2014 Yılı içerisinde gebelik planlayan anne adayları- Buluşma Noktası-

hoşgeldin canım. İnşAllah bu topik uğur getirsin hepimize..Listeye ekledim cnm..Sık sık gel olur mu?

Sağol canım ,insan bir yere ait hissediyor bu forumlar sayesinde yalnız olmadığını daha iyi anlıyor öteki türlü içime kapandığımı farkettim.İnşallah uğurlu gelirsin.Henüz çocuğum yok 2.5 yıl korundum ilaçla , sanırım çok fazla kullanmışım doktor öyle söyledi , kimyasal gebelik de yaşadım ama peşinden gerçeği gelemedi bir türlü.Bakalım hangi ay kısmet olacak ya da olacak mı...Sokakta dilendirilen çocukları görünce diyorum ki Allahım haketmeyene bebek verip, çocuklar perşan olacağına keşke benim gibi yürekten isteyenlere nasip etsen...Ama yine de yaradan bilir nasip...

Çok haklısın sentimental ama hayat herkes için bir sınav...Belki çocuk için belki ailesi için..Rabbim isteyene versin inşallah! Hapı dert etme, bende kullandım bırakınca hemen hamile kaldım. Ben 2. için buradayım :) Sende hoş geldin ve inşallah en kısa zamanda sen de kavuşursun bebeğine

Bende 38 yaşındayım. İki kızım var. Onlara tapıyorum. 2014 içinde son kez hamiş olayım istiyorum. Bu bebişim de erkek olsun istiyorum inşallah hayırlısıyla. Bu konuda fikirlerinizi tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
Bir de arkadaşlar Bat bir sonraki adet tarihi mi demek oluyor. Sat son adet tarihi demek ama Bat'ı anlayamadım.

Son düzenleme:
ben de ben de 2014 ün ağustosunda denemelere başlıcaz inşallah

Biz de aynı tarihlerde başlamayı düşünüyoruz çalışmalara.��Evleneli 15 ay oldu henüz erken diyoruz tabi arabada almak istiyoruz.Bakalım Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.☺️

Son düzenleme:
ben de varım beni de ekleyin btım 2 hafta sonra bu günler biraz karışık doktorda yumurta takibi yapılıyo 10. günde tamam yumurtalar gelişio dedi ml söylemedi ertesi gün ilişki oldu 11. gün bugün 13. gün gene takip vardı ama 2 yumurta var sdce ve 14ml ve 11 ml gelişecek mi bakalım dedi doktor şaşırdı baya ya 3 gün içinde çatlama olmuş olabilir mi?

evet canım sat son adet tarihi, bat beklenen adet tarihi demek

herkese merhabalar;

biz de bu ay çalışmalara başlicaz inşallah. şu an hastayım, bitince ilk denemeler de olucak.

inşallah olur hemenn:)

Amin inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun.Evet ilk olucak benim Allah kısmet ederse...temmuz ayındaki kpss sınavına hazırlanıyorum,o yüzden yaz sonu düşünüyorum ben.:44:

Aminn canım burdan güzel haberlerini alırız inşallah :109:

Amin inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun.Evet ilk olucak benim Allah kısmet ederse...temmuz ayındaki kpss sınavına hazırlanıyorum,o yüzden yaz sonu düşünüyorum ben.:44:

ben de kpss ye hazırlanyorum hem de bebek için uğraşıyorum hoş pek uğraştığım söylenemez sdce sorun var mı diye doktora gittim takibe başlattı yoktan yere:) bebek temmuzdan sonra mı düşünüyorsunuz? kpss gk gy mi sadcee

benim fikrimi sorarsan arkadaşım hemen yap derim erteledikce insan rahata alışıyo sonrada olmama gibi dertler oluyo olmuyo diye üzülüyosun bi arada ikiside büyüyorlar ben 10 sene ara verdm şimdide olmuyo arıyoruz inşllh kısmetse zamanı gelince olacak herhalde :)Eki Görüntüle 895691

Canım hepimizin sınavı farklı bizim bebişler nazlı ama çokta şanslı heyecanla onu bekleyen anne babaları hatta teyzeleri var:)) Burada hep birlikte daha güzel geçireceğiz inşAllah bu sürecii

Maaşallah ne güzel iki kızın var. Darısı bana :) ve her isteyene inşAllah. Erkek çocuk olması için bildiğim tek şey yumurtlama gününde tek ilişki..Oda tabi garanti değil..Herşeyin hayırlısı cnm.

sat:21 kasım bat:18 aralık yada 19

herkese merhabalar;

biz de bu ay çalışmalara başlicaz inşallah. şu an hastayım, bitince ilk denemeler de olucak.

inşallah olur hemenn:)

İnşAllah hemencecik gelir bebişleriniz.. Tabloya ekledim..1.sayfadan takipedebilirsiniz..Eksik bilgilerinizide yazdırın lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…