kızlar en zoru ilk hafta... :18: ilk haftadan sonra durumu kabullenmeye başlıyosunuz yavaş yavaş...
bu arada, o "sayılı gün" diyenler, ilk gideceği zaman "amaaan, nasılsa kısa dönem, 6 ay göz açıp kapayana kadar geçer" diyenler hepsine burdaaaan
eveeeet, bak bu konu çokk önemli... çok hassas oluyolar, mümkün olduğunca yansıtmayın onlara lütfeeeen
kızlar en zoru ilk hafta... :18: ilk haftadan sonra durumu kabullenmeye başlıyosunuz yavaş yavaş...
bu arada, o "sayılı gün" diyenler, ilk gideceği zaman "amaaan, nasılsa kısa dönem, 6 ay göz açıp kapayana kadar geçer" diyenler hepsine burdaaaan
eveeeet, bak bu konu çokk önemli... çok hassas oluyolar, mümkün olduğunca yansıtmayın onlara lütfeeeen
İyi olmaya çalışıyorum canım benim.. Sen nasılsın :)
Merhaba Allah kavuştursun hepimizi..
Hoşgeldin aramızaNereye gitti erkek arkadaşın?
millet saçma saçma konuşarak seni teselli ettiğini sanıyor ama saçmalıyor öyle konuşulunca bi tekme atasım geliyor inan bana
aynı biz yani bizde hayallere bir adım daha yaklaşmak için böyle bi karar aldık bende şafak ilerledikçe moraller düzelir sanmıştım
bizim ilişki bitme aşamasında şafak erken ggeliyo bana
Ben de cok korkuyorum ama elimizden birsey gelmiyor ben öğlen konuştum aksam bekledim aramadi daha aramaz diyodum bitaz once aradi gelen askerleri kaydediyormus icim rahatladı sesini duyum iyi olduğunu biliyim yeter bana hep birlikte asicaz bu günlerizaman ilerledikce iyi olur die düşünüyordum ama bak öyle olmuyormuş buradilmen korkuyorum ben
Su an cok iyiyim sevdicegimin sesini duydum ya:)selaam yarenciklerim,yeni yarenlerimm nasılsınızz bakalım bugün? Askerlerinizi gönderdiniz ,allah tez zaamanda sağ salm kavustursun hepimizi
sen ağlamanı sakla canım onun mutluluğu için Allah hepimizin hayallerini gerçekleştirmeyi nasip etsin AMİİİNNNNNNNNben çıkıyorum artık iyi geceler :)
daha gitmeden gözüm korktu ama benim ya :18:
sizin askeriniz nerede?
millet saçma saçma konuşarak seni teselli ettiğini sanıyor ama saçmalıyor öyle konuşulunca bi tekme atasım geliyor inan bana
bizim ilişki bitme aşamasında şafak erken ggeliyo bana
Ben de cok korkuyorum ama elimizden birsey gelmiyor ben öğlen konuştum aksam bekledim aramadi daha aramaz diyodum bitaz once aradi gelen askerleri kaydediyormus icim rahatladı sesini duyum iyi olduğunu biliyim yeter bana hep birlikte asicaz bu günleri
iyi oldugunu bilmek yeter zaten canım bende arayamaz diye korkuyorum
daha gitmeden gözüm korktu ama benim ya :18:
Allah iyiligini versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
okudukça içim karardı valla
şu an Gelibolu'da canımmseninki?
urfa merkez
korkmaaa bitterriiimmmm
Ararlar inşaallah canim bi donsunde evlenelim diye bekliyorum:))Ben de cok korkuyorum ama elimizden birsey gelmiyor ben öğlen konuştum aksam bekledim aramadi daha aramaz diyodum bitaz once aradi gelen askerleri kaydediyormus icim rahatladı sesini duyum iyi olduğunu biliyim yeter bana hep birlikte asicaz bu günleri
iyi oldugunu bilmek yeter zaten canım bende arayamaz diye korkuyorum
okudukça içim karardı valla
Yok yok kararmasin mecbur gitcek:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dün askerlik şubesine gitti gamzelimm onu söylerken bile gözlerim doldu :18: inşallah çabuk geçer zaman herkes sağ salim kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?