2014 Yarenleri! :)

sizin askeriniz nerede?

hiçte öyle olmuyormuş bu bir hafta nasıl gececek ki allah uzun dönem asker yolu bekleyen arkadaslara daha cok sabır versin inş. gerçekten zormuş ilk kez ayrıldık böyle cok üzgünümmm

aynı biz yani bizde hayallere bir adım daha yaklaşmak için böyle bi karar aldık bende şafak ilerledikçe moraller düzelir sanmıştım

sen ağlamanı sakla canım onun mutluluğu için Allah hepimizin hayallerini gerçekleştirmeyi nasip etsin AMİİİNNNNNNNN ben çıkıyorum artık iyi geceler :)

zaman ilerledikce iyi olur die düşünüyordum ama bak öyle olmuyormuş buradilmen korkuyorum ben
Ben de cok korkuyorum ama elimizden birsey gelmiyor ben öğlen konuştum aksam bekledim aramadi daha aramaz diyodum bitaz once aradi gelen askerleri kaydediyormus icim rahatladı sesini duyum iyi olduğunu biliyim yeter bana hep birlikte asicaz bu günleri
selaam yarenciklerim,yeni yarenlerimm nasılsınızz bakalım bugün? Askerlerinizi gönderdiniz ,allah tez zaamanda sağ salm kavustursun hepimizi
Su an cok iyiyim sevdicegimin sesini duydum ya:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen ağlamanı sakla canım onun mutluluğu için Allah hepimizin hayallerini gerçekleştirmeyi nasip etsin AMİİİNNNNNNNN ben çıkıyorum artık iyi geceler :)

haklısın canım iyi geceler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…