- 27 Ocak 2015
- 579
- 61
- 38
- 31
inşallah düşer ya canım bu heryerde geçerli dimiKızlar benimkinin bölük astsubay'ı askerlik 9 ay'a düşecek demiş umutlandım yaa keşke düşse
Kızlar benimkinin bölük astsubay'ı askerlik 9 ay'a düşecek demiş umutlandım yaa keşke düşse
Evet canım heryer için geçerli. Bölük astsubay'ı dediğine göre ben biraz inandım keşke düşseinşallah düşer ya canım bu heryerde geçerli dimi
Nasılsın kuzum askerin nasıloff keşkeeee
Kuzummmmm :)Canimmm
dua edelim bol boll....Evet canım heryer için geçerli. Bölük astsubay'ı dediğine göre ben biraz inandım keşke düşse
Nasılsın kuzum askerin nasıl
Kuzum ni sakin ol dur bakalım aramadimi halaŞimdi kardeşine sordum onu dün aramış pazartesi salı görüştün mü dedim hayır dedi. Yani beni özellikle aramıyor belli oldu devam etsin böyle ohh süper gerizekalı ya ben onun için çabalıyayım o kadar özenle kargo yolladım ondan sonra kendi kendine saçma sapan triplere girdi süper ister arasın ister aramasın umrumda bile değil ne hali varsa görsün.
Çok iyiyiz rahatız bebeğim. Tahmin ettiğimden daha fazla hemde.. Askerin de rahat olacak inşallahİdare eder balım ya hala toplama yerindeler oda sıkıldı bende. bi gitse alışsa yerine sağsalim.
gıcık oluyorum şu askerliğe zaten
siz nasılsınız kuzum
Çok iyiyiz rahatız bebeğim. Tahmin ettiğimden daha fazla hemde.. Askerin de rahat olacak inşallah
canım noldu
Nasılsın güzellikcanım noldu
iyiyim canım benim sen nasılsın nasıl gidiyorNasılsın güzellik
İyi canımm askerlik 9 ay'a düşecek demiş benimkinin bölük astsubay ı umutlandımiyiyim canım benim sen nasılsın nasıl gidiyor
ay bende umutlandım şuanİyi canımm askerlik 9 ay'a düşecek demiş benimkinin bölük astsubay ı umutlandım
Nasıl yani canım eski sevgilisi seni mi ekledi?delircem artık ya kuzeni askerlik fotosunu paylaşmış benimkinin bu beni ekleyen eski sevgiliside yorum yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?