarak ?
Tatlım kendi bilgilerini dolduruyorsun ilk girdiğinde konu diyor güncel konulara giriyorsun oradan konuları seçiyorsun o eri ye tikliyorsun kendi bilgilerini dolduruyorsun sonra ise askerliğin düşmesini istediğini belirtiyorsun

evet gördüm canım da erkek arkadaşımın bilgilerini yazıcam dimi cevap olarak ?
canım bu cevap yazmış Allah emanet ol yolun açık olsun diye yazdıydım ya ona, demişki , sağol herşey için ... bu cevap nedir şimdi off

İyi akşamlar kızlarr :)
facemdeki diğer mesajlar bölümü epey dolmuş 5 yıldır haberim yokmuş hepsini sileyim dedim parmaklarımı hissetmiyorum toptan silme yokmuş tek tek uğraştım beynim bulandı
sizler npıyonuz ne var ne gog

dediki mesaj yazdıklarını duymak istiyorum ,bende yazdıklarımı duymak istiyosun öyle illa duyman gerekicek bide öylemi dedim evet ya göremiyorum da bide sesinden duyuyım dedim bende Allah emanet ol yolun açık olsun dedim sağol sağoll sağoll dedi ben mesaj atsamda arasamda bana cevap verme dedi benden çok uzak dur çok uzak dedi iyi geceler dedim sağol sanada dedi kapadık sanırım pişman olup benim ona yalvarmamı bekledi birşeyler ima edermiş gibi konuştu çünkü

O umursamıyorsa sende umursama atma mesaj de tepkini koy
beni aradı şimdi dediki mesaj yazdıklarını duymak istiyorum ,bende yazdıklarımı duymak istiyosun öyle illa duyman gerekicek bide öylemi dedim evet ya göremiyorum da bide sesinden duyuyım dedim bende Allah emanet ol yolun açık olsun dedim sağol sağoll sağoll dedi ben mesaj atsamda arasamda bana cevap verme dedi benden çok uzak dur çok uzak dedi iyi geceler dedim sağol sanada dedi kapadık sanırım pişman olup benim ona yalvarmamı bekledi birşeyler ima edermiş gibi konuştu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…