2014 Yarenleri! :)

dayan canım bak çogu gitmiş azı kalmış 2 haneye düşmüşsünüz bundan güzeli varmı derin nefes al sağ sağlım dönecek dua edelim birbirimizede :26:

dualarımız tüm askerlerimizle... ben 4 senedir onunlayım 1yıl ayrı nasıl geçecek diye düşündüm ama size şunu söyliyim bir yıl geçiyor 2 haneye düşünce insan çıldırıyor hele ki izin kullanmadıysa ya savaş çıkarsa diye insan ne yapacağını bilemiyo en zoru 2 haneymiş bunu anladım... ve siz askerinize destek olun onla konuşurken ağlamayın moral verin onların buna ihtiyacı var en çok..

o gittikten sonra telefonda aglamamayı nasıl başardın:84:

o gittikten sonra telefonda aglamamayı nasıl başardın:84:

ne sen sor ne ben anlatayımm manisa merkeze gittti 3 gün sonra aradı sabah uyandırdı iyiyim merak etme dedi ama kendimi zor tuttum 3 dk konuşabildik o yüzden kapatınca ağladım.. ama şimdi şafak yaklaştıkça dha çok ağlıyorum telefonda falan geldiğimde dövcem falan diyerek güldürmeye çalışıyor öküzümmm

Canim aliscaz hepimiz rabbimin izniyle simdi aradi askerim kapattim ama gozyaslarima hakim olamıyorum ama bunlar da gecicek zor ama basaricsz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sevgilim gitmeden sürekli söylüyor bak ben gidince ararım sakın aglama sen aglarsan duramam filan dio söz verdim ama bogazımda birşey var takıldı gitmiyor

alısıcaz canm alısıcaz her gun bı adım yaklasıcaz kavusmaya canlarım zor ewet cok zor yasamayan bılmez ama gun gun ona kavscagmı bılmem benı rahatlatıyo sadece

inşallah canımmm sonunda kavuşmak olsun da gerisi boş sağ salim dönsünler inşallah

Canim aliscaz hepimiz rabbimin izniyle simdi aradi askerim kapattim ama gozyaslarima hakim olamıyorum ama bunlar da gecicek zor ama basaricsz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zaman ilerledikce iyi olur die düşünüyordum ama bak öyle olmuyormuş buradilmen korkuyorum ben

Ben ama belli değil ya 😄tusa mı çalışsam yoksa askeremi gitsem diye düşünüyor 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selaam yarenciklerim,yeni yarenlerimm nasılsınızz bakalım bugün? Askerlerinizi gönderdiniz ,allah tez zaamanda sağ salm kavustursun hepimizi

amin hayatım o duyguyu hatırladım bi tuhaf oldum ya nasılsın bakalım

İyi olmaya çalışıyorum canım benim.. Sen nasılsın :)

iii olmaya çalışmaktayım canım siler nasılsınız sabah teslim oluyor bizimkide yemin töreni için şafak saymaktayım :)

Merhaba Allah kavuştursun hepimizi..

Acemi birlik ne kadar sürüyor kızlar bilginiz var mı? Benim nişanlımda bugün gitti Benide alınsanıza aranıza

Hoşgeldin aramıza Nereye gitti erkek arkadaşın?

sevgilim gitmeden sürekli söylüyor bak ben gidince ararım sakın aglama sen aglarsan duramam filan dio söz verdim ama bogazımda birşey var takıldı gitmiyor

ağlamadan olmaz ki zaten.. bende çok söz verdim ama olmuyo yinede onları üzmemen gerekiyo onlara en iyi morali geleceğinizi hayal etmenizdir geldiğinde şunlar olacak falan diye ben hep öyle yaptım tavsiye ederim

selaam yarenciklerim,yeni yarenlerimm nasılsınızz bakalım bugün? Askerlerinizi gönderdiniz ,allah tez zaamanda sağ salm kavustursun hepimizi

nidaaa gökhana sıkıca sarıldın mı :) hoşgeldin avatarda koymuşsun

ağlamadan olmaz ki zaten.. bende çok söz verdim ama olmuyo yinede onları üzmemen gerekiyo onlara en iyi morali geleceğinizi hayal etmenizdir geldiğinde şunlar olacak falan diye ben hep öyle yaptım tavsiye ederim

gidince gergin oldu mu

ilk günler zor geçecek sonra alışırız heralde ama ilk başka gibi

bazılarına çok basit geliyor ya sinirlerim tepeme geliyor ne var gider gelir ne çok abarttın gibi şeyler duyuyorum gerçektende yaşamayan bilemez

kızlar en zoru ilk hafta... :18: ilk haftadan sonra durumu kabullenmeye başlıyosunuz yavaş yavaş...

bu arada, o "sayılı gün" diyenler, ilk gideceği zaman "amaaan, nasılsa kısa dönem, 6 ay göz açıp kapayana kadar geçer" diyenler hepsine burdaaaan

eveeeet, bak bu konu çokk önemli... çok hassas oluyolar, mümkün olduğunca yansıtmayın onlara lütfeeeen

gerginlik değilde hüzünlü üzgün mutsuz bir hava vardı ama bunların hepsini gelecek hayaller bastırdı binevi hayallerimizi gerçekleştirmek için askere gitti öyle düşünerek avuttuk kendimizi

aynı biz yani bizde hayallere bir adım daha yaklaşmak için böyle bi karar aldık bende şafak ilerledikçe moraller düzelir sanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…