- Konu Sahibi RainbowColors
-
Merhaba arkadaşlar ben de bebek sahibi olmayı planlıyorum umarım da her isteyen bir an önce kavuşur.29 yaşındayım 8.denememiz bat 1 ocak
hoşgeldin canım. İnşAllah bu topik uğur getirsin hepimize..Listeye ekledim cnm..Sık sık gel olur mu?
Sağol canım ,insan bir yere ait hissediyor bu forumlar sayesinde yalnız olmadığını daha iyi anlıyor öteki türlü içime kapandığımı farkettim.İnşallah uğurlu gelirsin.Henüz çocuğum yok 2.5 yıl korundum ilaçla , sanırım çok fazla kullanmışım doktor öyle söyledi , kimyasal gebelik de yaşadım ama peşinden gerçeği gelemedi bir türlü.Bakalım hangi ay kısmet olacak ya da olacak mı...Sokakta dilendirilen çocukları görünce diyorum ki Allahım haketmeyene bebek verip, çocuklar perşan olacağına keşke benim gibi yürekten isteyenlere nasip etsen...Ama yine de yaradan bilir nasip...
ben de ben de2014 ün ağustosunda denemelere başlıcaz inşallah
evet canım sat son adet tarihi, bat beklenen adet tarihi demekBende 38 yaşındayım. İki kızım var. Onlara tapıyorum. 2014içinde son kez hamiş olayım istiyorum. Bu bebişim de erkek olsun istiyorum inşallah hayırlısıyla. Bu konuda fikirlerinizi tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
Bir de arkadaşlar Bat bir sonraki adet tarihi mi demek oluyor. Sat son adet tarihi demek ama Bat'ı anlayamadım.
Senin ilk olacak galiba? Benim 2. olacak nasip olursa...Ben biraz büyüsün istiyordum o yüzden yaza ertelemiştim bebek fikrini ama yoğun teşvik var her taraftanHenüz cesaret edemiyorum. Herşeye en başından başlamak zor geliyor. Gerçi ara ne kadar açılırsa o kadar da zor gelecek..Bir işe başlayabilseydim içim daha rahat ederdi..Şimdi yeniden bebek olunca iş hayatından çok uzak kalıcam. sonra geri dönmek daha zor olacak.. 3 senedir evdeyim, kızıma kendim bakmak istediğim için kaldım. 2. nin de o kadar hakkı var diye düşünüyorum.. Eder 6 sene bir de hamile kalıcam da doğuracam da onu da 1 sene say=7 sene... 7 sene ara vermek de hiç gözüme gelmiyor... annem diyor çalış boşuna mı okudun, eşim diyor zamanı geldi bebiş olsun.. İki arada bir deredeyim vallaa, napacağımı şaşırdım. Allah hayırlısını nasip etsin, hepimiz için tabikii...
Biz de aynı tarihlerde başlamayı düşünüyoruz çalışmalara.��Evleneli 15 ay oldu henüz erken diyoruz tabi arabada almak istiyoruz.Bakalım Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.☺️
Herkese iyi geceler...
Yarın batlarınızıda yazdırın şöyle afillisinden bir tablo yapıvereyim bariii
Aminn canım burdan güzel haberlerini alırız inşallah :109:
Amin inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun.Evet ilk olucak benim Allah kısmet ederse...temmuz ayındaki kpss sınavına hazırlanıyorum,o yüzden yaz sonu düşünüyorum ben.:44:
Senin ilk olacak galiba? Benim 2. olacak nasip olursa...Ben biraz büyüsün istiyordum o yüzden yaza ertelemiştim bebek fikrini ama yoğun teşvik var her taraftanHenüz cesaret edemiyorum. Herşeye en başından başlamak zor geliyor. Gerçi ara ne kadar açılırsa o kadar da zor gelecek..Bir işe başlayabilseydim içim daha rahat ederdi..Şimdi yeniden bebek olunca iş hayatından çok uzak kalıcam. sonra geri dönmek daha zor olacak.. 3 senedir evdeyim, kızıma kendim bakmak istediğim için kaldım. 2. nin de o kadar hakkı var diye düşünüyorum.. Eder 6 sene bir de hamile kalıcam da doğuracam da onu da 1 sene say=7 sene... 7 sene ara vermek de hiç gözüme gelmiyor... annem diyor çalış boşuna mı okudun, eşim diyor zamanı geldi bebiş olsun.. İki arada bir deredeyim vallaa, napacağımı şaşırdım. Allah hayırlısını nasip etsin, hepimiz için tabikii...
Sağol canım ,insan bir yere ait hissediyor bu forumlar sayesinde yalnız olmadığını daha iyi anlıyor öteki türlü içime kapandığımı farkettim.İnşallah uğurlu gelirsin.Henüz çocuğum yok 2.5 yıl korundum ilaçla , sanırım çok fazla kullanmışım doktor öyle söyledi , kimyasal gebelik de yaşadım ama peşinden gerçeği gelemedi bir türlü.Bakalım hangi ay kısmet olacak ya da olacak mı...Sokakta dilendirilen çocukları görünce diyorum ki Allahım haketmeyene bebek verip, çocuklar perşan olacağına keşke benim gibi yürekten isteyenlere nasip etsen...Ama yine de yaradan bilir nasip...
Bende 38 yaşındayım. İki kızım var. Onlara tapıyorum. 2014içinde son kez hamiş olayım istiyorum. Bu bebişim de erkek olsun istiyorum inşallah hayırlısıyla. Bu konuda fikirlerinizi tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
Bir de arkadaşlar Bat bir sonraki adet tarihi mi demek oluyor. Sat son adet tarihi demek ama Bat'ı anlayamadım.
sat:21 kasım bat:18 aralık yada 19
herkese merhabalar;
biz de bu ay çalışmalara başlicaz inşallah. şu an hastayım, bitince ilk denemeler de olucak.
inşallah olur hemenn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?