ben dahakalp atışını duymadım c.tesi duycam 2 aylığım eylül de olucak nasipse .. korkuormda içim de bi insan olcak die tuaf geliobiraz ama çokta istedim onu
ahhhh ozamnlar bi gelse:) dahabebek nasıl hissedilirbilmiorum .bi şişlik var ama gazmı bebekmi bilmiorumanlayamıorum .seninkide baya büyümüş :) as kalmış :)Bana da cok tuhaf gelıyor ozellıkle esıme
Ama onu hıssedınce,o tekmelerı,donmelerını falan ınanılmaz bırsey
Ne güzell :)
Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin inshAllah canim.
Cinsiyeti ne :) bende 7.5 aylik hamileyim
Ve Şubat ayında hayirlisi ile bebegime kavuşagacim, anliyacagin az kaldii :)
ben dahakalp atışını duymadım c.tesi duycam 2 aylığım eylül de olucak nasipse .. korkuormda içim de bi insan olcak die tuaf geliobiraz ama çokta istedim onu
Kızlar merhaba bende bu yıl anne oluyorum ınsallah...
Cınsıyetı erkek
Gunler gecsın de hayırlısıyla kucagıma alayım ıstıyorum hele kı tekmeler attıkca ınsan oradan cıkarıp sevmek ıstıyor
Allah hepımıze hayırlı,saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah
bende dün öğrendim meleğimin geleceğini :)
4 haftalık hamileyim.
Doktorum 2 hafta sonra kontrole çağırdı bakalım nasıl geçecek 2 hafta :)
6 haftalıkken kalp atışını da duyar mıyız acaba.
Bi de ben dün akşam tavuktan iğrendim ve 2 kere istifra ettim daha çok erken değil mi ya
Benimde 27 aylık bi kızım var. 19+6 haftalık ikinci bebeğime hamileyim. Allah kısmet ederse haziran ayında doğumum olucak inşallah.
ahhhh ozamnlar bi gelse:) dahabebek nasıl hissedilirbilmiorum .bi şişlik var ama gazmı bebekmi bilmiorumanlayamıorum .seninkide baya büyümüş :) as kalmış :)
Masallahlar olsun :))Rabbim cocuklarinizi size bagislasin. Insallah hayirlisiyla ikinci bebeginizide kucaginiza alirsiniz :)
Kadınlarkulubune bugün üye oldum ve bu ilk mesajım!
Merhaba 2014 anneleri, biz de 9 haftaliğiz, Eylül 2014'de anne olacağım inşallah.
6 hafta 4 günlük hamileyim ve nihayet bu gün kalp atışları görüldü inşşşşşş hepimiz sağlıklı bir şelikde bebişlerimizi kucağmıza alırız
Oncelikle aramiza hosgeldin canim :) insallah canim hayirlisiyla insallah :))
teşekkür ederiim :)
Merhaba arkadaşlar ilk mesajım ve bugün üye oldum.Hamileliğimin 11. haftasındayım.Herkes için hayırlısı umarım.Sağlıklı bir gebelik diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?