- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Allah izin verirse seneye yaza düğün düşünüyoruz da bakalım askerlik 9 aya düşerse çok iyi olacak düzenini kurar yavaş yavaşAnladım canım askerden dönünce zaten iş bulur işe girer pek evde olmaz yani sonra hayırlısıyla sizin hazırlıklar başlar :)
E tabi canım bu 9 aya düşme meselesini ben pek bilmiyorum mecliste konuşuyormu yani bu ?Allah izin verirse seneye yaza düğün düşünüyoruz da bakalım askerlik 9 aya düşerse çok iyi olacak düzenini kurar yavaş yavaş
Mayısta belli olacak canım ama herkes akim.e adresine başvuruyor düşsün diye mesaj atıyor bende attım geri dönüş bekliyorum bakalimE tabi canım bu 9 aya düşme meselesini ben pek bilmiyorum mecliste konuşuyormu yani bu ?
akim.e adresinemi düşsün diye mesajmı atıcaz anladım canımMayısta belli olacak canım ama herkes akim.e adresine başvuruyor düşsün diye mesaj atıyor bende attım geri dönüş bekliyorum bakalim
Öneride bulunacaksın canım ak partinin resmi sayfasiakim.e adresinemi düşsün diye mesajmı atıcaz anladım canım
evet gördüm canım da erkek arkadaşımın bilgilerini yazıcam dimi cevap olarak ?Öneride bulunacaksın canım ak partinin resmi sayfasi
Tatlım kendi bilgilerini dolduruyorsun ilk girdiğinde konu diyor güncel konulara giriyorsun oradan konuları seçiyorsun o eri ye tikliyorsun kendi bilgilerini dolduruyorsun sonra ise askerliğin düşmesini istediğini belirtiyorsunevet gördüm canım da erkek arkadaşımın bilgilerini yazıcam dimi cevap olarak ?
canım bu cevap yazmış Allah emanet ol yolun açık olsun diye yazdıydım ya ona, demişki , sağol herşey için ... bu cevap nedir şimdi offevet gördüm canım da erkek arkadaşımın bilgilerini yazıcam dimi cevap olarak ?
O umursamıyorsa sende umursama atma mesaj de tepkini koycanım bu cevap yazmış Allah emanet ol yolun açık olsun diye yazdıydım ya ona, demişki , sağol herşey için ... bu cevap nedir şimdi off
mesaj atmıyımmı yani şimdi.. anlamadımO umursamıyorsa sende umursama atma mesaj de tepkini koy
arıyooomesaj atmıyımmı yani şimdi.. anlamadım
dediki mesaj yazdıklarını duymak istiyorum ,bende yazdıklarımı duymak istiyosun öyle illa duyman gerekicek bide öylemi dedim evet ya göremiyorum da bide sesinden duyuyım dedim bende Allah emanet ol yolun açık olsun dedim sağol sağoll sağoll dedi ben mesaj atsamda arasamda bana cevap verme dedi benden çok uzak dur çok uzak dedi iyi geceler dedim sağol sanada dedi kapadık sanırım pişman olup benim ona yalvarmamı bekledi birşeyler ima edermiş gibi konuştu çünküarıyooo
beni aradı şimdi dediki mesaj yazdıklarını duymak istiyorum ,bende yazdıklarımı duymak istiyosun öyle illa duyman gerekicek bide öylemi dedim evet ya göremiyorum da bide sesinden duyuyım dedim bende Allah emanet ol yolun açık olsun dedim sağol sağoll sağoll dedi ben mesaj atsamda arasamda bana cevap verme dedi benden çok uzak dur çok uzak dedi iyi geceler dedim sağol sanada dedi kapadık sanırım pişman olup benim ona yalvarmamı bekledi birşeyler ima edermiş gibi konuştu çünküO umursamıyorsa sende umursama atma mesaj de tepkini koy
bu akşam üzgünüz gibigece kuşlarıı nasılsınızz
noldu kuzummmbu akşam üzgünüz gibi
benimkiyle aramız düzelmedi bi türlünoldu kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?