2014 Yarenleri! :)

:UOTE=BitterCikolatamm;35204508]dün askerlik şubesine gitti gamzelimm onu söylerken bile gözlerim doldu :18: inşallah çabuk geçer zaman herkes sağ salim kavuşur [/QUOTE]

banada öyle olmuştu tecili bozdurmadan aglamaya başlamıştım:26::98:

Son düzenleme:
:UOTE=BitterCikolatamm;35204508]dün askerlik şubesine gitti gamzelimm onu söylerken bile gözlerim doldu :18: inşallah çabuk geçer zaman herkes sağ salim kavuşur

banada öyle olmuştu tecili bozdurmadan aglamaya başlamıştım:26::98:[/QUOTE]

zaten sulugözüm şimdiden böyleysem uğurlarken ne olur bilemiyorum :26:

banada öyle olmuştu tecili bozdurmadan aglamaya başlamıştım:26::98:

zaten sulugözüm şimdiden böyleysem uğurlarken ne olur bilemiyorum :26:[/QUOTE]

aynen valla komşunun oğu gitse aglarım bu durumda cuma günü terminalde ne yaparım bilmiyorum düşüp bayılmaktan korkmaya başladım :26:

4 yıllık üniversite okuyup uzun dönem çıkanlar da varmış canım ben bilmiyodum kısa dönem yapıyor hepsi sanıyodum o yüzden belli değil diyim :18: inşallah kısa dönem olur:26:

hımmm, büyük ihtimal kısa dönem gider o zaman canımm.. lisans mezunu olup da uzun dönem çıkanların sayısı az oluyor, kendi istemeden.

mesleği ne?

düzeldik şu an ayrılık konuşması yaparken

ayyyy sevindimmmm

zaten sulugözüm şimdiden böyleysem uğurlarken ne olur bilemiyorum :26:

aynen valla komşunun oğu gitse aglarım bu durumda cuma günü terminalde ne yaparım bilmiyorum düşüp bayılmaktan korkmaya başladım :26:[/QUOTE]

öyle olunca onun da aklı kalır diyorum ama tutamam ki kendimi :26: sakin olmaya çalış canım tutmaya çalış kendini biraz o gidince başla ağlayacaksan :) bende yapamıycam bunu ama deniycem en azından :26:

5 ayimiz kaldı hayırlısı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
öyle olunca onun da aklı kalır diyorum ama tutamam ki kendimi :26: sakin olmaya çalış canım tutmaya çalış kendini biraz o gidince başla ağlayacaksan :) bende yapamıycam bunu ama deniycem en azından :26:[/QUOTE]

kendimi tutuyorum tutunca konuşamıyorum konuşunca da aglıyorum tutamıyorum o giderken birşeyler söylemek istiyorum birde terminalde tüm aile akraba filan olacak oda ayrı gerginlik canım rahat davranmak istiyorum :26:

nidaaa gökhana sıkıca sarıldın mı :) hoşgeldin avatarda koymuşsun

sarılmam mı kuşumm durmadan öpüyorumm yarimi 5 gun sonra keşan'a yolculuk var maluum:105: gökhanda diyo o kamuflajları tekrar giymekkk koyuyo şimdiii bana alıştık tabi kaç gündür sivil hayatı.. neyse özledkce gidicem inş yanına yoklgumu hissetirmiceem sevdiğime Avatarı bugun cektık daha devamıda var nasıl olmuş?

görünce aglamak geldi içimden çok güzel olmuş ben ne yapıcam demeye başladım yeniden biliyormusun

çok tatlısınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…